май 2006

• 14 246
  • 307
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
  bouquet Сисе, Убичам тА! Heart Eyes

Ще разказваме утре за срещата, дано успеем и снимки да направим, сега остава и таткото да навия да дойде, та да мога да си поклюкарствам на воля

# 166
  • Велико Търново

Аз,съм си за УбичЪни Crazy

# 167
Змейкова,нали видя,че  ние и токова не говорим......иначе снимки ще кача и аз от днес...ама ме мързииииииииииии.......та утре може би.
Сиске,подписах.....а за ла Редутските манакени,благодарение на Милена и ние  сме от тоя отбор...да не кажа,че форумските мами сме като униформени/отдалеч се познаваме по маратонките и тоалетите Mr. Green/...а за утрешната среща-ти като не щеш-хората  не се назландисват........../айде,че една година вече те чакам/
Иначе и аз те обичам/ама наистина-не е от  зелената водка дето я пия уж с лечебна цел/че била с билки/...ама нещо немога те засека напоследък и ми е мъчничко.........та да ти кажа тук:"Наздраве"...и на останалите още незаспали мами,също.

# 168
  • Велико Търново
Кабранска,ела сега ти да ми бършеш клавиятурта от сълзи Blush
Станахме като в "Море от любов"
Пена вече не е к...... Blushот днес не пия Mr. Green
Наздраве на тебе Hug

# 169
Абе,булка уж нищо ти нямаше-какво ти стана от веднъж,та спря пиенето...и то баш в събота вечер/нали ти е ден за парти/.......и наздравето с какво-с айрян ли? Thinking...

# 170
  • Велико Търново
С нищо-пост,молитва и тук там някоя пура Mr. Green

# 171
Ей, ама тая диета на тоя "Дюкян" ли къв е.. е много яка. Днес се видях със снахата на Дидо (незнам точно каква ми се пада) и щях да падна. Тя е доста едричка по принцип, видяхме се последно по Коледа и сега ми събра очите! Толкова е отслабнала, че направо си е друг човек.

# 172
  • Велико Търново
Ани,тоз мъдър човечец е ДюкАн Mr. Green

# 173
Да бе,ама аз така си го кръстих,, че ми е по лесно да го произнеса  Mr. Green

# 174
  • Велико Търново
Пък и навява по еротични мисли Heart Eyes
Дет се вика дет ДюкЯн,там и пурата Mr. Green

# 175
  • Плевен
Добро утро МАЙки!
Сервирам ви кафето и чая

То да не излезе човек...снощи имахме възможност малко да разпуснем на кръчмичка. Валери се прибра по-рано за да отмени гледача , сиреч майка ми, а аз отидох заедно с компанията в един Пиано бар и маааааалко позакъснях - само в 02ч. се прибрах. Тази сутрин Тери обаче реши дори да подрани със събуждането и стана в 6,50ч. та сега пия конска доза кафе ...Поне разпуснах малко  Grinning

Мами, явно само мойто диване не говори нормално още  Rolling Eyes само на "китайски"Като ви слушам колко много говорят вашите почвам чак да се притеснявам  Embarassed

Ей това направо си ми го взела от клавиатурата   Mr. Green. Мамите на напредналите с говора деца да вземат да ни ги снимат и пуснат на видеоклипчета, та нашите да гледат и да се учат, белким прихванат нещо  Grinning

Желая ви хубав  слънчев ден! Чудесна Пловдивско - Софийска среща , снимки от нея  Hug и мноооого весели разходки!

# 176
  • София
Kали дето говори китайски е съвсем нормално.имаме едно на 3 детенце, 2,3думи казва само така че...миленка, няма никакъв проблем.  Peace а че кали е принцеса с изтънчен вкус, спор няма, но да си кажа  Laughing

чакаме снимки от пловдива града и докато се наснимате, да ви покажа какво значи поговорката: крушата не пада далеч от дървото (демек, моите обувки няма да останат неносени, колкото и да се почиват сега в гардероба)  Mr. Green

http://s100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/?action=view&am … rent=P1090899.jpg

# 177
Добро утро!

Аз оживях след снощния хокей на лед  Crazy. Най-ужасното от всичко беше обличането на екипа..., но после и да паднеш на леда хич не боли. Килиан и Георги дойдоха да ни гледат и Килиан не можа да ме познае с каската и ме гледаше много уплашено Joy. Снимки ще покажа, само да ги пуснат в нета.

Змейко, Калина е страхотна  Heart Eyes

Ванилка, много се кипри твоята госпожица, чак на мама обувките обула  Grinning. Килиан и той обича да обува най-вече на баща си маратонките.

Тук времето е разкошно и сега ще закусим и ще ходим на разходка.

Хубав ден ви желая!

# 178
Добро утро,

И ние пак се присъединяваме към отбора на неговорещите. И аз взех да се притеснявам, особено след четвъртък и петък. Тогава аз го гледах и го водих по площадките да си играе с други деца - ами малко му се подиграваха, не със злоба, но на мен ми стана гадно, особено едно като се провикна: мамо, мамо той защо не може да говори и нищо не му се разбира? и сочише моя син. Ама най-важното беше, че на мама хубавеца хич не му пукаше. Отива по средата на най-голямата гъчканица от деца и почва да си говори нещо негово си, да си пее, танцува, смее, каквото му дойде, без да се съобразява какъв е общия климат в момента. Так че ще чакаме да му дойде музата за нещо друго освен мучене и ъ-кане.
Нещо друго исках да ви питам: Как са вашите деца по отношение на качването на стълби? Тото може само ако има упора някъде и са по-нисички. Но си мисля, че малко го е и страх да опита сам.
Хайде приятен ден на всички! Ние тръгваме към зоопарка.

# 179
  • Велико Търново
Добро утро GrinningЛюска,мерси за кафето,ама Валери като си е легнал по-рано от теб ми се струва справедливо и да стане по-рано Mr. Green
Добро утро,

И. И аз взех да се притеснявам, особено след четвъртък и петък. Тогава аз го гледах и го водих по площадките да си играе с други деца - ами малко му се подиграваха, не със злоба, но на мен ми стана гадно, особено едно като се провикна: мамо, мамо той защо не може да говори и нищо не му се разбира? и сочише моя син. [/size]

Баща ми има една приказка "простите хора и дребните камъни свършване нямат"

За стълбите имаме едни три пред входа,които ги качва сама без да се е хванала някъде,но по-вече стълби ги качва с помощ
Хубав ден и приятни разходки на всички!

Последна редакция: нд, 24 фев 2008, 13:31 от siska79

Общи условия

Активация на акаунт