Каква шевна машина и откъде

• 606 001
  • 4 400
  •   2
Отговори
# 1 065
  • София

Предполагам. Те стандартни ли са или за всяка машина са различни? За тази стара машина, дето аз имам, мога ли да намеря?

# 1 066
  • Добрич
Обади се в сайта и попитай.

Скрит текст:
Подробности относно продуктите, начините и сроковете на доставка можете да научите на следните телефони:

02/946 10 08
02/946 10 09
02/946 19 87

Контакти

# 1 067
Не откривам цени на сайта на Елна. Дали знаете къде мога да видя ценови диапазон за ориентир? Или пък на живо в София самите машини също да се разгледат? На сайта пише Пловдив, затова питам  Laughing
Намерих 1 цена междувременно, ама идея си нямам за марката, тук прочетох и се разрових, та приемам и аз съвети  Praynig
За домашна употреба и бюджет 400-500 лв.

Последна редакция: чт, 03 ное 2016, 20:19 от пахистахис

# 1 068
Ето тук можеш да видиш цени на Елна:    http://www.ivna-bg.com/?domashni-mashini,24

# 1 069
Много благодаря за съдействието, електричар.

Тъй като Коледа наближава, сега му е времето да си направя подарък Simple SmileSimple SmileSimple Smile (или да "напиша писмо" до когото трябва  Wink)
Разгледах в магазин сингер и жаном, и по интернет елна и тойота.
Сходно е положението в моя ценови диапазон. Единствено ме разколебава мнение в един форум, че всичко под 500 лв. било за гледане, не за купуване, но пък и аз гледам машина за инцидентно шиене, не за професионално ползване.

След "разузнаването" се спрях на няколко модела, които ще сложа по-долу, ако някой му се занимава да даде глас за някоя от тях, но само не разбрах има ли нещо по-специално в това, че тойота са обърнали совалката и се слага хоризонтално?

Та май за сега клоня към машини, в следната последователност на предпочитание:

Машина 1: JANOME 920 - цена 379 лв. + подарък чанта

Машина 2: ELNA eXplore 240 – цена 415 лв.

Машина 3: Toyota ECO 34C – цена 439 лв.

За някой, ако се интересува - ПОДАРЯВАМ за резервни части, или ако иска да си ремонтира Veritas rubin на 24 години, вярно служил до момента. Единствено условие, да си я вземе от адрес в София. Не мога да я нося, нито бих я пращала по куриер.

# 1 070
  • София
Не съм шила на нито една от тези, но да си кажа Simple Smile
С първите две едва ли ще съжаляваш. Не, че тойотата е лоша, но според мен не може да се сравнява с тях. Аз лично се влюбих в елната - струва ми се, че рамото е по-дълго. (А и имам една стара елна в процес на ремонт и съм малко пристрастна  Blush) А жаном е жаном - класа Wink

Може би е добре, щом ще дадеш толкова пари, да идеш в магазин и да ги пробваш на живо? Човек понякога се навива по картинка, а наживо може да е по-различно - след тест драйва може да ти се размести класацията Peace

# 1 071
  • София
Аз бих заложила на Жаном. Моята е Жаном 603 - безкрайно доволна съм. Оверлогът ми е Елна 664 Pro - без забележка, а двуконечното пико е наслада за очите Simple Smile
И от двете марки съм много доволна.

# 1 072
Много благодаря за съветите. Няма да е Тойота, заради обърнатата совалка.
Посъветваха ме да изчакам Коледни/Новогодишни намаления, че може да изскочат добри оферти.
Ще се похваля, надявам се скоро Simple Smile.

# 1 073
Здравейте, искам да попитам за Pfaff hobbylock 776 само оверлог ли шие, ако някой има такава може ли да помогне с малко инфо.

# 1 074
Здравейте Simple Smile Аз се чудя между JANOME JUNO E1015 , Toyota Jeans 17C и SINGER 160 TRADITION. В началото се насочих към Janome заради марката, знам че са добри, но другите два модела имат автоматично вдяване, което за мен е голямо предимство (хич не обичам да вдявам Grinning ) Най-много ми допада Тойотата, изглежда ми най-удобна и лесна за работа. Коя според вас е най-добрия избор? Благодаря предварително Simple Smile

# 1 075
Точно тази имам JAnome 1015 и съм много доволна- бижу за домакината.  newsm53
Шия всичко.... Почти всички материи... За домашни неща и любителски пориви... е №1 !!! 
 needle  Peace

# 1 076
  • София
Търсим нова машина за майка ми, пита ме дали се продават на старо Лучник, като тази, но 150лв за стара машина... Close

Оверлог не я интересува, но да може примерно дънки да подгъне без притеснение?
Taзи oт Лидъл ще свърши ли работа или трябва по-голям бюджет да се задели?
ПП: Разполагаме и с класическите Union, за по-груби изпълнения.

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=51794
Pfaff 1070 май се води
Скрит текст:
Всъщност, това не е точно на Pfaff  Thinking

Последна редакция: вт, 13 дек 2016, 19:08 от Starrydream

# 1 077
От четвъртък в Лидл пускат Пфаф, ще има и оверлог.

# 1 078
  • София
Ако намерите лучник за 150 кинта работещ добре-трябва да почерпите-много над модерната техника е

# 1 079
  • София
Ако намерите лучник за 150 кинта работещ добре-трябва да почерпите-много над модерната техника е

Това сарказъм ли е?
Една профилактика не знам колко ще струва...

Общи условия

Активация на акаунт