Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как намирате сили да готвите?
Какво да правя, ако приемам антибиотик и се притеснявам за потенциални последици по време на бременност?
Безопасно ли е да шофирам кола, докато съм бременна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как намирате сили да готвите?
Много майки се сблъскват с умора и трудности по време на бременност, което може да затрудни и готвенето. Важно е да отделяте време за почивка и избягване на тежки задачи. Можем да планираме по-леки и бързи ястия, да използваме замразени или готови продукти или дори да включим партньора си в приготвянето на храната.
-
Какво да правя, ако приемам антибиотик и се притеснявам за потенциални последици по време на бременност?
-
Безопасно ли е да шофирам кола, докато съм бременна?
-
Какви са потенциалните рискове и последствия от приема на антибиотици по време на бременност?
-
Как мога да се справя с тревогите и притесненията по време на бременност?
най-изненадващо съм отслабнала с 4 кг последните месец и половина и се надявам да не се стига до слоницата майка
Цяла неделя ми се гади и бях като болна и не станах от леглото. Днес съм по добре, но като си представя нещо за ядене и пак почва да ми се повдига, а все пак трябва да се яде. А за представянето. Казвам се Илина и съм на 26, таткото е на 28. Заедно сме от 8 години, нямаме брак, но мислим по въпроса. Още не сме решили как да стане, но най-вероятно ще се бракуваме преди да се появи бебчето
Имаме си собсвен бизнес и това е малко натоварващо, защото както беше казал някой по напред нямаш почивен ден. а имам нужда от нея и даже не знам кога изобщо ще мога да си почина адекватно. Утре съм на фетална морфология и щр ви кажа какво съм видяла.
а всичко ще работи в твоята главичка 
...Ами да се представя и аз:
), на 29 години съм. Това ми е първа бременност.. какво още... да, живея от доста години в Германия.
А се чувствах много добре до сега...