май 2006

• 14 260
  • 307
  •   1
Отговори
# 105

Добро утро!
Честито бебче на Ивон-да са и живи и здрави принцесите!
Днес се очертава прекрасен ден,така че го употребете на вън-тичайки,играейки и греейки се на слънце! Mr. Green

# 106
  • София

Заповядай те! Кафе, чай, капучино.
Честито на Ивон!!! Да и е жива и здрава щерката!!!! Честита сестричка на кака Ники!!!

# 107
Страхотна новина!!
Честито на мама Ивон и на кака Ники,много радост с новия член на семейството и много поздрави от нас!   bouquet  bouquet

Даниеле как е Калоян ?А Траяна оздравява ли вече?

# 108
Честита радост на Ивон - много щастие, спокойно бебче и бързо възстановяване!!!

# 109
  • Варна
Мили мамчета, ще предам на Ива всичките ви чудесни пожелания  Hug и ще й ги запазя за да може лично да си ги види и тя  Heart Eyes  Heart Eyes

Днес наистина времето е страхотно, аз нямам служебни задължения, шефа е далече  Mr. Green сега ако си намеря и компания за разходка, ееех  Crazy щастие  Mr. Green

# 110
  • Плевен
Добро утро МАЙки!
Благодаря за чудесното кафенце! Изпих го с кеф, особено като гледам какъв хубав слънчев ден е навън и аз като Вели откога го чакам това време....
А Траяна оздравява ли вече?
От неделя не вдига температура, но в понеделник все още беше с червено гърло. Утре вечер пак сме на преглед, надявам се вече да е добре .

Прекрасен ден ви желая момичета!

# 111
Здравейте майчета,

Първо да честитя на Ивон щерката. Да и е жива и здрава, да порасна голяма и хубава като кака си и много радост да и носи.   bouquet Heart Eyes

Наистина днес деня е прекрасен, само за разходки. Ние малко се по загубихме, но това ми е любимия период от годината. До 31 март, че и още малко след това яко ще се гърча Rage ,  но това си е нормално за мен.  Simple Smile Иначе сме добре. Пазихме Сиси от грипове и вируси, а я лепна нещо с неизвестен произход и диагноза. Беше се обринала от крачетата до вратлето - ситен обрив. Имаше чак по дланите на ръчичките, по стъпалата и дори по небцето. После взе че ми вдигна много висока температура и от нея ли или от обрива устата и се напълни с афти. Една седмица само плачеше и нищо не хапваше. Беше много гадно да я гледам и да не мога да и помогна. Пробвахме с какви ли не мазила (за устичката) и накрая реших бабини рецепти да приложа (мед и сода) и чак тогава се оправи. Версиите бяха алергия и вирус, но така и не се разбра какво е. Благодарение обаче на тази болест успяхме да махнем бибероната. Толкова много я болеше, че не я искаше. Аз използвах момента и я скрих и повече дори не се е сетила за нея. Тъкмо се бях притеснила, че никога няма да го направим. Преди да се разболее я търсеше непрекъснато през деня и вечер с нея заспиваше.
На гърне не ходим и не знам кога ще стане това. От време на време я слагаме, но тя не иска нищо да прави там. Иначе си играе с куклите, слага ги на гърнето и им вика пиш-пиш.
Имарче, моята щерка е също голяма беладжийка. За сега (пу-пу-пу) не е успяла да се контузи, но за една седмица първо влезе във витрината на вуйчо си, как не се наряза не знам. След два дни събори в къщи една секция (как успя така и не разбрахме) и добре, че баща и я хвана преди да се е стоварила върху нея, а след това падна от един стол  и се разминахме само с разцепена устна. Така че бели ще си правят и тепърва ще стават все по-големи, само се моля да я пази Господ да не се контузи или удари лошо.
Много говорим, когато е бавно се разбира, но въодушеви ли се нищо не може да се разбере. Ако успея да я снимам и да кача клип ще ви я покажа.
Гичо, ние също сме 11 кг. (сигурно сме и смъкнали покрай болестта) и сме 86 см. , но мерките са нормални (дори предполагам, че има и в темичката и по лекички деца).
Поздравления за Даниеле. И аз гледах репортажите и съм възхитена от смелостта им. Обикновено човек в такива моменти си казва, че нищо няма да постигне, че не му се занимава и нещата си остават по стария начин. Даниеле, не знам каква е тази наредба, но в нашата болница от година и половина при раждане можеш да си избираш доктор или акушерка и си плащаш на болницата. Лекарите не ги устройва това, че били вземали много малко от тези пари и си искат да им ги даваш на ръка.  Rage
Искам да поздравя Руми и Лони за свалените килограми и за упоритостта.  newsm51 Искрено съм възхитена. Аз от 1 месец все ще я почвам тази диета и чак пред няколко дена се наканих. Естествено не я спазвам съвсем строго  Embarassed, но се старая.
Люба, честито на патерици рождения ден на Сами. Да е грижовен батко, повечко да те слуша да не те ядосва и много да те радва.  Heart Eyes (снимките на мъниците са супер)
Честито и за новия апартамент. Да сте много щастливи и спокойни там и да направите скоро една сестричка на малките бандити.
Малко се по унесох, но е нормално като не съм писала дълго време.
Само да ви се похваля, че брат ми и снаха ми спечелиха вчера първо място като участваха в  рекорда за най-масова гимнастика за бременни. (те са Теодора и Тодор Колеви; има ги снимани в близък план как се целуват  Simple Smile )
http://www.eurofootball.bg/news.php?v=fulltext
http://www.eurofootball.bg/news.php?v=fulltext&c=50&itm=1276
Хайде да не ставам досадна. Лек ден и много целувки от нас.  Heart Eyes

