Пролетните приключения на Февруарчетата

• 14 066
  • 299
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Здравейте,
Това,което ме притеснява,може би  е период, но постоянно повтаря "мой то,аз", не дава на никой нищо. Даже и да не е негово,вземе ли го и край,мой то,та мой то.С деца на неговата възраст не може да си играе,но с по-големи се заиграва.
това е от мен за сега,лек и усмихнат ден.

Това явно е страничен ефект от яслата  Laughing Laughing при нас е същото: Не - това е мойто; Не - аз; Мойто - не пипай; . Говорила съм с още няколко майки и по същия начин. Явно е по-ограничено количеството на играчките и другите неща в яслата и затова.  newsm78

# 46
  • София
Ми секрет не съм пускала...не знам и аз защо, би трябвало знам...Може да пуснем тези дни. Той вече е ОК, ама си продължаваме гадния АБ. Дано се закрепи и следващата седмица да яслИ, че май вЕрно е по- добре там  Wink

Цвете, ако решиш да пускаш секрет трябва да изчакаш поне 3-4 дни след като свърши антибиотика. Защото иначе няма да покаже нищо, а и си мисля, че няма смисъл да го пускаш постфактум. Просто имай го в предвид, при съмнение за скарлатина се взима секрет преди да се почне антибиотика, аз не изчаках резултата, защото гърлото на Криси беше много зле, но после видях, че АБ е правилен и че наистина е било скарлатина. Хайде дано по-бързо се оправи Марто и да не го повтаря Hug

Петя също има прогрес със гърнето, но още не е за хвалене Blush

# 47
Добро утро, да ви се похваля, Никол е по-добре, въпреки че е на бабин дом, аз едва се влача, и не мога да пия почти никакви лекарства, само порспан и някакви таблетки за смучене, как ще оздравея не знам. А ми е толкова мъчно за малката вече трети ден е при баба си, поне е щастлива, играе, дивее, държи ги до 12 часа вечер, дано и те издържът, че не е лесно на техните години. Този път мина без антибиотик, слава богу.
И на МАрти бързо възстановяване, пропуснала съм какво му е на милата душица, но ситскам палци, скоро да е хубаво времето и всички да сменавън с дечицата.

# 48
  • София
joya, ходихте ли при Стоименова?

Да похваля Марти - безпогрешно разпознава новия сингъл на Депеш Wrong и почва да мята ръце все едно танцува. А ако го питаш кой пее - казва "Де" за "Дейв" и "да Ма" за "адаша Мартин".

# 49
Да похваля Марти - безпогрешно разпознава новия сингъл на Депеш Wrong и почва да мята ръце все едно танцува. А ако го питаш кой пее - казва "Де" за "Дейв" и "да Ма" за "адаша Мартин".
ами взимайте го на 18-ти с вас Wink

# 50
  • София
Една две години да беше по-голям бих го взела. Но той беше с нас на миналия концерт ..., точно в деня на концерта си направих теста и разбрах, че съм бременна  Sunglasses

# 51
Една две години да беше по-голям бих го взела. Но той беше с нас на миналия концерт ..., точно в деня на концерта си направих теста и разбрах, че съм бременна  Sunglasses
и Дари беше в моя корем тогава-вече знаех
сега пак ще сме там,но ще си пия биричка на воля Hug

# 52
Ух, ами не направихме, щото аз бях сигурна, че е скарлатина- не се усъмних. Видях червенината по гърдичките, но пъпки така и не се появиха  Rolling Eyes Гърлото -яко възпалено, температура- висока, скарлатина в яслата, убедена бях, че е скарлатина. Сега след почти 5 дни АБ от вчера похърква, сутринта почистих цветни и гъсти секрети...пфууу, писна ми вече...Анимка, мерси за съвета...Криси имала ли е сополки по средата на лечението?
Ох сладура адашко, представям си го как се впечатлява, ама щом е бил на концерта- нормално  Wink
Джоя, бързо да оздравявате  Simple Smile

# 53
Не грийн, отменихме го за 1.04, аз наистина съм зле и едвам се влача, а ме е страх и да не го повтори детето, защото е вирус, и не смея да отида даже да видя при баба и.
Цвети сега като те чета и изтръпвам, Никол също и бяха зачервене гурдичките, много възпалено гърло и температура, ама доки не спонена скарлатина? Мина и за три дена, е още изхвърля храчки ама е добре, секретите и бяха прозрачни  newsm78

# 54
  • София
Не, не е имала сополи Rolling Eyes Криси беше болна точно 2 дни, толкова трябваше на антибиотика да й оправи гърлото. Но си седя в къщи почти 3 седмици ooooh! 10 дни антибиотик, после изчакване да се изчисти и да пуснем секрет, после чаках резултата от секрета, за да мога да я пусна на детска Tired нищо й нямаше освен първите 2 дни, тя беше и без температура. Но пък след това започна да ми се влачи с една задна хрема, която още боря. Тези стрептококи /причинителите на скарлатината/ са много упорити, личната ме предупреди, че може да останат дори и след антибиотика. Давай му нещо за засилване на имунитета.

joya, според мен е малко вероятно Никол да е имала скарлатина. Тя не ходи на ясла нали? Не е била в контакт с болни от скарлатина...помисли с кого си е играла и дали след това са били болни. Инкубационният период е 7 дни.
И пак дори и да е била контактна не е задалжително да се е разболяла, Петя не се разболя, а беше в непрекъснат контакт със сестра си, пуснах й секрет и на нея. А и винаги можеш да й пуснеш секрет, за да провериш, тя антибиотик не е пила.

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 11:16 от Anim

# 55
Ами педи каза, че не е скарлатина, а ангина, но причинители пак са гадните бактерии. Това- без секрет. Разчитам, че не го тъпча напразно с АБ, дано се оправя бързо.

# 56
и ние имаме проблеми с хремата.Изписаха ни антибиотик като преди това му направих изследвания.Много гадно.Вече съжалявам,че не му направих ваксината Confused

# 57
По проблема с "аз, мое" мисля, че не опира до яслите, а до развитието на децата, защото сега тамън осъзнават своето  "Аз" и че са отделни същества, макар и силно свързани с майките си. Та това води и до чувството за собственост... И Ангел прави такива изпълнение, а не ходи на ясла и не се вижда с много деца, освен сестра си.
Днес най-накрая се наканих да го заведа при педиатърката да го измери, че не бяхме ходили от октомври  Whistling Та неслучайно изплезвам език, като трябва да го нося... 12,300 и 88см е, определено върви по-едър от сестра си.... макар, че като знам какво яде... ако изяде половин филийка с нещо на ядене при нас означава, че е се е нахранил изобилно Laughing + млякото...

Галя, леко раждане ти пожелавам!  Hug

Джоя, а защо и ти не отидеш на хомеопат? Пожелавам ти бързо оздравяване, както и на всички, които са болни.

# 58
     Здравейте Simple Smile

Сиерче, Sky е отговорила на въпроса - пак момиченце, но уговарям мъжа и за две мъжленца - естествено те по - нататък, че сестричките да си имат и братчета  #Crazy Joy #Crazy

Мак, мерси и аз се моля всичко да мине ОК  Praynig Praynig Praynig

По проблема с " Аз " да кажем, че и ние не ходим на Ясла и пак " аз това, аз онова, аз мий - мий, ....", а за " мое ", за сега е от дашните и винаги когато някой и предложи нещо / бисквита, солетка, бонбонче и ..... / , казва и за мама.

И Янето ходи и си взима сама гърнето, сваля гащички, сяда, става, дига гащи и изхвърля сама в тоалетната.За акото сама слага дъската на тоалетната чиния, но чака някой да я сложи Simple Smile

И ние не сме ходили от доста отдавна при педиатърката за мерки , за см. не знам / последно миналата год. беше 83 /, но за килограмите знам, че е 12,500 и тя покрай мама се качва честичко на кантара, а мама е с  16 кг. отгоре и скоро я чака едно сваляне......

Още веднъж бързо оздравяване на всички болнички Praynig Praynig Praynig  лека и спокойна вечер от мен newsm51

# 59
Днес най-накрая се наканих да го заведа при педиатърката да го измери, че не бяхме ходили от октомври  Whistling Та неслучайно изплезвам език, като трябва да го нося... 12,300 и 88см е, определено върви по-едър от сестра си.... макар, че като знам какво яде... ако изяде половин филийка с нещо на ядене при нас означава, че е се е нахранил изобилно Laughing + млякото....
И ние така.. точно такива са ни мерките.. точно толкова ядем в добрите дни... само че не бяхме ходили от март миналата година..  ваксината ни понесе добре.. седмица по късно единствената реакция беше подуване на крачето където я биха..
Бях ви споменала за срама на Ники от непознати.. реших да предприема мерки, като му намаля филмите.. резултат - срама се изпари.. само за три дни и ефект е на лице.. в този ред на мисли четох, че децата трябва да стоят пред компютъра максимум по 1/2ч. на ден..
Детето открива своето аз около 25-26 месечна възраст.. това е етап от растежа.. споделянето на свите неща идва в доста по късен етап - към 36м.

Общи условия

Активация на акаунт