Каква шевна машина и откъде

• 598 515
  • 4 400
  •   1
Отговори
# 765

Здравейте! Моля за инфо ако някой знае как мога да закупя тази бродираща машина на Брадър- Isodore™ Innov-ís 5000, за която става въпрос назад в темата?
Кажете на каква цена е и от къде в България може да се закупи? Благодаря Simple Smile
 Hug

# 766
Трябва да провериш в магазина на Брадър на Черни връх 47 в бившя завод Витоша. Виждал съм я на живо. машината е супер.Сега разглеждах разни клипчета в нета за новите машини на Брадър и смело мога да заявя, че са номер 1 в този сектор. Започнали са да внедряват в домашните машини технологии, които се използват в индустриалните машини, например лазерни показалци, таблети и др. Препоръчвам с двете ръце.

# 767
Имам питанка:)
След като известно време ших с един Quigg за 130 лв от немските магазини, и който претърпя два ремонта  между двете мини киулт одеалца и  на обиколника се скапа, минах на стария Юнион на баба. С него се сещате,че ни една дреха не съм ушила, но върши работа за дреби ремонти и корекции.
Сега бюджета е  450 лв, а чуденката е между
http://www.axioma-hobby-shop.com/bg/products/category13/product38.html
http://www.axioma-hobby-shop.com/bg/products/category13/product26.html
http://www.kadifecraft.com/product.php?ProductID=4568
Ще се ползва за куилт (начинаеща съм!) и детски рокли - предимно от тюл и органза. Искам да е здрава  и да може да шие и дебели материи.
Киултмастъра отдавна го гледам и като цяло бих го взела без да мисля, но като нямам опит много се поддавам на всякакви рекламни трикове Simple Smile
Ще съм ви благодарна за всяко мнение!

# 768
Имам питанка:)
След като известно време ших с един Quigg за 130 лв от немските магазини, и който претърпя два ремонта  между двете мини киулт одеалца и  на обиколника се скапа, минах на стария Юнион на баба. С него се сещате,че ни една дреха не съм ушила, но върши работа за дреби ремонти и корекции.
Сега бюджета е  450 лв, а чуденката е между
http://www.axioma-hobby-shop.com/bg/products/category13/product38.html
http://www.axioma-hobby-shop.com/bg/products/category13/product26.html
http://www.kadifecraft.com/product.php?ProductID=4568
Ще се ползва за куилт (начинаеща съм!) и детски рокли - предимно от тюл и органза. Искам да е здрава  и да може да шие и дебели материи.
Киултмастъра отдавна го гледам и като цяло бих го взела без да мисля, но като нямам опит много се поддавам на всякакви рекламни трикове Simple Smile
Ще съм ви благодарна за всяко мнение!

За да видиш разликата между първите две, по добре отиди на място в магазина на    
бул. Янко Сакъзов 36.
Моята машина е купувана от там. Ще ти направят демонстрация ( жената си разбира от работата) и ще отговорят на всичките ти въпроси.
Мое мнение е че JANOME е по хубава от Тойотата ( аз имам Тойота и съм доволна, но трябваше да си взема Жаном).
По-добре е да отидеш на място и да прецениш в зависимост от нещата, които искаш да  шиеш.

# 769
В Плевен Метро има разни Лучници на 50 % намаление, с 24 операции, обаче въобще и не гледах точно кой модел. Предполагам че и в другите Метра има стига да са останали бройки след дните на оранжеви етикети и големи разпродажби.

# 770
  • София
 Здравейте и от мен. Искам да питам според вас коя машинка от тези е най-добра JANOME 601 - 580 лв, Elna eXplore 340 - 505лв, TOYOTA Quiltmaster 226 - 449лв.
 В момента ползвам стара Лучник от съвсем скоро шия и то по лесни нещица, но имам желания да си шия по сериозно /вкл. и пачуърк/ и искам да си взема сравнително хубава машина. Разбира се и цената ми е важна де и тази на JANOME 601 ми идва малко скъпа, но пък ако си заслужава разликата в цената  Rolling Eyes А и машина се купува веднъж все пак.
 Давайте съвети коя според вас е най-добра

# 771
Момичета,

имам нужда от помощ - повреди се ремъка на шевната ми машина и сега тръабва да го сменям.
Проблемът е че гаранцията отдавна е изтекла, а и аз се попреместих малко и съм на около 400км от оригиналния и сервиз.
Та на въпроса - може ли някоя от вас да ми препоръча (или просто да ме насочи къде и как да намеря) сервиз за шевни машини в София...
ако е възможно в района на кварталите Младост, Хиподрума или евентуално центъра (че не познавам все още всичко добре тук...  а не искам майстор вкъщи Sad )

Предварително ви благодаря!

# 772
Каква марка/модел е машината?

# 773
  • София и там където не се пуши
Назад в темата дори наша съфорумка предложи ако някой е закъсал, да пита съпругът и дали има такива части и къде.

Иначе в завод Витоша и още един сервиз, назад му беше даден адреса на цар Симеон близо бул Мария Луиза посока от женския пазар към Мария Луиза в ляво.

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 10:41 от Dorothy

# 774
  • София
На ул."Цар Симеон" 84 съм давала моята машина  и една стара на майка ми. И двете са в перфектно състояние оттогава. Жената, която ги ремонтира си разбира от работата и е от старата генерация на "фина механика и оптика", занимава се от години с това. Казва се Калинка.
Телефон за връзка: 983 17 72;878 60 97 87.
Горещо я препоръчвам!

# 775
Здравейте! Какво ще кажете за новата машина, която са пуснали в Кауфланд? Картинката й е изчезнала от сайта, вижда се от списанието на магазина на 21 стр. Някаква Toyota е - 15 избираеми шевни програми; свободно рамо, прав бод, зиг-заг, скрит шев, шиене на копчета, илици и ципове; шевни принадлежности; 700-800 бода в минута; 65 W. За цена от 179 лв. Как ви се струва? Гледам, че тойотите са над 300 лв... вероятно намаляват от гаранцията, която е 3 години, вместо 5.
Като абсолютно начинаещ нищо не разбирам... Гледах един клип от сайта на Тойота, всичко изглеждаше тоолкова лесно  Laughing

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 00:33 от Малинче

# 776
Купих такава за близка роднина (от предишната промоция). Шие с нея вече една година и е доволна. За начинаещ мисля че изброените неща са повече от достатъчно.

# 777
Някоя от вас има ли една от двете машини и да сподели мнение?

# 778
Нямам време да чета назад в темата и искам да ви попитам за мнение каква марка шевна машина да си взема. Няма да шия много често, но пък знае ли човек за в бъдеще.  Grinning Иска ми се нещо качествено и хубаво. Клоня към Тойота, Жаноме, но идея си нямам дали да добри. Гледах някакви "Нечи" - били купени от Тойота. Те хубави ли са? Мисля, че може да отделя до към 350-400лв.

# 779
и аз съм си харесала един Лучник в метро. сега е намален и е 179 лв., а има и оверлог, и тънки платове и 4 вида илици, само дебел плат не може да шие, но аз съм аматьор и нямам много време за творене, така че ще я ползвам от дъжд на вятър и подозирам предимно за скъсяване на панталони Simple Smile))))

та, въпросът ми беше лучник (така ли се чете?) става ли като марка?
иначе се заглеждах в един сингер за 250 лв., който има доста по-малко функции, но може да шие и дебели платове (зорът е за дънки). за съжаление семейният бюджет в момента не позволява да се отделят повече парички за извънпланови разходи Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт