Веселите МАРТЕНИЧКИ духат 4ри свещички

• 27 427
  • 273
  •   1
Отговори
# 225
Мариета, да не лежим заедно със сестра ти в клиниката на Мазнейкова, а?  Mr. Green

А за пишката...според мен е добре да се заголи, без да се травмира детето. Като беше Калоян бебе, братовчедка ми го дръпна на два пъти доста силно, но беше съвсем малък, та не беше голяма драма-малко се размрънка.
Сега аз всяка вечер дърпам, той вика само (но си е голяяяям актьор по принцип  Crazy), но без да го разплаквам или прекалявам, не искам да го боли  Rolling Eyes
Но така, като се дърпа всяка вечер, виждам, че има ефект.
Надявам се да успея до край  Praynig

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 21:51 от kalli

# 226
  • В светлината на слънцето
Мммдааа,  Thinking Май се очертават две мами да раждат по едно време.  Grinning Кали, нищо чудно със сестрата на Мариета да се засечете в клиниката.  Grinning
А за забелването, аз точно така започнах - малко по малко и в един момент само си се получи. Не е имало никакви болки, нито нищо. Но го почнах наистина много рано - още от първата седмица след като се роди. Ама то при мен беше повече от страх да не стане като на нашите приятели детенцето, не за друго. Ако го нямаше този пресен пример, сигурно и аз щях да се помотвам и изчаквам.  Thinking

# 227
AЗ СЪМ ВЕЧЕ ЛЕЛЯ на АНА-МАРИЯ!!!
ПРЕДИ 20ТИНА МИНУТИ ТОЧНО СЕ ПРИБИРАХМЕ, И ОБЯСНЯВАМ КАК СЪМ ХАРЕСАЛА СТОЛ НОВ ЗА БОРИС В сФ И ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ДО КРАЯ НА СЕДМИЦАТА СИГУРНО щЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ОТИДА, ЗАщОТО БОРИ щЕ СТАНЕ БАТКО...
И ЗВЪНИ ТЕЛЕФОНА, СЪПРУГЪТ НА СЕСТРА МИ....

КАЖЕТЕ ПОСЛЕ, ЧЕ НЯМА ВРЪЗКА НЯКАКВА МЕЖДУ БЛИЗКИТЕ...

ЯВНО НЕ Е ИЗТРАЯЛА ПОВЕЧЕ ДАМАТА! ОщЕ ЕДНА МАРТЕНИЧКА СИ ИМАМЕ В СЕМЕЙСТВОТО!
ЧЕРПЯ ВИ ВСИЧКИ, ГОСПОЖИЦАТА Е 3,500 КГ, 51 СМ!
кРЪСТЕНА НА ДВЕТЕ СИ БАБИ АНА И МАРИЯ...

Последна редакция: сб, 29 мар 2008, 23:03 от Marietta

# 228
Мариета, честита ви госпожичка в семейството!!! Да е жива и здрава малката Ана- Мария и да плаче по- малко, за да пести силите на майка си!!!

Кали, на ред си ти, хайде утре да ти се случи същата случка и на теб Hug

# 229
Marietta,Да ти е здрава,добричка и щастлива племенницата Ана-Мария bouquet

# 230
Честит Рожден ден на Симона на chockolina,на Гергана и на Николай!Радвайте се на всичко около вас и бъдете много здрави и послушни  bouquet

# 231
Мариета, честита ти племенница Да е жива и здрава и много послушна bouquet

А аз, както виждате, се мотам още  Joy Joy Joy

На всичкото отгоре се разболях  SickКато парцал съм, с хрема, гърло и всички екстри  #Cussing out

# 232
Мариета, да ти е жива и здрава малката племенница! Чудесна новина!  Hug Да расте хубава и щастлива и да донесе много усмивки на своите родители.  Hug
Това е специално за сестра ти

Една вечер да отида на гости и ето, че на следващата заран идва приятна вест.  Mr. Green Кали, да взема да отида на гости и днес, а? Mr. Green

Честит рожден ден на Мони на Чоколина, Ники на Деснико и Гергана!!!

# 233
  • Варна
Честита племенничка, Мариета! Да ви е жива и здрава, весела и щастлива!   bouquet  ylinfant
Честит рожден ден на Мони, Ники и Гергана! Да растат здрави и весели, да ви радват всеки ден!  Hug nbirthday

# 234
Кали, да взема да отида на гости и днес, а? Mr. Green
Ами, айде, де...ако не днес, то поне утре  Grinning

Утре съм на преглед и после ще докладвам   newsm78

# 235
Кали, стискам палци на прегледа да си вече с разкритие или поне с позиви за излизащо бебе. Praynig

# 236
Честит рожден ден на Мони, Гергана и Ники!!!

Кали, да взема и аз да отида утре на гости, за да ти е по- сигурна работата Mr. Green Hug

Ще чакаме добри новини утре Hug

# 237
ЧЕРПЯ !!!
Днес преди четири години станах мама за втори път .Е да го полеем

# 238
Зузи, да тие жив и здрав Марти
Много да те слуша и да расте здрав и щастлив!   bouquet
Весел ден и весел празник
  Hug  bouquet

# 239
  • Пловдив
Зузи да ти е жив и здрав Марти!!!
Да му подарите най-щурия и весел купон през днешния ден и мнооого подаръци  bouquet

Със закъснение ЧРД и на Мони, Гергана и Ники!!! Бъдете весели и щастливи деца  bouquet  bouquet  bouquet

Мариета - честито ти племенница!!!
Най-после ще гушкате момиченце Wink
Да е здрава, да расте щастлива и обичана и като за начало да няма колики  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт