Каква шевна машина и откъде

• 605 996
  • 4 400
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
Това сарказъм ли е?
Не е. Машините са изключително издържливи, бързи, надеждни и прочие НАД модерните продавани домашни. Профилактика ако е необходима м/ду 20-до 40 кинта. Друг е въпроса, че подобни машини в работещо състояние , (както и Науман и Сингер от аналогичния клас)попадат изключително рядко. Аз бих си взеле с радост един Науман
 Всъщност само човек който е шил на 2-та вида  машини може да ги сравни -, но може да го приемете на доверие- домашния клас неща в момента са като детски играчки в сравнение с същия клас машини от преди 30-40 години -+и това не е само в шевните

# 1 081
Здравейте! От скоро се мъча да шия и поправям и за целта си взех Лучник. Ewa 2014. Шиех си аз и без да разбера как иглата се измести най_в дясно и не иска да се оправя. Преди това ших с двойна игла която се счупи (намерих върха) но дори преди това вече се беше изместила и сега машината не ми шие друго освен прав тигел. Моля който може да помогне с опит и съвет. Машината ми е нова на 2 дни Cry не съм и се нарадвала.

# 1 082
Здравей, tedolino! Едва ли ще можеш да се справиш с този проблем. Или има счупване, или има разкачане (малко вероятно) в механизмът който премества иглата наляво, надясно. Ако искаш да разбереш какво е положението, развий капакът с дръжката. Машината е в гаранция и щеш не щеш, ще трябва да я пратиш за ремонт.

# 1 083
Благодаря за съвета мисля да го послушам.Много жалко това са 2 дни и я счупих. Cry Cry Cry Cry

# 1 084
Да ви се похваля, че от снощи съм притежател на машината от Лидъл- PFAFF element 1070s. Борих се над един час да вдяна конеца и въобще да я подготвя, ноо  все пак се справих. Открих клипче в youtube с разяснения, които макар и на френски ми помогнаха. Да видим как ще шия оттук нататък. Надявам се всичко да е наред.
Аз съм напълно начинаеща, веднъж съм вдявала Лучника на майка ми  и това е скромния ми опит. На Pfaff-а ми се стори доста по-сложно поставянето на калерчето.

# 1 085
Скрит текст:
Да ви се похваля, че от снощи съм притежател на машината от Лидъл- PFAFF element 1070s. Борих се над един час да вдяна конеца и въобще да я подготвя, ноо  все пак се справих. Открих клипче в youtube с разяснения, които макар и на френски ми помогнаха. Да видим как ще шия оттук нататък. Надявам се всичко да е наред.
Аз съм напълно начинаеща, веднъж съм вдявала Лучника на майка ми  и това е скромния ми опит. На Pfaff-а ми се стори доста по-сложно поставянето на калерчето.

Честито! Аз също се оглеждам за нещо подходящо! Като имате повече отзиви може да споделите Simple Smile

# 1 086
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=861085 Тази тема е специално за тази машина. Благодарности и на electrichar за разясненията, които ми отправи на ЛС. Моите отзиви няма да са фактор Simple Smile

# 1 087
Скрит текст:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=861085 Тази тема е специално за тази машина. Благодарности и на electrichar за разясненията, които ми отправи на ЛС. Моите отзиви няма да са фактор Simple Smile

Благодаря, ще прегледам! Simple Smile

# 1 088
Аз в крайна сметка си взех Toyota Eco 26C. Не разбирам от машини, шила съм малко на машината на свекървата, която беше ужасен Silver Crest и тази я превъзхожда много. Доволна съм, уших всички коледни подаръци сама Grinning

# 1 089
  • София
Тедолино-имаш гаранция-ако е на 2 дена , не бих пипала -право в сервиза. Иначе е възможно да си разместила мястото на иглата-*вероятно имА  подобна настройка , не познавам модела, но може би пише в упътването

# 1 090
  • Велико Търново
Здравейте!
Имам голямо желание да си купя шевна машина. Работата е там, че не им разбирам от функциите. Имам скромен опит с шиенето на машината на баба, която е крачна и има само прав тегел. Искам да може да шие трико и еластични материи, както и по дебели, като дънки да речем. Друго важно е, че нямам много средства и не мога да си позволя нова машина. Какво ще ме посъветвате да търся и къде?

# 1 091
Следи промоциите в Метро.
Миналата година имаше Лучник за 150лв... ако не се лъжа за 2 бр шевни машини.

# 1 092
Здравейте, дами!

Надявам се да не ми звучи тъпо въпросът, тъй като никога не съм шила досега. Обаче искам да започна  Simple Smile
http://www.axioma-hobby-shop.com/bg/products/category13/product4824.html
Едно от нещата, които искам да си ушия, е чанта за фотоапарат. Ето я http://sewsweetness.com/2015/05/ansel-camera-bag.html . Виждам, че ръбовете са по-дебелички, та тази машина може ли такива ръбове да шие., доколкото четох, някои не можели по-дебели платове да шият.  newsm78 Много се извинявам Blush и знам, че проектът е сложен за някой, който не е шил, не ме отказвайте, амбициозна съм  Joy

# 1 093
  • София
еовин-в акисома са страхотно любезни-ще те насочат дали ще ти върши работа въпросния модел.

# 1 094
Мерси, Луна  Hug Даже се сетих кое е магазинчето, то ми е до офиса, ще мина на място да питам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт