май 2006

• 14 257
  • 307
  •   1
Отговори
# 120
Dобро утро!

Сервирам кафенцето като най-ранобудна

и ви желая слънчев ден.

# 121
  • София
Добро утро!
Влизам да кажа само  smile3501 на Даниеле и Петър!

# 122
Поздрави от Слънчев бряг! Днес времето е чудно и предполгам се възползвате от хубавото време. Аз ходих до плажа. Морето е супер примамливо, спокойно, водата бистра, ех кога ще дойде лятото. Отдавам се на почивка за няколко дни. Довечера сме в стария Несебър!  Simple Smile

Шуши, не ми се получава номера с падналата батерия.  Sad Пробвала ли си го? Да не би да не правя нещо както трябва!?

# 123
  • Велико Търново

Шуши, не ми се получава номера с падналата батерия.  Sad Пробвала ли си го? Да не би да не правя нещо както трябва!?

Ани,те доста неща от изброените не се получават-четох тема в клюкарника Peace

Последна редакция: пт, 22 фев 2008, 12:52 от siska79

# 124
Ние от няколко дни нямаме нет и досега ви четох. Ами много неща са станали от тогава.
Честита щерка на Ива и чакаме да научим името на малката принцеса. Hug
Честит Рожден Ден на Сами Кабрански и да бъде много послушен и да пази новия дом от поразии, негови и на братчето му. Naughty
Даниеле, браво за смелостта да се изпълчиш срещу докторските рекети. Но се вземи в ръце и качи малко килца, ако можех щях да ти прехвърля от моите. Дано и малкия Калоян не те поставя в изпитания никога повече. Praynig
Много са умни, пък и красиви всички майски сладури и сладурки.
Мимозке, благодаря за виртуалната разходка и чакам следващия тур. Не ни дръж в напрежение.
И ние сме хванали някакъв вирус и засега се лекуваме без антибиотици. Педи ни каза за температурка Панадолче и накакъв сироп за кашлица, както и ударни дози витамин С.

# 125
  • София
И на мен номера с батерията не ми се получи,но пък вече си знам фабричния номер на телефона Peace.

# 126
  • София
добър ден!

даниеле, верно малко качи килца хахаха! браво на вас още веднъж! дано натопят този нахалник. ама и кехайов ме изнерви, как не го е срам да с едържа така, поне да признае че онзи е виновен, беее... малко тогоре го гледах, но много нагъл ми се видя, ей!

# 127
Ей ме,мами!Пак набързо,ама се надявам довечера да имам повече време.
Само аз явно не съм гледала и разбрала историята на Даниеле,обаче ще се поправя веднага/щото не съм изчела старите теми още/.
Ванилка Hug.Ще пусна снимки на Елла,ама на коремчето тцъ.Ми то няма коремче Crossing ArmsУж съм в 17-а седмица,усещам бебето вече,а коремче няма никакво.Ама хич.
ПОнеже съм паток,не съм честитила рождения ден на Сами Embarassed-Люба,да ти е жив и здрав,да е весел и палав,да обича много малкото си братче и бъдеща сестричка/айде,щото ние чакаме/.Не ми отговаряш на лични и съм най-искрено притеснена,че си ни обидена за нещо.Сигурно сме направили някой гаф и ти се извиняваме от сърце,ако е така!
Към пловдивските мами:имам план.Прекрасен и чудесен:да се прибирам след 2 седмици.Моля,разчиствайте календара,че искам да ви видяяяяя!

# 128
  • Велико Търново
Ира,добре,че се разписа,защото мислех да тормозя Петър Mr. Green
Ето ви малко снимки от Божа Crazy
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=203038&view=1&photo=49

# 129
А, Сиска, голяма е кукла Божа. Видя ли, че и косица й поникна Simple Smile

# 130
  • Велико Търново
А, Сиска, голяма е кукла Божа. Видя ли, че и косица й поникна Simple Smile
Благодаря ти HugКрейзибрат,ми беше обещала,че до 2 годишна ще има като нейната,а то помен няма -сега ще ходя да я търся в Пазарджик да ми дава обяснения Mr. Green

Как е Калоян?Тази сутрин ви изпуснах,ама то старост-нерадост Blush

# 131
На Калоян днес му беше първата разходка откакто си счупи крака. Е, с количка, ама няма друг начин, като не може да ходи сега... Много се е радвал, че е навън и всички деца в парка са му давали играчките си и са го хранили със солети Simple Smile А той е много щастлив от този факт, щото като види чужд човек, веднага си вдига крачола на панталона да му видят гипса и кара хората да го галят по крачето Simple Smile
Иначе за сутринта - аз не съм много доволна, защото бяхме много хора в студиото и нямаше време всеки от нас да каже каквото и да е. Но пък се заформи интересен дебат в "24 часа". Ох, не ми се говори вече по тази тема. Само знам, че ще направя каквото зависи от мен някои хора да си получат заслуженото.

# 132
Божидара е страшна сладурана и как се кипри! Пу-пу. Ама тя си има коса бе Сиске! Що се оплакваш? Сега ще видиш колко скоро ще почнеш да връзваш опашчици и плитчици, а пък аз само ще подстригвам.
Ето някои снимки и от нас.
http://images23.snimka.bg/005214477.jpg
/ако ви изглежда малко странно то защото е в палатка, разпъната насредата на и без това малката ни стая, но пък е супер забавно да си скриеш всички съкровища там/
http://images23.snimka.bg/005214478.jpg
/тук ядем, колкото повече храна в ръцете толкова по-добре/
http://images23.snimka.bg/005214480.jpg
http://images23.snimka.bg/005214484.jpg
/пак същото занимание/
http://images23.snimka.bg/005214483.jpg
/в любимия ни зоопарк/.
Лек и приятен ден на всички!

# 133
Взех че измих няколко прозореца и се скапах. Загубила съм тренинг а пролетно чистене ме чака.  Днес все пак доста работа свърших. Изчистех целия двор с помоща на свеки и най вече площадката на гаража която е превърната в игрище на Маги(цялата е заградена). Сега като ме хване пролетния мързел я пускям там с разни играчки и ми е мирна главицата.
Да кажа че най-старателно гледам всички снимки и се радвам от сърце на всички сладури. Не ги споменавам по име че ако пропусна някого ще се изям сама. На мен лично ми е кеф да гледам всеки ден по някоя нова снимчица.
При това време скоро няма да изчета всички теми, та ако питам за обсъждани неща не ми се сърдете.
Хора вече много ме вълнува въпроса къде ще водя Маги до тоалетна като излизаме. Вчера бяхме на вън до 17.30 и се сещаите колко пъти имаше :АКО,МАМИ: Първия път я заведох в една тоалетна но като видях какво е там не повторих. А те WC не са 20бр. в градинка та се чудя и се мая newsm78
Та това са ми размислите за днес, ако Маги ми позволи по-късно пак.

# 134
Даниеле браво отново   smile3501- като поотмине треската и се поускокоиш и започнеш да се храниш нормално разкажи ни нещо от кухнята на телевизията на мен лично ще ми бъде много интересно какво си чула и видяла там. Благодаря предварително!
С нетърпение си чакам и морските снимки и разкази на МИмозата.
Супер снимки на Божа пу-пу каква е кипра само така.
Ани пак си за завиждане кефи се и за нас работещите и не виждали морето 3 години  Cry Чакам и твойте снимки да плакнеме и мечтаеме.
Имам едно питаме има ли дечица които да пият повече от литър течности на ден все едно вода или сок?
Всички болнички вече да се оправят! Praynig
Приятен уикенд на всички дано времето да е готино и да го оползотвориме както трябва навън  1swing

Общи условия

Активация на акаунт