май 2006

• 14 270
  • 307
  •   1
Отговори
# 90
ЧЕСТИТО! Да носи много радост на мама, тати и кака!

# 91
  • София
Честито Ивон!Да сте живи и здрави всички,много радост и весел детски смях да има в дома ви!

# 92
  • Велико Търново

ИВЕ,ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ДЪЩЕРИЧКАТА!ПОЖЕЛАВАМ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

# 93
Честита дъщеричка на Ивон! Да и е жива и здрава и много щастлива. А мама Ивон бързо да се възстановява.
Сега и аз ще гледам Даниеле. Браво за куража мила. Благодаря на Недка за линка.

# 94
Ей,страхотна новина-да са и живи и здрави  и двете принцески ,малката да папка и спинка,каката да помага/или поне да не пречи/!  bouquet Heart Eyes Hug

Мерси за линка,че и аз съм пропуснала новините вчера........но браво на Даниеле,само така,иначе ще продължават да ни изнудват/то не че има осъден лекар,ама се надявам все някога да стане/........Даниеле,а кака е Калоянчо?Докога ще сте в гипс?

Аз обещах да пиша,ама все нещо излиза/вчера цял ден се занимавах с пералнята,че от незнам колко си ббойки продадени,баш нашата даде дефект-но след като го тконстатираха ми я смениха и сега пера като за световно,че купчината беше станала по-голяма от мен...а прах вече няколко пъти на ръка и реших,че тая работа не е за мен/..От утре поне Сами е на градина,та се надявам да остава и малко време за мама...макар,че дИвчо е станал неуправляем и неконтролируем.........навън пък е страшно/че не сме си докарали още количката/-лази,въргаля се,тича към колите.....абе ужас......направо като отвързан/което си е почти вярно,че то лудна детето покрай студове  и местения/.......Аз да се похваля,че бях махнала биберона,ама нали свеки помагаше миналата седмица-та като не го намерила,отишла и купила нов от аптеката/на дъртото бебе #Cussing out/...и сега пак се разкарваме гордо със запушалката в устата.......
Галюшка,не съм забравила/че вече няколко пъти питаш/-всичко ще си кажа за апартамента/ и причините да се изнесем на пожар/...ама нека ми помине малко,че още ми е терсене.........

# 95
Честита още една радост, мама Ивон!!! Да е жива и здрава бебката!!!  newsm51

Даниеле, поздравявам те и аз! Гледах интервюто /мерси на Недчето/, много добре си се справила и изглеждаш страхотно!!! Българите с това мълчание и не търсене на права сме на този хал - БРАВО на теб - ти си нашата гордост  thumbsup! Нещата ще се променят някой ден!

Да се похваля и аз, че Марти много говори - плямпа каквото чуе, даже вчера му разказвах по книжката за костенурчето Франклин и после той ми го преразказа  Sunglasses

Да се похваля, че и аз съм на диета - омръзна ми да съм дебела - искам да си нося старите дрехи  Confused

Гичо, четох неотдавна в някакво списание за злоядите деца. Една майка даваше съвет когато храниш детето си да храниш и някой друг /или да дадеш Маги да го храни/ - за целта - правиш от кутия - глава на човече и да му даваш в "Устата" с друга лъжица някакви бобчета май беше... Като пробиваш отвор за устата, разбира се... Не знам дали обясних хубаво, дано да сси ме разбрала  Simple Smile

Вече не му слагам никакви капки на Марти, докторицата каза, че ще продължи да кашля още няколко дена- дано да се оправи вече, че сега като го слушам пак му хърка нослето...  Rolling Eyes

Да сипя едно кафенце, какво ще кажете...

# 96
  • София
вифчо, ей че готин щъркел сиии...  Heart Eyes
Да е жива и здрава малката дъщеричка на Ивон и дано мама да успее да стигне до форума и да ни се похвали лично. Много щастие в тяхното Женско царство, от сърце им желая...   newsm06
Ама нали момче чакаше Ива?  Shocked

Даниеле, БРАВО на теб, цялата фирма вече е осведомена за вашия случай и патила, и е прочела интервюто ти в 24 часа, а след работно време ще гледаме и Нетера-та... Blush
Още веднъж БРАВО и дано има повече смели българки като теб, за да потръгнат на добре нещата в нашата "мила" и "нормална" държава. #2gunfire

# 97
ШОКИРАНА,НО УХИЛЕНА ДО УШИ/щото не знаех,че е дошло времето/-ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА НОВТА НИ ФОРУМСКА ПРИНЦЕСА!ДА НИ Е МНОГО ВЕСЕЛА МАМА ИВОН,ДА Я РАДВАТ СТРАШНО МНОГО ДВЕТЕ МАЛКИ МОМИЧЕНЦА И ДА СТАНАТ ПЪРВИ ПРИЯТЕЛКИ!Ама как се казва бебето???

# 98
  • София
 Добре дошла на малката принцеса на мама Ивон! Да й е честита, здрава, весела и послушна!!!

# 99
Честита рожба на мама Ивон! Да са едно здраво и сплотено семейство  bouquet

# 100
Честита дъщеричка на мама Ива! Да е много здрава, послушна и щастлива!

Честит рожен ден на Сами на патерица!Желая му много здраве, щастие и да слуша много мама, татко и Ивчо!

Аз съм в отпуска заедно с мъжа ми и Георги (те имат ваканция) и се мотаме насам-натам. Днес беше ден за култура и ходихме в един музей. Утре все още не сме планирали, но вечерта ще имаме гости, в петък ще ходим в Цюрих в зоопарка и в събота ще играя хокей на лед (тогава ще имам нужда от стискане на палци, защото ще ми е за втори път качването на кънки).

Много се впечатлих от резултата от диетата на Лони. Едно голямо БРАВО от мен! Браво и на Руми за 5 кг.!

За говоренето  - Килиан "говори" и на двата езика, но все още не прави изречения, но речника му е доста богат и може да си казва какво иска.

Гледах снимките от срещата и много ви завидях! Искам и аз пък Crossing Arms!

Лека вечер!

# 101
  • Плевен
ЧЕСТИТА РОЖБА НА ИВОН! ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО РАДОСТИ ДА ВИ НОСИ![/b][/color]

# 102
  • Varna
Ей, че хубава новина. Честито на Ивон и малката кака Ники- здрава, весела и послушна бебка!!! Бързо възтановяване.

# 103
 smile3501  ylinfant Поздравления за момиченцето на Ивон!!!!
Кога ли и моя мъж се навие на акъла ми за следващите 2-3 деца  smile3521

Възхитена съм от решителността и безупречното държание на Даниеле и съпруга й в "Тази сутрин" при Бареков.

# 104
Честито момиченце на Ивон! Да расте здраво и много обичано, а на Ивон, й пожелавам бързо възстановяване след секциото, за да може да се радва на двете си съкровища!

Общи условия

Активация на акаунт