Веселите МАРТЕНИЧКИ духат 4ри свещички

• 27 430
  • 273
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ох, мили момичета, всички сме болни вкъщи! Аз и Ивета изкарахме вируса вече, обаче много кашляме, бебето също кашля, а от вчера и мъжът ми е зле.Майка също е болна, та няма кой да ми помага. Просто не знам какво да ви кажа. Много се страхувам за бебето. Я да ви питам, някоя от вас давала ли е някакъв сироп за кашлица на бебе и какъв? Частният ми лекар ни предписа Хустагил, но нещо не й влияе изобщо. Личната пък предписа Сиракол, обаче на него пише за деца над 2 години. Някой да има някакъв опит с това?

Моля ви, не се сърдете, че не съм честитила на всички рождените дни, но наистина едвам се оправям с тия болести вкъщи. ЧРД на всички на патерица! Да са ви живи и здрави, весели, послушни, умни и обичливи мъничките мартенички! Обичам ви всички!

# 211
Кали, сигурно ще се отлепи и тази кожа.  Praynig Щом всичко останало е забелено. Ако пък съвсем не ще, помоли педиатърката да я забели. Те си имат начини да дърпат по-силно и по-специално, и да оправят работата. Гледах моята как го направи на едно момченце. Майката щеше да припадне, но детето даже и не рабра какво става. А все пак беше големичко - над годинка със сигурност.
Уф, моята не ще.  Rolling Eyes Може да отида някъде на платено, при някой добър д-р, който се навие.
Но аз не отивам  Naughty Не издържам. Направо съм припаднала веднага Shocked
Като му взимаха кръв от вената, аз отвън пред кабинета, аха-аха да припадна, а Кало вътре гък не каза  Mr. Green
Лекарката вика: детето е по-смело от майка си  Joy

Клер, не съм давала сироп когато Кало беше бебе  newsm78 Бързо да се оправяте!  Hug

# 212
  • Пловдив
И от мен Честит рожден ден на Даниел - на патерица. Да е жив и здрав, да слушка мама и и тати и да порастне голяяяяяяяяяяяяям и красив момък  Peace

Честит рожден ден и на Ния  bouquet  bouquet  bouquet
Много здраве, щастие и разбира се Късмет!!!

Кали - и аз два дни не съм влизала и днес очаквах да черпиш виртуално  Hug
Значи стискаме палци още за леко раждане и приятни емоции Peace

А по въпроса за ръждането - аз и двата пъти раждах нормално без упойка. И двата пъти беше предизвикано. Първия път със система мисля беше окситоцин  newsm78, а втория път с таблетка. Втория път беше по-бързо и лесно, НО много бурно и самите контракции бяха много силни, но и по-чести и резултата - в 18.20 ме приеха да раждам в 19.50 Алекс беше на бял свят - 4кг бебе Mr. Green
А със системата като се започна от 12 през нощта та чак в 4.50 родих. Беше по-бавно и на по-големи интервали контракциите. И двата пъти ми спукаха водите, че се налагаше не искаха да се пукат сами  Mr. Green

Клер писали сме едновременно - наистина ти съчуствам с толкова много болни, а ти трябва да си на разположение на всички...
Аз съм давала сиропи на баткото от много малък - не се притеснявай, че пише , че са за над 2 год. Просто на фирмите им идва много скъпо да сертифицират сиропа за малки деца, затова него правят. Щом лекар ти е препоръчал - давай го, да му олекне на детенце.

Кали - на Алекс пишлето му го забелиха по време на операцията на хернията когато беше на 1.6год. Болеше го само 1 ден когато пишкаше, но при него беше направо сраснато... Много е важно ако го забелва лекар инструмента да е стерилен, че на наше братовчедче след такава манипулация го заразиха със стафилокок от болницата. Я по-добре остави за след раждането Peace

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 11:59 от Джони

# 213
  • В светлината на слънцето
Клер, стискам палци бързо да се оправяте.  Praynig Много са гадни тия вируси.  ooooh! Аз не съм давала сироп нито на Теди, нито на Сашко като бебета, така че май не съм особено компетентна по тоя въпрос. newsm78

# 214
  • София
Кво става, бе хора! Нещо зацикли темата! Wink

Да ви се похваля - бебка вече е доста добре. Почти не кашля, има малко хрема, спокойна е и мисля, че се справи с вируса! Party Аз съм здрава, мъжът ми се оправя, мама също, да се надяваме, че за тази пролет сме приключили с болестите.

