Моля ви, не се сърдете, че не съм честитила на всички рождените дни, но наистина едвам се оправям с тия болести вкъщи. ЧРД на всички на патерица! Да са ви живи и здрави, весели, послушни, умни и обичливи мъничките мартенички! Обичам ви всички!
Щом всичко останало е забелено. Ако пък съвсем не ще, помоли педиатърката да я забели. Те си имат начини да дърпат по-силно и по-специално, и да оправят работата. Гледах моята как го направи на едно момченце. Майката щеше да припадне, но детето даже и не рабра какво става. А все пак беше големичко - над годинка със сигурност.
Не издържам. Направо съм припаднала веднага 
Бързо да се оправяте!

, а втория път с таблетка. Втория път беше по-бързо и лесно, НО много бурно и самите контракции бяха много силни, но и по-чести и резултата - в 18.20 ме приеха да раждам в 19.50 Алекс беше на бял свят - 4кг бебе 

Аз съм здрава, мъжът ми се оправя, мама също, да се надяваме, че за тази пролет сме приключили с болестите.
Май всички се ослушваме и чакаме новини от Кали. 
Днес съм на лекар и ще видим 

ми не му се излиза на бебчето, какво пък 
/от недостиг на амн. течност/. И аз се връзвах 

Сладура на мама - напълни ми душата
В нашата градина бяха наблегнали на общите песнички и танци. Учителките казаха, че умишлено не са давали думички и самостоятелни задачи на децата, за да направят нещо общо този път, а пък и защото все още били малки. Но догодина щяло да има истински спектакъл.

Препоръчани теми