Каква шевна машина и откъде

• 605 462
  • 4 400
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Мамита,
прочетох ви темичката и утре като стана отивам и аз да си купя машина.
Не съм направила и един бод през живота си, ама знам ли, може да се окаже призванието ми  hahaha

Та, всичко изчетох, и пак не разбрах коя да си купя?
Гледах на Сингер, нямат цени, повече от 400-500 лева ще ме изгонят от нас ако дам,
не мога да се ориентирам за тия пари кое е най-доброто.. дали да ходя в технополис или гледам, че до нас им е на сингер офиса?

# 121
KiaraTiara,

Щом ти е близо офиса на Сингер, защо не се разходиш до там само да разгледаш и да видиш какви са цените?
Тъкмо ще може да разпиташ какви видове машини има и да се насочиш към нещо, което ще ти върши работа.
В Технополис има различни марки машини, може и там да разпиташ, но дали консултантите ще са така специализирани в областта, както, предполагам са тези от офиса на Сингер?

Успех и да се похвалиш после?   bouquet

# 122
  • Варна
Прочетох и ще се изям от яд, че чак сега открих темата  Sad
Търся да взема нещо за майка ми, иска да я за елементарни работи. Има ли още промоция в Метро? Другаде видяли ли сте нещо до 200 лв? На ТСМ машините къде да ги потърся във Варна? Много въпроси, но разчитам на вашата помощ!

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 18:00 от stenly

# 123
  • София
КУПИХХххх  bowuu
Ходих до Брадър, много любезни, веднага да ми покажат как става всичко, ама викам мн скъпичко ми е, ще ида до сингер.
Там ми ти една руса кокошка, нищо не разбира, ако съм щяла да купувам, да викнела някой да ми обяснил...
Върнах се аз в Брадър и си купих ей на това Brother innov is 30

Скъпичко ми дойде, ама те толкова отзивчиви персонала и 2 часа ми показваха как се шие, че направо се влюбих. И макарички ми подариха и направо супер. Машинката ми има 70 шева, не че знам за какво са ама, нека има, ако не аз, децата ми някой ден ще шият на нея  Grinning
Сега дойде проблема с това, че не мога да шия, нададох вик за помощ в темата за кройките  Embarassed

# 124
Честито!  Peace

Успех и с шиенето! Simple Smile

П.С. 70 шева!!!  Shocked  Звучи страхотно!  Blush

# 125
Киара и аз имам същия опит със Сингер и Брадър. За това и си взех оверлог от Брадър  Wink. Е, ако машината не беше добра сама за себе си, нямаше да ме спечелят само с добро обслужване, но това си е доста важно. Иначе имам машина Сингер, но я получих за коледен подарък и не съм я избирала сама. А тя е купувана от Технополис.
Но представителството на Сингер сигурно е единственото място, където не ти демонстрират машините.  Tired
Аз съм писала няколко страници по-напред за последното ми съприкосновение с този магазин.
Апропо, пристигнаха ми крачетата, които си бях поръчала, но имам толкова много извънредна работа напоследък, че още не съм имала възможност дори да ги пробвам.  Sad

# 126
Киара за колко я купи ако не е тайна?

# 127
Здравейте.Скоро се сдобих с една шевна машина lucznik,но е без ръководство newsm78 .Ако някой може да помогне относно експлоатация ще съм много благодарна.

# 128
Киара, честито, да си я ползваш със здраве!
Аз още съм в чуденка каква машина да си купя...

# 129
  • София
Киара за колко я купи ако не е тайна?

Продадоха ми я по старите цени за 720 лв. По новите отиваше към хилядарка  Rolling Eyes
За човек , който не може да шие определено става Simple Smile

# 130
Най-после, намерих малко време, да пробвам новите крачета, които си купих за машината.
Вече мога на 100% да потвърдя, че пасват идеално и важното е какъв тип захващане имат крачетата, а не за коя марка са произведени или по-точно - опаковани.
Единственото, което трябва да се съблюдава е, дали машината има необходимите функции, за да работи с дадено краче. Например, дали има зиг заг 7мм или само 5мм.

# 131
Има ли някой, който желае да си купи машина ЛУЧНИК  от тези, които ги продават в Метро на промоция - 2 броя за по 177 лева всяка, ако се купят пакет? Търся желаещ да си направим партия. Промоцията е валидна до 02.12.2009г., затова ако някой желае моля да ми пише на лични възможно най-скоро.

# 132
  • Варна
Pipilota откъде си?

# 133
Здравейте и от мен, бихте ли ме посъветвали AEG или Singer, цената е една и съща, функциите също, гаранцията на Сингера е повече  newsm78 newsm78 newsm78

# 134
  • Варна
След близо година искам да попитам Маленна дали все още е доволна от ТСМ-ската машина?  И дали си струва да се взема?
Тук видях препоръки за Janome, за които не бях чувала никога. В момента имат промоция в Аксиома и се замислям за това (втората машина). Да уточня, че нищо не разбирам, едно време шиех с ръчния Сингер на прабаба ми и се справях, но той имаше само прав тегел Simple Smile .
Машината ще ползвам за корекция на дрешки, разни играчки и забавления за малката, измишльотини за дома, а живот и здраве, ако потръгне, може и за нещо по-сериозно като цяла дрешка, например. Искам да има зиг заг, илик, може да искам и други неща, но още не го знам  Mr. Green
Моля за съвет.

Общи условия

Активация на акаунт