Първите ни опити да се храним сами.

на рожден ден

с шапката на тати

# 112
Здравейте, честита рожба на Ивон!!! Да е жива и здрава и много послушна!!!
Калоян се възстановява. Ще му сменят гипса на 3 март с такъв, с какъвто може да ходи. Много е забавен, непрекъснато бърбори разни неща и всеки ден ме изненадва с някоя нова думичка, която не знам откъде е научил. Днес като ходихме в болницата, по едно време по пътя се развика "М Тел" и "банка". А той милият - видял магазин М свят с логото на М тел и банка ДСК и си ги припомнил от тв рекламите и ми ги показва.
Аз нещо съм мого изтормозена напоследък. Само с проблеми се занимавам и започнах да не се чувствам добре. Май трябва да намеря време и за себе си. Сутринта кантарът показа 41 кг и честно казано, се уплаших...
Майчета, не знам дали сте прочели интервюто с анестезиолога в днешния 24 часа. Потресена и шокирана съм от наглостта и безочието му. Утре в 8.30 отново сме при Бареков. Не искам да му се размине на този наглец "доктора"!!!!!!!!!

Последна редакция: чт, 21 фев 2008, 16:51 от Daniele

# 113
Сиси е много сладка Heart Eyes
FY,от сутринта те гледам, че четеш и чаках дали ще се разпишеш или да почвам критиката поимено Mr. Green
Това с афтите миналата година една наша приятелка си го донесе от Бургаско и им казаха,че било вирусно.Добре,че вече е минало,че много се е измъчила сладката ти щерка.А за бибата поздравления(и те така я отказаха).
Ето и малко снимкиhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=221084
Ние тръгваме по разходки Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Даниеле, утре пак ще гледаме и ще ви подкрепяме!

# 114
Даниеле, стискам палци утре да се представите пак така блестящо и наистина този човек да си получи заслуженото.  Peace
Ние утре пак заминаваме за два дни на Слънчев бряг и няма да успя да ви гледам. Ако може пак някой да сложи линк към новините  Praynig

Днес като гледам всички са се възползвали от хубавото време и са забегнали по разходки, както и ние до преди час!

Фай, радвам се че и ти се появи! Големи сладури са всички мъници!  Heart Eyes

# 115
Фай, все така красива е Систо  Heart Eyes - дано повече да не се разболява!
Велиска, Алекс е много смешен с твоите чехли и моето диваче, го прави този номер...
Даниеле, този път ще ви гледам. Със сигурност ще се справиш добре - не се съмнявам - разбиите го този подлец Twisted Evil. Защо не го извикат и него, като в дебат - за да не може да говори глупости и лъжи.
Ето един поздрав от нас:

# 116
  • София
шуши, много е готин сладура ти Simple Smile) много готина снимка  Wink

сисито, все така красива и сладка  Flutter

змейко, покажи ни кали, плийз!

ирка, и ти елла! как е коремчето!

честито на ивон за новата бебка, как се казва?  Heart Eyes

# 117
  • София
Daniele, ще гледам утре и силно ще те подкрепям мислено! Да го разбиеш тоя изнудвач!!!

# 118
Даниеле и ние сме с теб. Всички тези хора трябва вече да бъдат посочвани с пръст.
До сега гледах шесторката и едвам си отревах. Аз не че съм била чак толкова заблудена ама чак до такова нещо не съм си представяла да е в домовете.
Нещо Маги проплаква през 5 минути та за сега чао.

# 119
  • Велико Търново
Гичо и аз ревах и пих BlushАма  добър резултат постигнаха с този формат и аз се радвам Peace

Общи условия

Активация на акаунт