май 2006

• 14 251
  • 307
  •   1
Отговори
# 150
  • Плевен
Ирка  Hug
Тази снимка е страхотна http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5217925

# 151
 Привет и от нас. Още точим сополи, но поне Джонджа може да се духа и да бърше "полките" сама Party Едно и тука грипово, всички около мен са болни и приятелските дечица и за това все още сме си под домашен арест, срещите са сведени до минимум Confused Но пък така успявам да си почина по-вечко.
  Момчетата на Кабранска са големи сладури, още се възхищавам на къдриците на Сами.
  Елла пък каква е художничка, честито и за боичките, май и аз трябва да търся такива на Йони, че все иска да "сува". Така например имаме надраскан диван, стена, че и пода(успях да ги поизчистя де Whistling)
   На Калоян пожелавам бързо оздравяване, скоро да тича и лудува на воля. Даниеле, много кураж и сила ви желая, дано този доктор си получи заслуженото. За съжеление не мога да гледам предаването, за извън Бг нетера е платено ooooh!
  Честита сестричка на Ники, много да се слушкат, да си играят и да са живи и здрави на мама Ивон!
  Аделинка ме впечатли с уменията, каква е бърборана. Йони още не прави изречения, но речника и е богат и всичко и се разбира. Дори гледачката я хвали, че всичко си казва, вече  няколко дни не ака в памперса. На всякаква толетна се справя, като и дойде музата, вика силно "ако" Mr. Green В някои ситуации е много смешно Пишото обаче не го усеща още и си ходим с памперса все пак Peace
  Много снимчици разгледахме с Йони и се радвахме на всички малчугани, колко са пораснали. Скоро нашите слънца ще станат на 2 годинки, представяте ли си, колко бързо мина времето и както виждам и втори бебета се задават. В този ред на мисли, честита бременност на Надето! Лека и безпроблемна!

# 152
Танче, успех в свалянето на килограми. Дано и мойта муза дойде и аз да почна с диетите.
Големи сладурки са Мия и Божа.
Катя беше споменала, че Килиян говори на двата езика, та да питам и другите чужбински мами, вашите деца как се справят с езиците? Искам и на мойто да му говорим на английски, а баща му вика че е рано. Аз използвам като аргумент двуезичните семейства, е вярно е че в началото да има объркване, но те ще се справят.
За сокове и вода не ще и да чуе, но пък си търси млякото сам, дори се замислям дали не прекалявам с него. Дозата мисля че им беше 400-450 мл, пък на нас ни се събират повечко, а откакто е болен дори не ще дори и не се сеща за друго ядене. То не са молби, лъжи и така нататък само да му вкарам един залък. Вече 3-4 дни е с разтройство, но поне не е качвал температура.
Весел уикенд Hug

# 153
Добро утро,

Да сервирам кафенцето и чая

и да бягам, че ни чака отново един прекрасен ден.
Сиска, страшна е тази Божа.  Heart Eyes И фибички си имате вече. Като и гледам снимките все се сещам за клипчето, където я питаш: "Ти каква ще ставаш?" и тя отговаря "Кака". Много е готина там.  Heart Eyes
Мия също е голям сладур. Човек може да потъне в синевата на очите й. И как сладко се плези. Тази снимка е много яка http://s100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/?action=view&am … rent=P1090362.jpg Ванилка, май имаш нов цвят на косата.  newsm78 Или се лъжа?
А Елла изглежда вече много голяма, личи й, че ще става кака. На мен пък тази снимка много ми хареса. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=79434&photo=132 Вкара ми настроение за цял ден.  Heart Eyes
Хайде, изчезвам. Да поработя докато тати и Сиси спят и после да оползотворим хубавото време.

Приятен и много хубав ден от мен.

Последна редакция: сб, 23 фев 2008, 08:06 от FY

# 154
  • София
добро утро Simple Smile
да сипя и по еин сок  Mr. Green
Фи, много ти благодаря за комплимента за миа  Flutter

цвета ми е от 2 3 месеца боя на кичурите, та тя изпада и каквото е останало от нея и моя ест. цвят е отдолу.  Crazy

сисито е един невероятно сладък бонбон Simple Smile))  Heart Eyes

руми, и ние не пием по литър течност. пие цеден сок сутрин, кърмим се, вода и айран. това е  Thinking

на елла снимките са много сладки , както обикновено. с балоните, с халатчето, тя е сладурка мамина златничка, както аз казвам на мойто момиченце : писенце златничко (майките могат да са много луди, нали?)

# 155
zdrawejte!
Misleh da pisha powe4ko,no tuk nqma kirilica i zatowa samo na Galushka shte kava 4e snimki ot tuk nqma da ima,4e ne sym wzela aparata. Nali sym bez dete.  Rolling Eyes

Strahotni sa wi sladurite i kakwi hubawi proletni snimki, trqbwa i az da mu naprawq malko takiwa.

Nqkoj moje li da sloji link kym sutrishniq blok da gledam Daniele kato se pribera!?

# 156
Каде сте майски мами?
0 потребители разглеждат форума Sad

# 157
  • София
rush, ей ме мен  Mr. Green

бяхме на зоо ние днес  Party

снимка до любимите понита  Grinning

http://s100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/?action=view&am … rent=P1100009.jpg

# 158
Ние бяхме на кино - гледахме много интересно и леко филмче - Телепорт се казва - за любителите на фантастиката...

Ани, не съм го пробвала това за батерията... Но за серииния номер стана... Незнам...

Много са ни красиви майчетата! Марти сам се нарича - дък бобон /сладък бонбон/

Мия и тя е много сладка в зоо-то.  Heart Eyes Ние смятаме утре да отидем.

Какво стана с идеята за 1-ви март при Мими...
Мими къде сииии...

# 159
Здравейте,
Ние днес изпуснахме зоопарка, че бяхме на гости чак в Люлин. Но утре и ние мислим да го посетим. Много е сладка Миа с понито Иринка. На Тото са му любими патетата и обикновено там висим, нося му хляб от вкъщи и той ги храни. Но в сряда се уплашил от петела и сега само като му споменем нещо за петли и почва да плаче и да сочи вратата.

Дано и утре времето да е хубаво! Лека и спокойна вечер на всички.

# 160
  • Велико Търново
http://www.bgpetition.com/EP_film_za_Mogilino/signed.html
Дами,хайде да се подпишем Hug

# 161
# 162
Мдаааааааааааааа,хубавото време се отразява лошо на активността..... Thinking
И ние днес цял ден мерихме улиците/ама имаше майстори да подменят ел инсталацията и не беше за деца у нас/...видяхме се със Змейковица и Калина/и с повечето си познати-че цял Пловдив се беше изсипал навън/.......аз понеже съм "отнесена от вихъра" даже звъннах на Недка Михайлова да излизаме,ама тя ми отказа,щото на Стоянчо му викнел зъб и  бил крив.........обаче аз чак след пет минути захапах че съм говорила с нея,а не с една квартална дружка................
Дано утре освен цял ден да се препичате на слънчице да понапишете и някой ред...а аз обещавам пак да досаждам със снимки..........
Лека и спокойна!И усмихнат неделен ден Ви желая!

# 163
  • Пловдив
Много се зарадвах, че утре ще можем да се видим с видни столични мами  Mr. Green

Ето 2 снимки от днес на Калината, която беше изпаднала днес в невероятна криза на хленч и рев  Confused Rolling Eyes

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=178247&photo=34

Ирка, мноо се зарадвах, че ще си идваш, чакаме те с нетърпение, Елчо много е пораснала и каква коса има...
Мами, явно само мойто диване не говори нормално още  Rolling Eyes само на "китайски"Като ви слушам колко много говорят вашите почвам чак да се притеснявам  Embarassed
Мия много сладки муцки прави, това с езичето и при нас го има - момент на върховно съсредоточаване  Joy

# 164
  • Велико Търново
...
Мами, явно само мойто диване не говори нормално още  Rolling Eyes само на "китайски"Като ви слушам колко много говорят вашите почвам чак да се притеснявам  Embarassed

Миленка,да се спираш NaughtyНа мен наистина ще ми е любопитно да чуя как децата си разказват преживяното през деня Crazy
Калина е баш манекенка на Редута,ама то с такава майка няма ква да е Mr. Green
Повярвай ми видни са и двете Mr. Green
Хубава среща и време ви желая за утре Hug

Общи условия

Активация на акаунт