май 2006

• 14 253
  • 307
  •   1
Отговори
# 135
  • Велико Търново
Имам едно питаме има ли дечица които да пият повече от литър течности на ден все едно вода или сок?
:
Има,Галче,има

# 136
Още едно дете да да запиша при поемащите повече от литър...ето и пресно доказателство/макар,че тия малките сокчета аз отдавна не ги купувам-взимам от най-големите възможни разфасовки,или цедя....ама трудно насмогвам,напоследък сме върли фенове и на чайовете-основно плодови,водата не я мерим ама и тя се харчи добре/:
Сиске,много ти кипра момата Peace
Даниеле,неможах да ви гледам/ще чакам Нетера-та/,но Ви свалям шапка за куража!
Ирка,обясних се на ЛС,ама да кажа и тук,че не съм сърдита-ама верме няма/че то и аз като видя слънце и съм като изтървана.......все едно на някой му дреме измити ли са прозорците/

Последна редакция: пт, 22 фев 2008, 16:00 от Анонимен

# 137
  • Плевен
Даниеле   bouquet

Имам едно питаме има ли дечица които да пият повече от литър течности на ден все едно вода или сок?
И Тери е в този отбор - чай, вода, мляко, сок...

Ирка дай снимки де, нищо че няма още личащо коремче  Hug!

Сиске ще идвам до Търново май да се нарадвам на твоята кипра  Hug Heart Eyes Hug

Сватя блазя ти за почивчицата на Слънчев бряг!

# 138
  • Велико Търново

Сиске ще идвам до Търново май да се нарадвам на твоята кипра  Hug Heart Eyes Hug

Аз,тайно се надявам в неделя да ти видя червените къдрици и очилата на Валери в мол-а Blush
Таман Божа и Тери да поиграят Heart Eyes

# 139
  • София
Нищо Ирка, давай снимки на предното коремче тогава (разбирай ЕЛ-чо)  Mr. Green, да я видим какви ги върши.

А ето Миа какви ги върши:

Crazy http://s100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/?action=view&am … rent=P1090893.jpg

забележете, езичето  Flutter  Mr. Green

# 140
 newsm10 уф няма да го мисля повече - мислех че само тя пие по толкова много естествено че предпочита сок само да види че има такова нещо в къщи и седи и пищи пред него докато не й се даде, после и още и още няма отърване, тя от бебе си пие но сега в яслата явно не й дават и в къщи ми скрива шапката за 5 часа какво нещо поглъща. Баща си мисли че така ще й се разшири стомаха, но за мен това е пълна глупост - сега ще го успокоя че не сме единствени  Laughing
Ох още малко и да тръгвам, че да хванеме светлото да поседи навън.

# 141
Ние пък сок не признаваме, само вода и мляко и да те успокоя Гале при нас обикновено надхвърляме и три литра, като си пие и през нощта доста.

Ва ни ла, моят син направо се влюби в Миа, стои и гледа снимките супер внимателно и иска пак да му ги пускам.

# 142
  • Варна
Аз преди малко се прибрах от изписването на мама Ива и малката Симона  Heart Eyes Mr. Green фръц фръц фръц  Mr. Green
Принцеската много прилича на Ники като бебе, и една мъъъъъъничка, мъъъъничка, чак не мога да повярвам, че и Макс е бил такъв, че и по-кльощав даже...  Crazy А кака Ники и бати Макси се представиха достойно, водиха се за ръчичка, гушкаха се, че отдавна не се бяха виждали, и след това здравата подивяха, но поне се наиграха. Макси сега спи в количката в коридора, не искаше да се събуди, като влязохме във входа. Мъкнах го 3 етажа в количката и ми излезе душата, ама ме остави поне 1 час да си почина  Blush

Аз дадох един петъчен отчет  Mr. Green На всички работещи мами - приятен уикенд с децата, а на всички слънчеви разходки   bouquet

# 143
Я да ви сложа един забавен линк ако имате време да прочетете и да се посмеете: http://e-bane.net/modules.php?name=News&file=article&sid=2715

Приятна петъчна вечер  Hug

# 144
  • Велико Търново
Честита ви лентичка,Таня Mr. Green

# 145
Честита ви лентичка,Таня Mr. Green
Благодаря, но ще е хубаво да ми честитиш когато сваля товара от плещите си.  Blush

# 146
  • София
  hahaha "хапчета за изрусяване на мозъка " Tанче, уби ме от смях!!! Joy

Абе хора, какви литри, мойто диване я изпие половин чашка вода, я не /кърмата няма как да я премеря, ама колко да е.../... на денонощие 3 памперса ползваме само, ама е така постоянно, та се надявам да не му вреди...

# 147
  • Варна
Я да ви сложа един забавен линк ако имате време да прочетете и да се посмеете: http://e-bane.net/modules.php?name=News&file=article&sid=2715

Приятна петъчна вечер  Hug
Eeeeeeeee Танче, от 2 години не бях влизала в тоя сайт да чета....  Crazy припомни ми старите времена, дето на един пръст се смеех .....  Mr. Green

# 148
Добър вечер мамчета!
Някой интересува ли се от играта на Pampers,имам 10 мечета,които не ми трябват,
ако някой желае да ми пише на лични.

# 149
Даниеле,колко ужасно!Сега прочетох,че Калоян си е счупил крака Sad.Много мъчно ми стана за човечето/нали знаете,че опитвам да дочета/.
Аййй,Божа каква кокона е станала!И с чанти вече 4470И фиби ще слагаме скоро!
Миа става все по-хубава,пу-пу!Като картинка е!
Мои снимки,мами,няма CryЗащото все аз снимам,ама ще направя заради вас.Обаче качвам на Елла.Това диване откакто попроговори,не млъква бе!И е хитра.Като я питаш"Може ли..." и тя започва да крещи "не може,не може".Изобщо всичко е "не".Побърква ни.Тръшка се и не дава да й се каже нищо.Явно влязохме в етапа на 2-та година и ще чакаме да мине.А като я помоля да направи нещо,ме поправя с "моляяяя".Повтаря всяка дума,която кажа и все пита за всичко.Изречения не съставя никакви още.Дори от две думи.Обаче всяка вечер й разказвам една измислена приказка-едно котенце си играло на топка,при него дошло едно кученце,папагал,т.н. изброявам всички животни,после пият чай в кравата и накрая лягат да спят поименно-обикновено до края вече се е поуспокоила и приспала.Та вчера Елла заявява "Мамо,гаи/играли/ на топка бау-бау,мау,макал/папагал/..."/и т.н. продължи/.После заяви "тай Му/чай в кравата/ и аз опулих очи Shocked.Нямах представа,че запомня и разбира!
Днес й купих боички,с които се рисува с ръце/понеже са по-плътни/.Пускам ви и първата ни рисунка Grinning
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=79434&photo=124

Общи условия

Активация на акаунт