На топличко под нашите сърца спинкат Септемврийските деца!

• 13 636
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро.

Покрай това неразположение май ще сваля някой и друг килограм. Че ям предимно тестени неща и картофи. И то по малко.
Аз мислих да ходя на фетална морфология в МЦ Фемина. Само за там бях чувала. Вчера се обадих и се оказа, че нямат скоро свободни часове. Трябва да се обадя пак другата седмица.
Накрая може и да се откажа. Исках да видя какво ще е бебето. Имам 2 здрави деца - все си мисля, че и третото ще  е здраво.
Но ми е голям мерак да разбера пола.
Вчера се скарахме с мъжа ми. И сега ми е много неприятно, а трябва да тръгвам за работа.

Дано поне при вас днешния ден да е хубав.

# 136
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=249030.0 - Бора, ето ти едно линкче - вътре поне има инфо от първа ръка, а не само от докторски изказвания Grinning

MY NAME, защо не пиеш кафе? Като се вземе предвид факта, че на повечето бременни им пада кръвното си е дори полезно. Да не говорим, че и като ти се припие... че коя бременна се лишава от нещо Wink Пий си кафенце. Аз обожавам да ми мирише на кафе. И си правя, и дори две глътки да пия - пак ми е кеф. Не съм кафеджийка но се гъделичкам Grinning

# 137
  • София
Ирина, много накратко ни посети днес. Добре ли си?
Ооо, така си мислиш Simple Smile
Чета всичко аз - през половин час влизам - ще ме изгонят от работа накрая Grinning

# 138
  • Варна
[Juliko и аз съм от Варна и също ходя в Майчин дом.Кой следи бременността ти там?Аз съм при Капка Атанасова:)

Здравей uanda,
И аз съм при нея  Grinning Значи може и да се засечем там някой път.
Досега съм била веднъж на преглед и сега на 25ти съм за записване в женска консултация и пълни изследвания.

# 139
Привет с днешна дата! Чета, че обсъждате феталната морфология, аз се записах за 04.03. при д-р Врагалева в МЦ Фемина! Чакам с нетърпение да видя дали всичко си е наред.

Относно шарките- при втората ми бременност дъщеричката- на годинка и 10 месеца се разболя от рубеола, опасна за бременните особено в първия триместър, а аз бях точно втори месец, не си спомняха родителите ми дали съм боледувала от нея. Правих си две изследвания- някъде на бул. Янко Сакъзов- Национален център по вирусология и още нещо и след това в Майчин дом. Оказа се, че имам някакви антитела, макар и на границата, в Майчин дом обаче ме успокоиха докторите, с компютър на база на изследванията изчислиха някаква вероятност да има аномалии 1 на 3 милиона. И сега си имам живо и здраво, палаво и страхотно момченце.
Познатите, които са имали досег с болни от варицела, не са имали никакви проблеми. Така че не се притеснявай!

# 140
здравейте мили мами.Сажалявам,че не съм ви писала толкова много време,но имах някой проблеми.
1.Работодателя ми ме накара да напиша молба за напускане с 1 месечно предизвестие и сега съм в  болнични.Но се притеснявам дали ще ми стигнат(защото докторът ми каза че има ограничение от 180дни )ако някой знае нещо по въпроса моля да ми каже.
2.Дъщеря ми беше болна -някакъв грип,но сега е добре и е на градина
3.Мъжът ми е притеснен дали ще можем да се оправяме с парите след като не ходя на работа.
4.Кръвната ми група е 0-, а на мъжът ми А+ и това ме притеснява въпреки че са ми били "антидегамаглобулин" първия път.
5.Най-хубавото е че видях сърчицето на бебето и сега съм по-спокойна.Правиха ми и изследвания - и те са о.к.

# 141
Момичета, стискайте палци, че имах много неприятен сън, а след малко съм на гинеколог. Малко съм уплашена какви ще са резултатите от УЗ. Доклад - като се прибера Praynig

# 142
Здравейте,
Днес бях на докотор-вече сме 22 милиметра,имаме сърдечен ритъм и всичко засега е наред. Имам домашна работа за следващият път-един куп изследвания, но ще ги направим.
Лек и усмихнат ден на всички newsm44, защото моя започна на хубаво тази сутрин. Имам си и снимка от видеозона, но ще я кача малко по късно защото трябва да намеря скенер за да я сканирам.Но от следващият път всички документи ще остават при него и незнам дали снимките ще мога да ги вземам. newsm03

# 143
  • София
Момичета, стискайте палци, че имах много неприятен сън, а след малко съм на гинеколог. Малко съм уплашена какви ще са резултатите от УЗ. Доклад - като се прибера Praynig
Praynig СТИСКАМ! Всичко ще е наред!

# 144
Вечерница,  Praynig стискам палци. Всичко ще е супер

От мен здравейте днес  Hug
как сте ?
аз малко се притесних за феталната морфология - трябва да е м/у 11-13 седмица така ли?

# 145
  • София
Момичета, едно мамче от юлските ми даде следния линк
www.mc-markovs.com
двама братя били - много добри специалисти.

# 146
  • София
Момичета кокичета, аз да ви се похваля, че утре пак ще разходя беба дреба по модния подиум и то 2 пъти за един ден. Единият е за ревюто в Експо центъра на изложението за текстил, а другото е ревюто на Романтика. Blush Е вече тези май ще са ми последните, че коремчето си расте.

# 147
аз малко се притесних за феталната морфология - трябва да е м/у 11-13 седмица така ли?

mari_p , феталната морфология се прави по-късно - между 16-20 седмица. Ако я направиш сега, после трябва да я повториш. Ти си прецени кое е по-добро за теб. Rolling Eyes

# 148
1.Работодателя ми ме накара да напиша молба за напускане с 1 месечно предизвестие и сега съм в  болнични.Но се притеснявам дали ще ми стигнат(защото докторът ми каза че има ограничение от 180дни )ако някой знае нещо по въпроса моля да ми каже.
180 дни са 6 месеца. После не идва ли ред на 45те дни преди раждането? Не пиши молба в никой случай. Ползвай колкото можеш болнични и се посъветвай за всеки случай с някой, който знае добре законите. Работодателят ти не може да те уволни, докато си в болничен, така че споко:))) Изиграй го гадняра му с гадняр:)

# 149
Здравейте момичета!!Днес е прекрасен слънчев ден-да му се наслаждаваме и да изгоним тревожните мисли newsm68
Вечерница,стискам палци всичко да е наред с теб!!После ще разкажеш!
EMPERORS,какъв е този гаден шеф,как ще те принуждава да напускаш работа??Болничните са 180 дни за една диагноза .На мен няма да ми стигнат с една седмица-смятам да си пусна  от  отпуската.
Дидка,коремчето ти е много сладко,поразходи го ,поразходи го още малко-ако е момиченце бебчето ще си е научило урока по грация още в утробата Wink

Общи условия

Активация на акаунт