а кафенце ще си носим или ще отидем под Пантеона- там нали има автомат...а това съм аз.../не можах да ка4а снимката ????/ ако иска парола - напишете "eleonora"
http://www.bezdumi.com/showpic.php?uuid=3441&aid=8023&pid=115822
а кафенце ще си носим или ще отидем под Пантеона- там нали има автомат...
Мале какви снимки какво чудо....днес цъкам във форума и ме засипват едни мацки ,едно чудо.........то ще довършите темата с тези огромни
билбордове...Ама карай..купон да става.
сглядата днес в Морската. Не че ако дойдем ще Ви е приятно с моя синковец.....
от няколко дни е коренно променен -постоянно се сърди ,гърчи се буквално в количката
не иска хич-биля да стои ...прави ме кукуригуууууууууу по алейките... 

Коко като види апарата и все някакви муцуни прави 
Ще го приспя и после ще видя как е. Ако всичко е ок ще ви търсим из морската. Само кажете къде е тази кафемешина, че да се ориентирам накъде сте? Калима, на теб ще звънна, ако успеем да дойдем.

! Ние ще се там към 14:00 ч. Машината е в началото на площадката под Пантиона срещу чешмичката, която в момента е със спряна вода. Ха ха ако някой се ориентира от това обяснение ще го призная
..всичко знаем ние. Като се сетя миналото лято как вече всяка крачка от Морската ми беше позната...
чак ми беше втръснало в обикаляне ,подрусване и разнасяне на малкия.По сто пъти миткосвах покрай кривото дърво и по разни единични и двойни пейки ,покрай огради и паланки.....Ама миналото лято поне моето отроче Виктор си стоеше в количката ,пък аз се трупвах и на летния и кафенце-мафенце ,лафче-две ....сега това е мираЖЖЖЖ.
варненската управа....... и кафе машината за питие на крак .......равнис-мирно който сколаса да е пред КАФЕМАШИНАТА и да се оглежда
като в необрано лозе
Обаче с тия снимки имам сериозен проблем. Може би утре ще се помъча да кача актуални, че големи нерви ми коства. Пък и днес като за първа разходка, няма да се мотаме много, само да опипаме почвата, така да се каже.