Ивета ходи на градина охотно, но само при условие, че я взимаме на обяд. Но аз съм спокойна, има време да свикне напълно - и без това съм си вкъщи, за никъде не бързам.

# 215
Клер, браво! Ето това вече са добри новини.  Peace
И аз забелязах тези дни, че зацикли темата.  Thinking Май всички се ослушваме и чакаме новини от Кали.  Grinning

# 216
И аз забелязах тези дни, че зацикли темата.  Thinking Май всички се ослушваме и чакаме новини от Кали.  Grinning

Няма новини  Crazy Crazy CrazyДнес съм на лекар и ще видим  Grinning

Клер, хубаво е, че сте здрави вече  Hug

# 217
  • Варна
Джони, страхотно Судзуки!  Hug
Омръзна ми и на мен да сме болни - като се завлачат едни... сега таткото е болен, аз карам "на крак", а Даниел още кашли Sad
Клер, браво, и вие приключвайте с тези пролетни вируси...

# 218
Ииии бе, Кали... Аз пък чаках вече вест за бебе... Heart Eyes
Малина, никакви болести повече!  Naughty Хайде бързо да се оправяте, че ето го топлото време, чука на вратата, че даже я и отваря. Grinning

# 219

Както каза Ненов след прегледа: "Нееее...никакви данни за раждане" Rolling Eyes
Та..в понеделник съм пак на видеозон, да "видим какво ще го правим това бебе"  Whistling

# 220

Както каза Ненов след прегледа: "Нееее...никакви данни за раждане" Rolling Eyes
Та..в понеделник съм пак на видеозон, да "видим какво ще го правим това бебе"  Whistling

Ама колко познато ми звучи това... ooooh!

# 221
  • Пловдив
Кали -  Hug ми не му се излиза на бебчето, какво пък  Grinning
Моят Алекс по същия начин го преносих 7 дни и накрая му помогнаха да излезе - като се роди и все си лапаше ръчичката и кожичката беше като простъргана. Лекарите се майтапеха, че бил почнал да се яде в корема ми Joy /от недостиг на амн. течност/. И аз се връзвах  hahaha

Клер чудесно е, че се оправяте Peace
Малина - дано и при вас болестта е на оправяне Hug

Да ви се похваля и при нас мина тържеството в градината. Алекс игра жабче. Много бяха сладки всички - пяха, танцуваха, рецитираха  Laughing Алекс като му дойде реда и започна бързо, бързо да си "пее" думичките и последния ред го каза в движение, докато бързаше към столчето да си седне. Накрая се поклони седнал на стола  bowuu Сладура на мама - напълни ми душата Laughing
Снимки нямам, защото записвах с камерата. Ако някоя майка ми даде ще се похваля.

# 222
Джони, браво на жабчето!  Grinning В нашата градина бяха наблегнали на общите песнички и танци. Учителките казаха, че умишлено не са давали думички и самостоятелни задачи на децата, за да направят нещо общо този път, а пък и защото все още били малки. Но догодина щяло да има истински спектакъл.  Grinning

# 223
Кали,още ли не иска да излиза бебо Laughing
Джони,браво на жабчо ,много е мило и приятно на тези тържества,и при нас имаше сладури,които бързаха да си седнат и си казваха в движение стихчетата Joy
А в нашата група много болни дечица и аз оставих Иви 3 дена и тя взе че се разсополиви вкъщи Rolling Eyes

# 224
Здравейте и от мен,
много съм заета, съжалявам и се извинявам на отминалите рожденници!

Кали,
и сестра ми така се е запънала малката госпожица, и аз съм все на "подслушване".
Уж със секцио ще е , но Велев казал не по рано от 7ми, а тя е стермин 14, та...докато не ни изненада някой ден.
И тяхната дама е едричка.

Кали, за пишката, да ти кажа и ние не сме на 100%. Опитаме да забелим като бе на 1г, но бяха 2 дена ужасни писъци и болки и баща му каза Стоп, ниакви интервенции. И аз се съгласих. На границата е кожичката да прескочи най-широката част на главичката. Забелвам колкот да измием добре и това е. Реших и аз, че по Европейскому няма да тормозя детето. Да видим.
Братовчедчето ни, дето е родено в Америка, въобще не е пипана, за мен си е направо фимоза. главичка не се вижда, ни що не предприемат.
Не че другите са мярка за мен, но...

Общи условия

Активация на акаунт