Към морето варненкИ отправят взор, че с детето в къщи си е зор! - 36

• 13 459
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
аз съм била петс Joy трябваше да се обадиш бях с още няколко мацки Peace

Тази, която ти говореше беше къса коса, нисичка. Бяхте мисля между Хоризонт и Пантиона.
Знаех си ама тя така ти обясняваше нещо, че сърце не ми даде да я прекъсна  Laughing

# 151
Абе мами, кажете ми повече за тоз конкурс на Памперс, на кой адрес трябва да пратя тез мечета и колко мечета трябва да пратя? някой направо ако може да ми прати линка да прочета

# 152
http://www.pgbalkans.com/bu/pampers_reg1.asp
Накратко - раздават се промоционални карти в Пикадили и Кауфланд до 24.02. Дават ти адресиран плик, в който ще изпратиш събраните мечета и картата. Събират се различен брой мечета за 3 различни вида играчки Peace
И сега като се загледах в сайта пише, че жирафа струва ок.16 лв. А тук  Верджи каза 44 лв. или нещо такова. Не ги ли е срам бе ooooh!

# 153
  • Варна
хахах толкова голяма играчка от Fisher Prise едва ли може да се намери в БГ за 16лв Rolling Eyes
както и да го смятах с мечета излиза 100 пъти по-скъпо, вярно че ползваш памперси ама лично аз няма да мога да ги събера всичките 20 мечета до Юли
едно мече от памперс е 3точки,от кърпички е 1точка а жирафа струва 60 точки  Shocked вие смятайте колко пакета е това Rolling Eyes

# 154
  • морето и сините вълни :)
Аз пък днеска ходих до чаталджа д акупя пюрета
натварих с а като магаре и с кервана нагоре по байря за Чайка да ходя на консулт и ваксина
 занесох са с половината магазин и дрънчащи буркани  #Crazy,влизам и гледам народ ,бебета колкото искаш.Айде почакахме.Моя пък реши че момента е идеален да мрънкоти и да си изповръща всичките Броколи дето ги изплюска  наобяд Crazy Crazy-целия стана зелен  мутрата му и тя.Миришешщ  и уповръщан на броколи така влязохме да ни теглят и мерят. Crazy Crazy CrazyТа не ни стигна сичкото -ами решихме и да се уригнем два пъти ooooh! за капак ooooh! ooooh!

и гати броколите и гати чудото Joy Joy Joy

# 155
аууу,броколи!Мойто диване хич не ги иска. Mr. Green ooooh!Чудя се вече какво да му давам-само картоф,морков и спанак яде от зеленчуковите!

# 156
ani-bani направо ме разсипа от смях   newsm62   Представям си какъв ужас си преживяла   smile3511    От тези дребните само това можем да очакваме за сега  Heart Eyes  Ама и на него не му е било лесно, да изяде толков пюре , да се вози в количката представяшли си какво му е било. До тук майтап ама добре, че не е искал да го носиш пак на ръце, че тогава не те виждам. newsm51

# 157
аз съм била петс Joy трябваше да се обадиш бях с още няколко мацки Peace

Тази, която ти говореше беше къса коса, нисичка. Бяхте мисля между Хоризонт и Пантиона.
Знаех си ама тя така ти обясняваше нещо, че сърце не ми даде да я прекъсна  Laughing

Joy  другият път гледай да не ме подминеш Hug

# 158
ха ха..милата Ани- БАни. hahaha..и ние веднъж в Морската се задавихме с кроасан и повърнахме..ама поне беше лято..метнах една хавлийка и беж до вкъщи...ама ти си била на консултация..милата...
ние днес станахме в 7.45 #Crazy и едвам удържахме на разходка и да се возим в коли4ка до 12.30..нахраних я и в 13.00 ве4е хъркахме...2 часа...а в4ера 3 Wink ама бяхме пеша ... Whistling
утре пак ще духа- дано да е  топъл ветеера,4е ина4е няма да са 15 градуса,а 10.....

# 159
Аз пък днеска ходих до чаталджа д акупя пюрета
натварих с а като магаре и с кервана нагоре по байря за Чайка да ходя на консулт и ваксина
 занесох са с половината магазин и дрънчащи буркани  #Crazy,влизам и гледам народ ,бебета колкото искаш.Айде почакахме.Моя пък реши че момента е идеален да мрънкоти и да си изповръща всичките Броколи дето ги изплюска  наобяд Crazy Crazy-целия стана зелен  мутрата му и тя.Миришешщ  и уповръщан на броколи така влязохме да ни теглят и мерят. Crazy Crazy CrazyТа не ни стигна сичкото -ами решихме и да се уригнем два пъти ooooh! за капак ooooh! ooooh!

и гати броколите и гати чудото Joy Joy Joy
:shock:абе и аз правих миткосване по чаталджа -обаче към 17 часа.... hahahaне видях омацано с броколи мъниче

# 160
Здравейте мамчета!
Виждам,че се интересувате от играта на Pampers,
искам само да кажа че имам около 10 мечета,които
не ми трябват.Ако някой се интересува да ми пише на лични.
А между другото жирафа наистина струва 45 лв.

# 161
  • Откъм Варната
Та значи докато се разхождате из морската и видите момченце с кукуригу, туй да знаете е Митака, а аз съм някаде наоколо, количката ни е Чиполино Каролина, светлосиня, лятна, Митака и той с тъмносиньо яке с качулка, аз пък съм или със светлосиньо яке или сиво палто с качулка, със слунчеви очила задължително, та ако видите тез 2 субекта из морската, не бягайте надалеч, ами идвайти да са запознавами

# 162
 Laughing  Голям сме майтап   Joy  само се мотаме из Морската и се гледаме като котараци. Дайте другата седмица да си организираме една среща.  Hug

Някой знае, ли защо ги няма вече барчетата на Летния театър, работиха цяла зима и като се стопли ги хвана липсата.

А аз обикновено съм с тъмен анцунг и със светло синьо яке или грейка без ръкави, малката мома в количката (5,5 месеца) е с космонавт - тигърче и е в количка на Чиполино в оранжево, синьо и бежаво. Ако ви гледам странно значи се чудя дали сте от форума  Joy

# 163
дайте да си направим по една значка,кат онези от едно време!!!Ех,че кеф беше преди да носиш там някакви си значки!!!! Laughing Joy Joy

# 164
Стойността на жирафа я цитирах от сайта. Иначе разбираемо, че е хубава играчката, ама къде са 16 къде 45 лв.

Общи условия

Активация на акаунт