На топличко под нашите сърца спинкат Септемврийските деца!

• 13 598
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
Хм, аз вече казах, но ще повторя - БХС няма да правя. Нито нещо свързано с този тип изследвания. Знам си и решението Praynig дай Боже всичко да е наред. Виждала съм доста аномалии през живота си. Чела съм за още повече... Не мисля, че тези изследвания могат да открият всичко. Честно казано не вярвам в способностите на лекарите в някои отношения Thinking имам своите резони.
Дори тази бременност не ми се ходи толкова по прегледи.
Освен това от няколко дни мисля, че се усещаме с човечето. Има пози, при които усещам преместване. Все още съм в колебание, но вътрешното ми чувство рядко ме лъже Heart Eyes

# 226
Колко много сте писали за 1 ден!

sweetkids_mama, благодаря за загрижеността. При нас проблемите не са свързани с финансови притеснения. Родителите ни помагат, а и вече и двамата работим. Аз лично не се притеснявам как ще отгледаме 3 деца.
Не знам дали е така с всички мъже (дано да не е). Сякаш мъжът ми се плаши от отговорността и започва да се държи като тинейджър.

irinaradeva, може би е временно явление. Аз имам такива периоди, но когато ми дадат задачи за 1 седмица и ми поставят срок 2 дена, всичко изчезва.
Аз започнах работа преди 3 месеца. Много е натоварено, но ми харесва. Опитвам се да дам най-доброто от себе си, а не винаги успявам да изпълня задачите както искам.

Вчера гледах един немски сайт, в който имаше дрехи за бременни. Имаше много красиви блузи, рокли. Но бяха доста скъпи. Аз си взех 2 чифта бременни дънки и един панталон. Мисля, че е достатъчно. Още преди да знам, че съм бременна, си бях купила няколко туники. Мисля да ги нося тях.

Имате много сладки коремчета. Моето си е шкембе. И сигурно скоро ще ми стават в рейсовете Simple Smile

И аз мисля да избегна амниоцентезата. Дори и да има проблем с детето, мисля да го задържа. Надявам се, че няма да има.

Лека и спокойна нощ на всички.

# 227
Браво, браво, колко сте написали на човек хубаво да му стане!

Муци, радвам се че и ти можеш да се успокоиш за сега.
Аз правя изследванията за да знам. Решения ще се зимат ако дойде времето, дотогава не го мисля много много.

Хич не ми е обидно да готви мъжът Wink

Какво е БХС?

И аз искам пици да ям с вас...

# 228
  • Sofia
Момичета мили!
За голямо съжаление и аз напускам септемврийското отборче.
Ама ... какво зависи от нас ... всичко си е Божа работа.
Желая ви само хубави емоции, леко бременеене, живи и здрави бебчета Hug
Успех на всички Hug

# 229
  • София
За голямо съжаление и аз напускам септемврийското отборче.
Sad
нищо, следващия път! Hug

# 230
mirage, миличка - толкова съжалявам... Не знам какво да кажа - дано повече никому не се случват такива неща... При всеки, напуснал групичката ни, ми се свива сърцето...
И тук е мястото да кажа - Муциту, наистина трябва някой да ти издърпа ушите - знаеш ли как ни притесни всички???

# 231
хехехех Simple Smile Simple Smile Simple Smile хич и не бих си помислила да се обидя...но моя може само скара да прави...и то само лятото.. и то само ако е на кеф Simple Smile Simple Smile Simple Smile
smile3532
и само ако му приготвя скарата....и месото....и чиниите....и после ги измия, разбира се  smile3532
newsm48

newsm62   ТОЧНО !!!!  newsm62
Абе те нека мъжете да ходят на лов и да носят месото, пък ние ще се справим с печенето  chef
Видях, че по-горе сте обсъждали за евентуални проблеми с плода. Нашето мнение със съпруга ми е, че каквото сме го направили, такова ще си го родя. Аз ще си направя изследванията, за да може ако има нещо, което може след раждането да се коригира да знаем. Но варианта да "държа" детето си , докато някой го убива твърдо не.

# 232
може да ви се стори малко глупав въпрос, но откога започвате да си купувате тези дрехи за бременни?  newsm78  аз още не съм се престрашила дори да вляза в някой магазин. ooooh!

а какво ще кажете за сутиените за бременни?  Sick
 удобни ли са колкото твърдят някои и мога ли да ги заместя с нормални, но с по-голям размер? 

# 233
Както казах вече има сутиени и сутиени.. И не, не могат да се заменят с нормални, ако под нормални се има предвид такива с банели. Банелите нараняват гърдите и могат да притиснат някой от каналите. Още по-неподходящи са за периода на кърмене, когато често са нелега и да се спи със сутиен.
Сутиени за бременни и кърмачки има на известни фирми - като Триумф, примерно. НЕ са безформени и не заслужават емотикони от този Sick род Wink
Така или иначе гърдите ви ще се променят. Свиквайте с това Grinning Дори да се грижите за тях пак може да им излязат стрии. След като сте родили не сте половин жена, но промените в тялото са осезаеми и забележими. И възприемането на различията зависи само от вашата настройка Hug
Аз например два месеца след раждането бях по-слаба, отколкото забременях. После се отпуснах и... след година и половина пак влзяох във форма. Моята си. Никога не съм била слаба, но изглеждах много, много добре Grinning Така че - да оставим природата да си свърши работата, а после е важно само да се обичаме Heart Eyes сами себе си имам предвид Heart Eyes

# 234
Хм, аз вече казах, но ще повторя - БХС няма да правя. Нито нещо свързано с този тип изследвания.
Асе, ти си на на 28, нали така беше...Можеш да си го позволиш да не правиш никакви изследвания. Ама аз съм на 36. Рискова от всякъде. Ще направя каквото е нужно, за да съм спокойна. Не че и в по-млада възраст няма някакъв риск, но е несравним с този на моята. Сега си задавам въпроса...защо не побързах с ражданията....ама то не беше учене, специализации...да не изпусна нещо...но...здраве да е...
Живи и здрави да сме и дечицата, които носим... Praynig

# 235
  • Варна
Цитат
author=little_sweet_didka
А бебето на Juliko как се сгушило малкото пухче Heart Eyes

Да бе, да му се чудиш - аз какъв голям апартамент съм му осигурила, а то диването се свило в единия край  Grinning Rolling Eyes
Дано му дойде акъла навреме и се поразположи по-удобно - да си расте на воля  Laughing

Момичета, да ви питам - да имате проблеми със газове и запек? И как се справяте с това сега в началните месеци. Че съм се подула като в шестия месец  #Crazy Много е неконфортно Tired

# 236
Както казах вече има сутиени и сутиени.. И не, не могат да се заменят с нормални, ако под нормални се има предвид такива с банели. Банелите нараняват гърдите и могат да притиснат някой от каналите. Още по-неподходящи са за периода на кърмене, когато често са нелега и да се спи със сутиен.
Сутиени за бременни и кърмачки има на известни фирми - като Триумф, примерно. НЕ са безформени и не заслужават емотикони от този Sick род Wink
Така или иначе гърдите ви ще се променят. Свиквайте с това Grinning Дори да се грижите за тях пак може да им излязат стрии. След като сте родили не сте половин жена, но промените в тялото са осезаеми и забележими. И възприемането на различията зависи само от вашата настройка Hug
Аз например два месеца след раждането бях по-слаба, отколкото забременях. После се отпуснах и... след година и половина пак влзяох във форма. Моята си. Никога не съм била слаба, но изглеждах много, много добре Grinning Така че - да оставим природата да си свърши работата, а после е важно само да се обичаме Heart Eyes сами себе си имам предвид Heart Eyes

от това изобщо не ми става по -добре - даже напротив...
аз май съм объркала и сайта, и темата...тук е пълно с обичливи и притеснени мамита, а аз колкото и да не искам все още не мога да изляза от шока и да приема промените, които настъпват  Embarassed Cry

# 237
Първо да се похваля - вчера си видях душичката  Heart Eyes 2,2см и тупкащо сърчице  Heart Eyes мърдаше си - като че ли риткаше и махаше с ръчички  Heart Eyes Момичета чакам да стана в 12г.с. за да си сложа лентичка, нямам търпение, днес влизам в 9г.с. Това гадене няма ли да минава... направо ме съсипва и тази умора...

Не успях да изчета тази тема, надявам се да ме извините ако не се включвам адекватно.
mirage съжалявам  Hug както и за всички които са ни изоставили.
Лекарката видя че имам отлепване, което на мен ми се видя доста голямо и сега пия дуфастон /до 12г.с./, нямам болки или кървене, дано и да не се появяват  Praynig и човечето да си стои където трябва.

# 238
Здравейте, мамчета!

Прегръдки за mirage!

Момичета, днес си взех изследванията за антитела при резус фактор отрицателен. Е, отрицателни са! Сега съм по-спокойна. Докторът ми обясни, че още няколко пъти през бременността ще ги изследваме.

Имам един въпрос към мамите от Пловдив. Имате ли някакви впечатления от АГ Селена и ако можете да ми препоръчате някой лекар там? С мъжа ми мислим евентуално да раждам там. То засега са само планове, та затова ако някой може да сподели ако има впечатления.

# 239
Juliko, надявам се да ти помогна.
Аз винаги съм била с ленив стомах, а от края на 1 месец положението стана нетърпимо.
Единственото нещо, което ми помага, е 1 ч.ч. топла вода без нищо сутрин на гладно и малко кисело мляко след това.
Засега действа безотказно. Може да пробваш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт