Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как намирате сили да готвите?
Какво да правя, ако приемам антибиотик и се притеснявам за потенциални последици по време на бременност?
Безопасно ли е да шофирам кола, докато съм бременна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как намирате сили да готвите?
Много майки се сблъскват с умора и трудности по време на бременност, което може да затрудни и готвенето. Важно е да отделяте време за почивка и избягване на тежки задачи. Можем да планираме по-леки и бързи ястия, да използваме замразени или готови продукти или дори да включим партньора си в приготвянето на храната.
-
Какво да правя, ако приемам антибиотик и се притеснявам за потенциални последици по време на бременност?
-
Безопасно ли е да шофирам кола, докато съм бременна?
-
Какви са потенциалните рискове и последствия от приема на антибиотици по време на бременност?
-
Как мога да се справя с тревогите и притесненията по време на бременност?

ужас! Нали ужким беше минало?!
, щото съм си такъв човек, но..имам повод отново за притеснения, кървенето отново започна..слабо, но..го има..уж било имало вече бебето плацента..
дано да спре ей така, защото вече нямам предписани лекарства..та по този повод бих искала Ради и Lucycity да ме разберат..не се знае нищо, на тръни съм..едва ли не, че всеки момент може нещо да се случи..
не писах някога, за да не пълня темата с моите терзания..искам да ви е хубаво..и както казва една сладурка тука, голям психопат съм и аз:) и дано се успокоя, че..това ми е най- особеният период в живота..притеснена и щастлива..