Пролетните приключения на Февруарчетата

• 14 065
  • 299
  •   1
Отговори
# 1
Хех!
За първи път първа ...  Mr. Green

# 2
айде и аз в новата тема Simple Smile

# 3
Записвам се и аз.

# 4
  • София
И аз тук  Grinning

Ева от близо седмица е без памперс- реших да пробвам без големи надежди, но се получи. Първите два дни я питах през 15 минути дали има пиш, няколко пъти се изпусна в гащите, но вече си казва. А след като свърши "работата", държи сама да си вземе гърнето, да го изсипе в тоалетната и да пусне водата  Laughing

От днес е с температура, GP-то каза, че било настинка  Thinking

# 5
# 6
  • София
И аз в новата тема.
Благодаря на всички за съветите за рибките.
Роро, жената в магазина ни обясни всичко за води и нагреватели и тем подобни. Каза, че водата се сменяла 2 пъти месечно, на мен ми се струва много рядко, но тя каза, че като не са много няма да цапат. Е татито обще той да се занимава с тази дейност, та на мен и Валето остава само да ги храним.
Гупи няма да взимаме, че са много малки. Имаме 3 различни цвята златни рибки, розово данио, шарен хелер, змиорка и сомчета. А тази змиорка много гадна. Само се крие я зад водорасло, я зад гъба, а Валето на нея най-много й се радва, ама не я вижда. Трябва някакви по-жизнени рибки да вземем, дето плуват,а не се завират по кьошетата на аквариума.
Валето вкъщи е на седалка на тоалетната, а в градината е на гърне, като сама си отива, сваля гащи, върши си работата, после трябва само да я избършат, сама си вдига и гащите, но загащването е сложно.

# 7
Здравейте и от мен. Аз пиша все по-рядко, Габи просто не ми дава да седна на компютъра. Хайде да се изкажа и аз по наболелите теми  Laughing. Госпожицата ака в тоалетната от около 3-4 месеца. Все още си е с памперс обаче, защото малката работа си я върши там. От понеделник започва ясла, днес директорката ми каза, че ми правила компромис, че я взима, защото вече нямала да взима над две годишни деца с памперси  Sick За Умкалора някой беше питал (май Joya). Нашата докторка го беше изписала още октомври месец, като ми каза да давам при първи признаци на заболяване. Давала съм и може би 6-7 пъти. Не твърдя, че е от него но симптомите изчезваха и не се стигна до сериозно боледуване цяла зима. Туй засега от мен.  Hug

# 8
     Здравейте Simple Smile

И аз по темичките Simple Smile

И Янето от година и 7 - 8 месеца е без памперс.Така стана, набързо за около  една седмица свикна.Когато разбрах, че съм бременна се замислих малко, че две деца с памперс ще са ми малко в повечко и реших, че е време Янето да намали бройката.За сега сме само за през деня.Вечер преди лягане го слагаме, въпреки нежеланието от нейна страна / едвам го слагаме такава гонитба става в кревата, че  #Crazy / .Докато заспи казва, че и се пишка, но после....Още при първото напишкване в него казва, че е " пънен" - пълен и става и иска да си го маха.Сутрин още преди да съм станала / събудила /  тя вече си го е махнала и стой или по голо дупе или по пижама.
   С говоренето все повече се отпуска и свързва по няколко думи в малко изречение Peace
   За животните - много ги обича и котки, и кучета, и рибки, - не се навивам да гледам и животни вкъщи поне за сега newsm78. Леля й има вкъщи морски прасенца и само напира да ги храни и чака да я гризкат по пръстчетата  / кой ли ден ще я захапят силно и ще реве ама чува ли ме някой? /

И днес времето навън нещо се е  #Crazy побъркало, но на всички пожелавам уют и спокойствие в домовете. newsm51

# 9
Софи точно за същитя змиорки говоря и аз, нашите имат една дървена хралупа и се редуват да се крият вътре, но пак се виждат, стигада са оплевени водораслите .

# 10
 Grinning
Bzepic, бих те посъветвала да предотвратяваш конфликтите още в зародиш.. да се налагаш на детето си не е най-добрия начин да го приучиш към дициплина.. Фицхю Додсън има една много хубава книга - как да приучим детето си към дисциплина.. техниките са за по големи деца, но схванеш ли идеята, ще ти е по лесно да решава конфиктите..

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 08:21 от sky*

# 11
Добро утро, Никол от вчера е с температура.
Много интересно, ту вдига, ту сваля, и е като парцал. Следобед спа от 1 до 3 и след това от 5 до 8.
Беше като парцал, едвам я събудих.
Стана, изглеждаше жизнена игра, тича, яде доста, ака, мног добре си беше, и към 23 часа, като почна да повръща, 3 пъти, много обилно, изплаши се, взе да трепери, едвам я успокоихме.
И се почна, дига 38, след 15 минути е студена, след малко пак вдига, и така,в 2 часа вече беше с 38,5 и дадох панадол.
Сутринта пак се събуди с 38, лекарката ще мине в 13 да я види. Не мога да си обясня, нито гърло, нито хрема.
Какво става, какви ли мисли не ми минаха.

# 12
Момичета от 2 седмици сме с хрема и вече незнам какво да я правя.Бяхме на стеримар и олинт,не помогнаха.Сега сме на на коларкол заедно с виброцил пак ми се стува,че няма да се махнат.В понеделник трябва да е на ясла а немога да я спра.Какво да я правя? newsm78

# 13
Да няма пак някакъв вирус?
Като летния с повръщането и разстройството!  newsm78
Пиши какво е казала лекарката и дано не е нещо сериозно...

# 14
Sisa788 - питай мен за хремата - ударихме 2 месеца нон стоп  Confused. От няколко дни няма, но не смея да се зарадвам...Тъй като бяхме опитали всевъзможни капки последно и капах клеева тинктура и ми се струва, че помогна. Пробвай - ако не помогне, поне няма да навреди. Разреждат се 5-10 капки в 10 мл. вода и се капят по 2 капки - 3 пъти на ден.

Общи условия

Активация на акаунт