Пролетните приключения на Февруарчетата

• 14 066
  • 299
  •   1
Отговори
# 285
Абе, повечето двегодишни са капризни по отношение на храната, да не гледаме прасета, я!

Хм, аз гледам прасе! Thinking Въпреки, че е слаб, дори кльощав от време на време, не отказва нищо, във всякакъв вид и комбинации! Освен макарони, но и от тях опитва. Не със същия ентусиазъм, като другите храни, но все пак ...
Съшо и коминациите, сладко, солено - без значение. Ама за това не се очудвам. понеже и аз ям така безразборно...  Embarassed
Пу да не си го урочасам де, че като съм виждала някои деца как ядаааат ... чак на мен ми се отяжда!

# 286
  • offshore & overseas
Е, wish, твоето не е прасе, а просто дете със завиден апетит Wink

При мен обратното, някои деца като ги гледам като сладко папкат, и на мен ми се прияжда, но Калина е способна да срине апетита дори на най-ядящото хлапе, както вече няколко пъти се случва. Twisted Evil

# 287
Яско пък е любопитен към храната, като ям нещо иска и той. Не винаги му харесва, но пробва. От плодовете яде ябълки, сега ми е интересно като излязат летните бълг. плодове какво ли ще яде? Иначе от всичко си хапва - боб, леща, грах, зеле, супи и т.н. Основният проблем беше, че превръщаше храненето в игра, но този период сякаш леко поотминава. Кремвирши в къщи не се купуват, зрънчовци, чипс и подобни - също, но му давам солети, бисквити, понякога и шоколад. И в редки случаи, когато съм в настроение - пуканки.  Simple Smile
Моите деца от бебета ги водя по басейни и морета и може би затова са големи фенове на плацикането.  smile3549 Яско още миналото лято плуваше с пояс, а Дани вече плува сам в големия басейн на Спартак. Есента смятам да запиша и Ясен.   sport027 Като цяло плуването се отрази много добре на Дани, започна да яде нормално, да заспива по-рано вечер.
Сега отивам да стягам дисагите, че утре поемаме пътя към Варна, а събота към Италия. Дано времето се стопли. Весело и мирно празнуване на всички.   love001

# 288
За басейна, яденето и заспиването съм съгласна... вечерта омете две купи със супа.. не му се беше случвало преди.. водата доста изтощава... за това юруш към басейните.. и Ники от малък харесва много водата и той плува с пояс миналото лято, но не мися че на това се дължи интереса му към водата.. просто нагласа..

# 289
Здравейте момичета,
Вече съм с постоянне нет и ще се вясвам по честичко. Гледам и не вярвам колко много са пораснали нашите деца мале мале не е за вярване как минава бързо времето.
По отношение на храненето Алекс изобщо не е капризен и си ми е ящен. Любимото се оказа обаче за шаш на мен и мъжо зелен лук, праз и чесън. А салати пасе като малко теленце Simple Smile))) Всичко ядем но ме изумява как ходи и си къса листа от пресен лук и чесън и си ги нагъва по всяко време на деня. Иначе аз започнах работа в офиса и си взехме жена да го гледа защото се оказа че сме алергични и по0болнави и с яслата не се получи. Януари изкарахме 10 дена в болницата с ларингит, бронхит и алергичен шок едновременно и от тогава беше почнал да се разболява всеки месец. От 2 месеца обаче сме на хомеопати по програмата на др. Лазаров от Варна и смея да кажа, че сме много доволни. Пак се разболява но му минава за 2 дни. Освен хомеопатията му давам и клеева тинктура по 2 капки на ден. За сега стига толкова после пак Simple Smile

# 290
  • София
Любимото се оказа обаче за шаш на мен и мъжо зелен лук, праз и чесън. А салати пасе като малко теленце Simple Smile)))

Добре дошла в отбора Hug Криси ми е същата, за съжаление Петя не Tired Като отидем на вилата всичко изброено + магданоз и копър се яде директно от градината в неограничено количество. Забранила съм само джоджена Sick
А и вече свикнах меродии да купувам по две, че да има и за яденето ooooh!

Не се шашкай, а поощрявай това...ще позакрепне по-бързо Hug

# 291
И аз съм много за плуването, но пусто, като не мога да преодолея погнусата си от басейните.
Не бих влязла в басейн за нищо на света, а не бих го пуснала с инструктор, не че той ще се "пусне" без мен ...
Ще почакаме явно още някой-друг месец и ще си плуваме в морето. Simple Smile

# 292
И аз съм много за плуването, но пусто, като не мога да преодолея погнусата си от басейните.
Не бих влязла в басейн за нищо на света, а не бих го пуснала с инструктор, не че той ще се "пусне" без мен ...
Ще почакаме явно още някой-друг месец и ще си плуваме в морето. Simple Smile

А мен започва да ме погнусява  от морето все повече и повече. То море ли е, канализация ли е, що ли? Поне българското.  Sick

# 293
E не! Simple Smile
Не може да става сравнение!
Басейните са бъкани с химикали, развъдници на гъбички, застояла вода...
Не!
Едното е живо и естествено - другото е локва.

# 294
Аз от басейн в София си докарах на времето една доста гадна инфекция, която лекувах дълго време след това. От тогава, вече години, на басейн не съм стъпила, а преди ходех нон-стоп. Сега ми се иска обаче да запиша малкия, тук има в някои училища и може би ще го запиша там. Поне знам че плуват само деца. Иначе той за вода умира, вечно е мокър до ушите, само да види някоя локва и айдee, нали са ни рибки то от вътре им идва на децата  Grinning

# 295
  • offshore & overseas
...нали са ни рибки то от вътре им идва на децата  Grinning
Свидетел съм, че и на водолеите също... Laughing

# 296
  • София
Цакаме се на зодии ааа Mr. Green То мойто е правено за водолей и от туй ще да е smile3534

# 297
Оо за водолеите им е в кръвта. Александър като види вода и очичките му стават на панички. Ако има един начин ще сме постоянно на чешмата или в банята или ще поливаме с вода всичко и всички. За жалост миналото лято не стигнахме до морето но тази година мислим да си наваксаме . Като се има предвид пък как обича да рови в пясък комбинацията от вода и пясък сигурно ще се побърка от кеф.

# 298
Извинете за прекъсването... нова тема Simple Smile

# 299
...нали са ни рибки то от вътре им идва на децата  Grinning
Свидетел съм, че и на водолеите също... Laughing

Факт, така си е. Ясен само като чуе шум на вода, наостря уши, оглежда откъде идва звука и се почва едно дърпане. Фонтани, рекички и т.н. са наши. Като пресичаме Южния докато не стъпим поне на 3 моста, да хвърлим във водата клечки, да я огледаме добре от всички страни, не мирясва.  Grinning

Аз от басейн в София си докарах на времето една доста гадна инфекция.
Аз от няколко години си мисля, че на човек, ако му е писано да се случи някаква неприятност, и да се пази полза няма. Затова се боря със страховете си и гледам да живея по-смело живота си. Надявам се да науча на същото и децата си. Един живот живеем. Тези прозрения може и от възрастта да са.  newsm78  Grinning А за морето опита ми е, че Дани всяко лято кара чревните вируси и съм сигурна, че е от погълната при къпане вода. Миналото лято Ясен стигна и до болница. От басейн засега проблем не сме имаме, знам за рисковете, но чукам на дърво.
Брей, днес съм много активна, сигурно защото ме чака багаж за подреждане. Лека.  smile3524

Общи условия

Активация на акаунт