Каква шевна машина и откъде

• 598 702
  • 4 400
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Когато имаха магазин на Пиротска-Сурубата беше по евтина,в т.ч и оверлога им.

# 676
Китайците правят и добри неща. Човек просто трябва да е наясно какво може нещото, което купува и оттам да си гради очакванията.
Верояно е така, но когато човек е начинаещ и не знае какво трябва да очаква... предпочитам нещо, за което поне по форумите пише повече и по-хубави неща.
Още веднъж благодаря за информацията.
lluna, да, и в сайта на Ивна са по-евтини, аз затова ги загледах. Но май няма да се спра на тях.

# 677
  • Варна
Здравеите
 гледам брошурата на ЛИДЛ от 4.02 ще има шевна машина СИЛВЪР КРЕСТ
какво мислите , дали си струва за домашно ползване ??
http://www.lidl-pageflip.com/bg.html?kid=B1bdULhttp://www.lidl-p … g.html?kid=B1bdUL
знаете ли дали са китайски
през декември също бяха пуснали шевна машина но беше доста по различна от тази за която питам , иначе същата марка , вероятно това е новия модел , по заобленка ми се вижда ?!

# 678
  • Варна
Здравейте поздрави за чудесната темичка. Аз също се интересувам от тази машина в Лидъл и ако може някои да ми даде малко информация - само преди това да кажа, че никога не съм шила , а само съм гледала майката ми и баба ми как шият. А аз я искам за  домашни условия - да зашия нещо по ръба , да подгъна нещо.
Благодаря Ви предварително.

# 679
  • София
Имам машината от Лидъл от стария модел.Произведена в Китай.И аз само съм гледала като малка  Simple Smile.Според мен за човек който не се занимава професионално с шиене върши работа.

# 680
  • Варна
Имам машината от Лидъл от стария модел.Произведена в Китай.И аз само съм гледала като малка  Simple Smile.Според мен за човек който не се занимава професионално с шиене върши работа.

по стария модел като че ли повече ми хареесваше като дизайн ,но тази пък по заоблена Mr. Green
но опитвала ли си например да подгънеш дънки с нея , нали няма да й доиде дебел плата ?!
мъжът ми е автомотьор и вечно е с разпрани гащеризони , ако няма да се справи с тях newsm78
а и зачиства платове които се нищят предполагам ?!

# 681
  • София
Не съм шила на нея кой знае колко,основно  плат с дебелина на чаршаф,само веднаж подгънах ластични дънки-с тях се справи.Обаче кувертюра не успях да подгъна явно и беше дебеличко.

# 682
  • Варна
Благодаря за отговорите Hug , но да ви попитам за дебелината на плата  дали ще може да шие , това не зависи ли от дебелината на иглата?

# 683
  • София
Мисля,че от това зависи,да кажат които шият повече.Аз нямах време и се пробвах с това което имам.

# 684
  • Варна
Докато търся инфо ,четох из форумите и за други които са си купили машината
казват че сега след като я използват ако трябва да избират пак биха си я купили , значи върши работа
аз съм малко страхлива в това отношение , милото после мрънка ....от рода на , евтиното ми излизало скъпо и така  Mr. Green

# 685
И аз се загледах в тази от Лидъл, но току-що видях ето тази в Технополис http://www.technopolis.bg/b2c/details/830320/P11130901/SHEVNA-MA … G-START-%5E%5E%5E
Да имам шевна машина е поредната ми мечта, за да видя дали ще мога да експериментирам в шиенето... Но нямам идея как ще се справя, никога не съм шила, затова не искам да се хвърля на нещо скъпо... А тази е на невероятно ниска цена - 75лв! Какво мислите за нея?

# 686
И аз се загледах в тази от Лидъл, но току-що видях ето тази в Технополис http://www.technopolis.bg/b2c/details/830320/P11130901/SHEVNA-MA … G-START-%5E%5E%5E
Да имам шевна машина е поредната ми мечта, за да видя дали ще мога да експериментирам в шиенето... Но нямам идея как ще се справя, никога не съм шила, затова не искам да се хвърля на нещо скъпо... А тази е на невероятно ниска цена - 75лв! Какво мислите за нея?

И аз я гледах тази, ако не държиш много на детайлите тази е перфектна за начални стъпи ки непрофесионално шиене поне според мен  Simple Smile

# 687
Аз вече я купих, току-що се прибрах с нея, не издържах Simple Smile Ще пиша впечатления после

# 688
Момичета, не знам дали е позволено да предлагам тук, но аз си продавам машина Лучник за 100 лв. Купена е от Метро и съм я ползвала много малко, просто си е чисто нова. С 13 операции е + 4 стъпков илик. Пишете на лични, ако има интерес.

# 689
  • Варна
Аз вече я купих, току-що се прибрах с нея, не издържах Simple Smile Ще пиша впечатления после

Да ти е честита  и аз ходих да я гледам преди 4-5 дни но ми се видя много малка по размери
сложена на рафта до другите модели определено беше мъничка
рших че няма да върши работа , моля те сподели !!!

Общи условия

Активация на акаунт