трябваше да се обадиш бях с още няколко мацки 
Тази, която ти говореше беше къса коса, нисичка. Бяхте мисля между Хоризонт и Пантиона.
Знаех си ама тя така ти обясняваше нещо, че сърце не ми даде да я прекъсна

,влизам и гледам народ ,бебета колкото искаш.Айде почакахме.Моя пък реши че момента е идеален да мрънкоти и да си изповръща всичките Броколи дето ги изплюска наобяд
-целия стана зелен мутрата му и тя.Миришешщ и уповръщан на броколи така влязохме да ни теглят и мерят.
Та не ни стигна сичкото -ами решихме и да се уригнем два пъти
за капак

Представям си какъв ужас си преживяла
От тези дребните само това можем да очакваме за сега
Ама и на него не му е било лесно, да изяде толков пюре , да се вози в количката представяшли си какво му е било. До тук майтап ама добре, че не е искал да го носиш пак на ръце, че тогава не те виждам.
другият път гледай да не ме подминеш
..и ние веднъж в Морската се задавихме с кроасан и повърнахме..ама поне беше лято..метнах една хавлийка и беж до вкъщи...ама ти си била на консултация..милата...
и едвам удържахме на разходка и да се возим в коли4ка до 12.30..нахраних я и в 13.00 ве4е хъркахме...2 часа...а в4ера 3
ама бяхме пеша ... 
,влизам и гледам народ ,бебета колкото искаш.Айде почакахме.Моя пък реши че момента е идеален да мрънкоти и да си изповръща всичките Броколи дето ги изплюска наобяд
-целия стана зелен мутрата му и тя.Миришешщ и уповръщан на броколи така влязохме да ни теглят и мерят.
Та не ни стигна сичкото -ами решихме и да се уригнем два пъти
за капак

не видях омацано с броколи мъниче
само се мотаме из Морската и се гледаме като котараци. Дайте другата седмица да си организираме една среща.