Немската дружина се запознава таз година - 62

• 13 767
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
  • в сърцето на един мъж...
Ей, Мате, цял ден ви мисля днес ooooh! Дано пък да стане работата с приятелката ти Peace Детенцето заслужава някой, който наистина да го обича и да го иска, пък бил той дори само един родител. А за бащата  #Cussing out #2gunfire

# 136
Geia,а защо осиновителите да не го обичат?Аз малко адвокат на дявола да го играя.  newsm78  Heart Eyes

# 137
Само ви се мелдвам, че съм тук.
Ще ви чета утре. И ще пиша.
Наздраве! И целувки по поводите!

# 138
Мистичке, понеже ме е гепило безсъние, сега ще си пусна твоето слайдшоу! Много сте готини и тримата   bouquet ! Само не разбрах кога и къде ще ходите на медени седмици  newsm78 ... Ако искате да сте сами, си предлагам услугите да гледам куклата! Hug
Вечка и Сърфи да не се сърдят, че не ги коментирам, но нали булката е най-важна  Wink !
Вечке, тоя проблем го дискутирахме. Махай детето от това училище, че може още много да му навреди тая лелка  Whistling ! Нали знаеш, че от нея зависи дали гимназия, реал или хаупт в 5ти клас да бъде. Е, това е най-тъпото на немската система! Как така една патка ще решава съдбата на детето ти  Rolling Eyes ?!? Проблемно е само, че се задава ново попълнение във вашето семейство, а Мирел ще трябва някой да я кара до Монтесори. Няма ли друго грундшуле при вас?

# 139
риен, дай и да пие от обикновена чаша има шарени пластмасови в ИКЕА и малкия ги харесва  Hug

# 140
  • Primum non nocere !
Мате,не разбрах, момиче или момче е Алекс?

Преди няколко месеца, американките нищеха такъв въпрос: На кого да оставят детето, на кого да възложат попечителството, ако нещо се случи с родителите.Къде, в коя държава да се отглежда. Тогава говорихме с мъжа ми, но до окончателно решение не сме стигнали.
Тази гадна история ме накара да се замисля отново. Той, бащата, е за извиване на врата- като е искал да бъде осиновено детето от лелята, защо не е направил постъпки, да й се обадил...
Сега при наличието на още едно семейство, нещата се усложняват страшно много.
Тъпата немкиня да не иска да й организирате ескурзия до Бг!?

# 141
шехи, тъпата немкиня по добре да не стъпва в София, че като види състоянието на детските площадки и отношението към децата от родители или въzпитатели в градини и ясли ... Но виж, ако я zаведете иz Родопите или Рила няма да сбъркате  Laughing

# 142
Риен,аz на Томи оЩе не се доверявам и не давам сам да пие от ча6а.Страх ме е,че Ще я раzлее,справя се,но все малко иzлиzа.Рано или късно Ще се научи.Давах му ча6ите на Nuby с мек накрайник горе и Нук с мек накрайник.Сега ноЩем пие от едни на Чико,много съм доволна от тях и в ча6а на Туппер му давам млякото.Рядко полzвам оЩе на НУК с твърд накрайник.Просто трябва да иzпробва6 няколко и да види6 с коя се справя най_добре.Ако иска6 Ще направя снимки да ти пратя,ако не се сеЩа6 zа някоя от иzброените  Peace От биберон никога не е пил.След отбиването на 9 месеца получи директно такива ча6и.
Не вярвам немкинята да се съгласи на раzходка иz БГ  Thinking

# 143
  • Primum non nocere !
Дил, нямах предвид само това. Нали социалните работници проверяват и материалната база. Жилище, доходи, професия , социална среда и т.н.

Риен, моята също има накупен цял арсенал от чаши, шишета, накрайници...и не и не. Пие само от биберон. Когато пие от нормална чаша, настъпва катастрофа.

Така съм набрала на едни чиновнички от областната служба по здравеопазване. Едната студена като змия-шефката, а другата простовата, уж си разбира от работата, а пък ми нацели един въпрос- Че вие в България имате ли пратична година? Алоу....ако не знаеш какво следваме в бг , погледни академичната справка, там всичко е описано по предмети и  часове. Хиляда доументи искат, но кой да седне да ги прочете.

# 144
8ехи, не мисля, чЕ само това гледат, детето не вирее само в 1 жилище, площадки, градини, детски клиники , училищ предполагам също я вълнуват

# 145
Добро утро.
Днес сутрешното кафе е от мен, може и с тортичка, за недиетуващите Wink
Имам да черпя- 9 години от както се бракувахме с моя ooooh!....малеее, как се изтърпяхме толкова години Laughing Чудо
То незнам дали е за черпня, ама нищо, важното е да има поводи  Laughing

Риен, тренирайте по-често и ще се научи. Аз на моята и дадох чаша с накрайник (на авент) още на 6 месеца, така че нямаше възможност да се научи на биберон  Twisted Evil

Мате, весел ден днес, дано детето да се хареса с леля си Hug

# 146
Бибе,оЩе 10х9 години да сте zаедно и Щастливи   bouquet Ние след 2 дена сме 8 години двойка,но до бракуването имаме оЩе до краят на август да чакаме. Grinning

# 147

Имам проблем с шишетата за пиене на напитки. Мая иска само от биберон да пие, а е вече на 21 месеца.Опитвам с тези чаши, не иска и да чуе. купих й сокчета със сламка,вади сламката, хваща сокчето и мокри навсякъде. Шишето Зиг се случе и плюе на фонтан надолу в деколтето.Пие от чаша, докато почне да се полива.Пие от Шишето на баба си- лимонада. Какво да правя , побърках се?

Моята си хареса за пиене sportflasche - от най-просташките, на които накрайникът им не се вади, а е като част от широка сламка и за да пиеш трябва да пробиеш дупка в капачката. Но като цяло няма проблем с чашите също - използва капачката на шишето да си налива и лочи на малки глътки.

Мата, стискам палци нещата да се наредят по най-добрия начин за голямата Алекс. София не е Мюнхен, но не е и Бангладеш Wink.Въпреки, че съм сигурна, че тукашните осиновители са проверени, прошнуровани и с всички тапии, мисля че лелята не им отстъпва. Трудно е да се вземе страна в такъв момент - винаги може детето да се обърне и да каже "Защо реши да ми съсипеш живота като ме доведе тук или като ме оставиш там?". Дано да направите точният избор.
Вчера бях до банката. Бератеринката ме развесели искрено и лично. Много мило и красиво създание, около 30-33 годишно, за което
1) столицата на България е Будапеща
2) изписа хохбауинжиньор с 2 правописни грешки

Добро утро.

Бибе, честото. Много усмивки и любов.  bouquet

# 148
Добро утро и от мен.
За пиенето. И при нас е така. На почти две години е и реално не може да пие от чаша. Тя може, ама се олива яко. Всъщност човек трябва да остави детето и то като се олее 20 пъти, на 21-я вече пие чисто. Но аз досега съм я оставила да се олее само 19  Laughing Това да сменям от-до всичко при всяко мокрене ме побърква. И май грешката, че дребито не пие, е моя. Сега пак съм я оставила да се мокри сама, пуснала съм парното на 5, ще сменям чак преди да я сложа на следобеден сън  Wink

О, Лиске, любима лисицо, добре си се завърнала! Ходих да те дебна из скайп, но уви, не те хванах онлайн. После се сетих, че те нямаше за няколко дни...

И честито на юбилейците!

# 149
Сърфи,мен вече не ме учудва ниЩо.В градината майка,която е ходила няколко пъти в Турция на почивка не zнае,къде е БГ.
Вчера даваха по някоя програма zа Мис дали са и интелигентни или само красиви.Като питаха ако неЩо струва 10? и се увеЛичи zената с 10% колко Ще струва всички каzаха 10?10Цт.  ooooh! Има6е преди време подобно предаване,на улицата ги тестваха,реzултати ...  WhistlingНе zанеха Мадрид в коя държава да сложат и много други подобни.

Общи условия

Активация на акаунт