Каква шевна машина и откъде

• 606 196
  • 4 400
  •   2
Отговори
# 2 985
Nazza, ами дай да я видим тази група де! И ние око да изплакнем, поцъкаме с език, а защо не и да купим нещо.
"Шевни машини" се казва групата това е корицата

# 2 986
  • София и там където не се пуши
Не знам за шевните машини в Лидл, но аз си купих калъфа за моята- много готин. За здравина- времето ще покаже.Simple Smile
къде се намират и на каква цена?

В магазините на Лидъл - цена 17,99 лв . Аз си я купих днес черен цвят, Идеално се побира моят Хускистар

# 2 987
Моята е Елна240. На снимката е вътре. На етикета пишеше размерите, но го изхвърлих. В сайта на Лидл не знам дали стоиоще

# 2 988
Според интернет Elna 240 е 37х27х15.5 см (ШхВхД). Така че може да сравнявате с размерите на вашите шевни машини. Сигурно повечето модели съвременни домашни шевни машини ще се съберат.

# 2 989
Измерих с ролетката калъфа: 20/35/45 приблизителни размери

# 2 990
  • Пловдив
... От стари дънки можете да си го направите 😉

# 2 991
  • София и там където не се пуши
... От стари дънки можете да си го направите 😉

Една съседка има ушит преди много години, но докато го свърша и аз това, машината щеше да си седи навън

# 2 992
Доколкото имам представа, повечето производители предлагат в комплекта пластмасов или найлонов калъф, т.е. покривало за шевната машина, с което просто да я покриете, докато не я ползвате. А ако шиете от дъжд на вятър, можете да съхранявате машината в кашона, с който сте я купили.
Естествено по-удобно и по-естетично е, ако си купите или ушиете чанта за машината, ако тя не идва с твърд калъф.

# 2 993
  • Пловдив
Моята Елна не е с твърд калъф. Старите Сингер и Лучник бяха в куфарчета и беше много удобно. Е, и двете машини бяха толкова тежки, че никога не съм разчитала да ги вдигам само за дръжката. Винаги придържах и дъното.
Сега Елната е с едно мушамяно покривало без дъно и да си направя "чанта" за машината наистина е идея, която не ми беше хрумвала...
Защото гледам да шия НА нея, а не ЗА нея Simple Smile

# 2 994
Здравейте, предстои ми закупуване на професионална шевна машина и имам запитване. До сега съм работила на JUKI DDL 8700-7 и много ми харесва като клас, но за цената, с която върви предпочитам да закупя нова машина. Въпросът ми е, дали някой от форума има опит с JACK не само като техника, но и като обслужване. Simple Smile

# 2 995
Здравей, vik5! Аз също съм фен на Juki, но като видях Джак, много ми хареса. А като чух как тихо работи, още повече ми хареса. Всичките им индустриални машини, са на много високо ниво. Като че ли Juki, започнаха да изостават лежейки на стари лаври. Има дами, които казват, че са много доволни от Джак и го предпочитат пред Juki. На пазарът за индустриални машини, предлагането на напълно нови марки е огромно. Качеството на индустриалните машини се вдига постоянно, а на домашните машини, рязко пада. Не можеш да правиш калпави  индустриални машини и да искаш да купуват продукцията ти. Можеш да видиш чисто нова права машина за 388 лева, а чисто нов четириконечен оверлог за 800 лева тук: https://www.facebook.com/friends/requests/?profile_id=100060146178445 За да ги видиш, трябва да станеш член на групата. Не знам дали цената е с ДДС, или не. Чисто нова покривна машина пълен автомат, е 1350 пари. Тези започнаха да си правят майтап с цената на нови машини. Предполагам, че сервизът на Джак е добър. Лично аз не съм шил на Джак, но гледайки клипове, явно машините са отлични.

# 2 996
Пак ли ти платиха за реклама Joy Еййй, нямаш спирка. хи хи хи

Я препоръчай някой добър конкурент, майстор из Варна, че на един младеж ще му трябва.
И някоя читава машинка, аз му препоръчах моята Веритас 8014/43, такъв Науман, Лучник, но не зная кои Лучници са от класа  на Веритасчето.

# 2 997
Как мислиш се става милионер, скъпа? Реклама, втора и ей ги на два милиона. Говорих и дадох нужните насоки.

# 2 998
ха ха ха

На варнененца ли ? То да не те похвали човек, веднага действаш. Simple Smile

# 2 999
Здравей, vik5! Аз също съм фен на Juki, но като видях Джак, много ми хареса. А като чух как тихо работи, още повече ми хареса. Всичките им индустриални машини, са на много високо ниво. Като че ли Juki, започнаха да изостават лежейки на стари лаври. Има дами, които казват, че са много доволни от Джак и го предпочитат пред Juki. На пазарът за индустриални машини, предлагането на напълно нови марки е огромно. Качеството на индустриалните машини се вдига постоянно, а на домашните машини, рязко пада. Не можеш да правиш калпави  индустриални машини и да искаш да купуват продукцията ти. Можеш да видиш чисто нова права машина за 388 лева, а чисто нов четириконечен оверлог за 800 лева тук: https://www.facebook.com/friends/requests/?profile_id=100060146178445 За да ги видиш, трябва да станеш член на групата. Не знам дали цената е с ДДС, или не. Чисто нова покривна машина пълен автомат, е 1350 пари. Тези започнаха да си правят майтап с цената на нови машини. Предполагам, че сервизът на Джак е добър. Лично аз не съм шил на Джак, но гледайки клипове, явно машините са отлични.

Благодаря за бързият отговор. Тези дни ще отида до представителството им в Пловдив, да ги видя пробвам на живо и ако се сдобия с такава, ще дам мнение във форума. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт