На топличко под нашите сърца спинкат Септемврийските деца!

• 13 632
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Здравейте момичета.Не съм писала от сумати време и вече може и да сте ме забравили,но доста време нямахме нет.
Гледам представяте се.Ето ме и мен:казвам се Кристина,другата седмица ставам на 29г.От Казанлък съм,но живеем със съпруга ми в София.Имаме фирма за дограма,в която работех и аз докато не забременях със синът ми.Той е на 1г и 7м. и изненадващо за всички ще го правим батко.Точният термин не си го знам,според мен е 29.09.На преглед съм на 29.02 и тогава ще стане ясно.
Аз си останах с +8 кг от първата ми бременност и сега и корем си имам и всичко.Чувствам се супер подута и дрехите ми определено вече ми стягат.
Днес е страхотен слънчев ден,надявам се и настроението ви да е такова.

# 166
И аз съм така с дрехите, по принцип съм слаба, на таза ми е по широк и веднага мръднах, още преди месец ходих за дънки за бременни и гащеризон. Имат ластик и се отпускат, смятам до лятото да изкарам с тях, като стане топло ще му мисля. Прибрах си мадамските дрехи колкото и да ми е тъжно smile3534

# 167
На мен не ми се ще да си купувам нещо за бременни, искам нормални кройки, само че по голям номер. Дано си намеря. Бая ми личат килцата като кача  и то най вече на брича и на дупето. Иначе не съм пълна като цяло, ще се опитам да кача снимка от лятото да видите горе долу. А утре ще се снимам да ме видите сега.

# 168
cydonia, много ти е сладурско и на теб корем4ето  preggo

момичета, притеснително ли е, 4е нямам корем. аз съм ви писала и преди имам си една мънинка издутина
сори-сигурно е тъп въпрос, ама нали ми е за първи път. всичко ме тревожи

# 169
greeny - ти ли имаше проблем с работодателя? да знаеш, че НЕ може да те уволни докато си бременна, а още по малко да те принуди да напуснеш- много е кофти тоя работодател

# 170
  • София
не , аз нямам проблем с работодателя, но като отговарях на EMPEROR поизтрих малко повече неща... попринцип няма право но зависи в каква фирма работиш...

# 171
  • София
не , аз нямам проблем с работодателя, но като отговарях на EMPEROR поизтрих малко повече неща... попринцип няма право но зависи в каква фирма работиш...
Не си го написала като цитат и е прозвучало все едно от теб идва, затова

# 172
  • София
като цитат го написах но поизтрих някои важни неща и то така се получи Embarassed

# 173
не успявам да сикача снимката. как го  правите?

# 174
mari,  както вече споменах някъде, аз също още нямам никакъв корем, въпреки че съм в 12 г. с. И аз се притеснявах, но доктор Юнакова ми каза, че при мен сигурно ще си проличи чак към 5 месец. Така че се опитвам да не мисля толкова за това, макар че докато отида на преглед сигурно ще си изям пръстите от притеснение Thinking

# 175
Веч, браво мила, радвам се че ти е добре сега.

Luci много хубаво коремче си спретнала и ти.

mari_p, въобще не се притеснявай относно корема. Ето снимка на моя от втората ми бременност в 21г.с.

# 176
здравейте и от мен   bouquet

искам да се включа тъй като и аз съм от септемврийските мамита. Ако всичко е по график на 28.09 ще сме с 1 повече Simple Smile

Sheila, това ли ти е коремът? от 21 ?!?!??!
ами то моят май сега е толкова...ако продължава така, до края на 5 месец няма да мога да си виждам краката  Crazy

# 177
леллееее Sheila, страхотно изглеждаш в 21 гс
много готино
аз съм малко по трътла, но ако ми е по-прибрано корем4ето мисля, 4е ще ми е по лекинко
ммммм много хубавко

# 178
greeny сори  Embarassed най-вероятно нещо не съм довидяла

# 179
Беба, всъщнос тдрехите за бременни си имат предимства. Имат платки основно на корема (аз си падам по панталони, а не по гащеризони), а надолу стоят по дупето и краката. Докато по-големия размер дрехи висят надолу Confused Има бременни, които до последно остават със слаби крака. Пък и наистина е супер комфортно на корема да има памучна платка. особено лятото по жегите. ПРедния път бях бременна до средата на юли, така че говоря от опит. Нито роклите, нито гащеризоните вършат такава добра работа като панталоните. Още повече, че може спокойно да се изкара с два панталона, а комбинациите и разнообразието да се постигат чрез вариации в "горната" част Grinning
Това, което ще си купя за тази бременност ще са дрехи от индийски магазин. Винаги са ми допадали, а етно-стилът ми отива много. Туника и шалвари ще ми дойдат супер Grinning

Общи условия

Активация на акаунт