Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как намирате сили да готвите?
Какво да правя, ако приемам антибиотик и се притеснявам за потенциални последици по време на бременност?
Безопасно ли е да шофирам кола, докато съм бременна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как намирате сили да готвите?
Много майки се сблъскват с умора и трудности по време на бременност, което може да затрудни и готвенето. Важно е да отделяте време за почивка и избягване на тежки задачи. Можем да планираме по-леки и бързи ястия, да използваме замразени или готови продукти или дори да включим партньора си в приготвянето на храната.
-
Какво да правя, ако приемам антибиотик и се притеснявам за потенциални последици по време на бременност?
-
Безопасно ли е да шофирам кола, докато съм бременна?
-
Какви са потенциалните рискове и последствия от приема на антибиотици по време на бременност?
-
Как мога да се справя с тревогите и притесненията по време на бременност?

и сега си правя списък с въпроси към докторката следващата седмица. смятам да си направя каквито изследвания са нужни, дано не се налага да мисля за лоши варианти, мисля, че най-малкото всеки трябва да е подготвен и ако се налага веднага да се направи нужна интервенция на бебенцето. освен най-тежките болести има и по-"леки", така да се каже, усложнения и според мен трябва да си подготвен, защото иначе измъчваш и себе си и бебенцето
от сега си я научила

Аз също имам проблем с подуването на корема, а за газовете да не говоря, по едно време се оригвах като простак
Сега най- големия ми проблем е запека и не знам какво да правя. Вчера реших докато си стоя така на бюрото и ме мързи да работя, да оставя една купа сладолед да се разтопи и го изпих, малееееееее не мога да сваря да се прибера, щастието ме подгони. Днес обаче пак по старо му.
още малко остана и ще почне да ни радва пролетта с уханието си и зеленината си, че много се бях подтиснала от този студ, мръсотия и сивота 
). Имам няколко туники, които смятам да си нося. Идеята на Асето за шалвари ми харесва, но аз няма да изглеждам добре, ще приличам на търкалящо се буренце.
)