Пролетните приключения на Февруарчетата

• 14 094
  • 299
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте, ние с малката изкарахме три кошмарни нощи, викове, рев, писъци, много силни болки в гърлото, температура...един малък ужас, а като почна да кашля...не ми се говори.
СЕга и аз съм болна, добре че тя е по-добре, но вчера я дадох на баба и и дядо и, защото бях пред срив. за трите нощи ми се събираше 1 час сън на легло, а през останалото време, малката спеше в мен, като се будеше на всеки 15 минути да плаче. Няма по-лошо от това да ти е болно детенцето.

Roroana честито за новото жилище, много щастие ви пожелавам там Simple Smile

# 31
joya, бързо оздравяване и на двете!

Да се похваля аз! И най вече детето. Втори ден сме без "авария" в гащите! Simple Smile Не бях подготвена да е толкова лесно...
Не, че си казва, ама явно се стиска. На около час го слагам на гърнето. За акото казва, ама той и с памперс като беше си казваше. Не знам сега какъв е реда с излизането на разходка без памперс или как ще махна нощния! За излизането със сигурност ще изчакам да се постопли още малко, но за нощния ми се струва че няма да е скоро. Пламен сутрин се събужда с подгизнал памперс.

# 32
  • offshore & overseas
Иха, Софи, честито!! Ужасно се радвам за вас! (ноемврийче ли чакаме или октомврийче? Embarassed)

Честито рожден ден, Роро, чудесни подаръци (откровено завидях за последния упоменат Mr. Green) Бъди здрава и обичана и все така да ти върви! bouquet

Мак, нищо чудно: "Education: that which reveals to the wise, and conceals from the stupid, the vast limits of their knowledge." Mark Twain

Ти ходиш да се обучаваш и за какъв дявол щеше да ти бъде обучението, ако знаеше всичко.

И аз откривам много нови (за мен) неща за кърменето. Още не съм започнала да се обучавам в пълния смисъл на думата, но с бавни и колебливи стъпчици вървя към това.  Crazy

wish, изкушаваш ме и май и аз ще се престраша. То се е видяло, че от само себе си няма да стане. Joy М/у другото, откраднах ти лентичката! Blush

# 33

wish, изкушаваш ме и май и аз ще се престраша. То се е видяло, че от само себе си няма да стане. Joy М/у другото, откраднах ти лентичката! Blush

Крадла!  Joy
Всъщност и аз от темата се вдъхнових и не знам, добрите резултати, дали са защото Пламен този път е готов (имаме един неуспешен опит лятото), или на добрия тон, с който му обяснявам, какво се иска от него, пак от съвети във форума. Много ми е трудно да възпитавам дете, без да губя търпение и да повиша тон, защото все ми се струва, че не ме чува, не ме слуша, не ми обръща внимание, но ето първия резултат е налице с новия подход! Simple Smile

# 34
     Здравейте на всички Simple Smile

Софи много се радвам, ЧЕСТИТО - успешна и безпроблемна бременност ти желая и едно братче на Валето сега newsm51

Честито и на Roro за рождения ден с малко закъснение, бъди жива и здрава, и много обичана

В петък вечерта и Янето вдигна температура плюс няколко повръщания / водата, която постоянно искаше да пие / и така до пет часа следобед в събота. Сега да чукна на дърво е добре и тази вечер си имаше апетит детето и си хапна / иначе бяхме само на солети и обикновени бисквити  - заради коремчето - сигурно беше нещо раздразнено / .
  Аз вчера бях при доки слушахме тонове и се гледахме на видеозона, всичко за сега е ОК.Каза ми,  да изкарам още една седмица поне и вече мога да  раждам Simple Smile.Пита ме и къде мисля, а аз още и идея си нямам  newsm78.
   Честно казано нямам търпение да си гушкам малкото бебче.Дрешките, завивките, пелените вече са купени и лека по - лека ги оправяме с каката  #Crazy.Все като ги види и вика " бинчим бебето " демек да облича бебето.

Лека и спокойна вечер на всички малки и голени  newsm51

# 35
  • София
Добро утро  Mr. Green

sofy, честито и от мен Hug Лека и безпроблемна бременост ти желая Hug
Roro, честит празник ! Много да те слушка Стоян, и все такива хубави подаръци да получаваш  Hug

Цвете, не съм лекар, ама както го описваш баш на скарлатина прилича Thinking Криси я кара Януари месец, и беше без характерните признаци Т и обрив по устата, само с ангина, но причинителят е един и същ. Секрет от гърлото пускала ли си му на Марто?

Гале, още малко остана.   Heart Eyes

# 36
  • София
Roro, страхотни подаръци  Heart Eyes бързо да оздравявате и да им се радвате  Peace
sofy, честито  Hug спокойна, лека и безпроблемна бременност и от мен   bouquet
wish като се изпишка, обуваш и беж навън  Grinning обикновено стискат, ако не е много дълга разходката. Аз гледах да сме близо до вкъщи, за да не се налага да стои дълго мокра, ако стане грешка  Grinning
Бързо оздравяване на всички болни  Praynig
Гале, дръж се, то вярно не остана  Hug

# 37
  • София
Здравейте Simple Smile
благодаря ви за поздравите.
Успех на мамите решили да махат памперса, голямо улеснение ще бъде за вас. Аз в този случай да си похваля Валето вече сама си отива към тоалетната и си сваля гащите, слага си седалката, само че й е малко трудно с качването, трябва да й сложим някакво солидно столче, на което да стъпва и да сяда на тоалетната. На гърнето не иска да сяда, пък в градината е на гърне, странно  newsm78
Мяуче, 22-и октомври ми е термина. Надявам се да не пренося, а малко по раничко да родя, че си държа на везните аз Peace.
Разбира се не искам ни най-малко да обидя скорпионите тук  Simple Smile

# 38
  • offshore & overseas
Браво на Валето! Ще си имаш кака-помощничка. baby_neutral

Heart EyesХехе, явно си преценила, че с везничка ще ти е по-леко, което си е тъй (макар че, ако питаш майка ми -- бая зор е видяла с мен). Laughing

# 39
здравейте,
ние бяхме за 2 седмици в Бургас и вчера се завърнахме bowuu
с Дари полудях в къщи,голямо е диване и мястото й е в яслата Crossing Arms,казвах й,че ще я заведа в понеделник и ще я взема другия вторник вечерта........... Whistling Whistling Whistling
с памерсите се признавам за победена Confused Confused Confused-след като я тормозя от миналия юли,първо върнах нощния,а сега и отвреме на време/особено на разходка и в колата на път/ й слагам памперс-гащи Rolling Eyes.тя си казва в повечето случаи,но и послъгва,а за акането.....тотален провал Embarassed...ако я усетя,насила я слагам...в началото имаше повече светлина в тунела...добре,че в яслата още ги държи ентусиазма Mr. Green
аааа,и като гледам някои имат по още една линийка...Софи,честито Wink Wink Wink

# 40
  • Стара Загора
Софи, честито и от мен. Лека и спокойна бременност ти пожелавам.  bouquet
Гале, сигурно съм изпуснала, но какво бебче чакате ?

# 41
Галето чакат момиче..
Wish четох че след6м някъде идва времето на нощния памперс.. само четох нямам опит..
Киша споко всички са така на тази възраст.. не ти е лесно с две деца, пък и двегодишните мъници се борят за цялото ни внимание..
На Никол и Марто бързо оздравяване им желая...
Софи честито ново коремче.. голямо да порасне! Hug Не се лъжи че е леко със везничка, но пък скорпитата са по трудни... (не ме нападайте, знам че сте мнозинство пък и лошо хапете)

# 42
  • София
Не се лъжи че е леко със везничка, но пък скорпитата са по трудни... (не ме нападайте, знам че сте мнозинство пък и лошо хапете)[/color]
Това не го казах аз, а Мяуче. Леко няма да има, отсега съм се подготвила. Но симпатиите ми тежат към везните, та затова казах, че предпочитам везничка. Ама и скорпионче да дойде пак ще му се радваме  Heart Eyes

# 43
Ми скрет не съм пускала...не знам и аз защо, би трябвало знам...Може да пуснем тези дни. Той вече е ОК, ама си продължаваме гадния АБ. Дано се закрепи и следващата седмица да яслИ, че май вЕрно е по- добре там  Wink

# 44
Здравейте,
Софи , честито и от мен.Лека бременност ти желая.
Да споделя за памперса,махнах го на година и девет месеца, но детето беше готово за това.
Преди да навърши две годинки му махнах и нощният, преди това около месец ставаше със сух памперс. Предната седмица се напикаваше , от яслата ми даваха по 2-3  напикани гащи, в къщи пак се напикаваше,2 пъти ме събуждаше вечер,защото е мокър ,да му сменям гащите,това са единствените фалове вечер.Явно са му настинали крачетата,нямаше сополи,не кашля. И от неделя почна сам да сяда на гърнето,събува си гащите,свършва си работата,облича се и си хвърля пишото сам в тоалетната и си пуска водата.
Вече почти месец ходи на ясла без прекъсване и в къщи почна да пее песнички,много се зарадвах като го чух,доста говори вече,всичко повтаря и все иска да е самостоятелен.
От около месец не ме буди,та и аз се наспивам,само ставам да го завивам.
Това,което ме притеснява,може би  е период, но постоянно повтаря "мой то,аз", не дава на никой нищо. Даже и да не е негово,вземе ли го и край,мой то,та мой то.С деца на неговата възраст не може да си играе,но с по-големи се заиграва.
това е от мен за сега,лек и усмихнат ден.

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 08:43 от irina*

Общи условия

Активация на акаунт