АВГУСТовските бебоци правят първите подскоци - 8

• 12 029
  • 299
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро  Laughing!
Диди, аз последно по съвети от тук (форума) си оправих хремата за 3 дни с капки от сока от кромид лук - гадничко е, но пък минава. Всъщност гадно е за секунди като визат капките навътре и после олеква от отпушения нос. Но важното е, че минава за 2-3 дена. Аз миналата година възпалих синузита и от различните капки ме боли главата и носа, та сега ме беше доста страх от този лук, но... нищо освен че мина. Ако искаш пробвай! Стискам палци за бързо оздравяване!!! baby_neutral
А пък за спането по корем - как го правите  Thinking? Аз още от самото начало не мога - тогава не заради корема, а заради гърдите - толкова ме боляха, че ме дразнеха дори и като лежех на страни, камо ли да ги налегна. Дори и сега още не спират да ме болят и да растат. А толкова обичам да си спя по корем... Че отгоре на всичко и като лежа по гръб и после ме боли много кръста ниско към дупето - явно от бебчо.
Слънчев и приятен ден ви пожелавам!   Nature Sunny

# 181
 Здравейте ,как  е настроението след  този слънчев уикенд?
      Didi-2пожелавам ти бързо оздравяване,но Осцилококцинума помага в самото начало на настинката(при първите леки  симптоми на настинка  се взема и първата доза), когато тя е вече факт не е толкова добър,аз бих те посъветвала освен  с народни лечения да те прегледа и лекар.
      За срещата, разбира се ,че има много време до тогава,затова темата нека да си стой отворена и всяка която измисли нещо да го споделя и седмица преди датата да изберем заведение и точен час.
За окончателна дата си остава 22 март(за тези, които трябва предварително да си освобождават деня) ,не прочетох някой да е против да си вземем децата,така че който иска нека да си вземе детенцето.
    Искам да ви запитам, мислите ли да обзавеждате  детска стая (или ако е във вашата спалня детско кътче)за сладурчетата ни  или ще изчакате да се родят и след това ще ми мислите?
Аз съм си добре използвам времето докато е слънчево  и съм почти навън та затова и малко по настинахме, и аз, и дъщеря ми ,но не е сериозно,и с малко домашно само лечение почти се  оправихме.
Пожелавам  ви успешна и  щастлива седмица !  bouquet

# 182
Здравейте!

Може ли някой да ми каже къде да прочета, че не е хубаво да спя по корем. Недоумявам как е възможно да се задуши бебето. Единствено гърдите ме дразнят, но като легна по корем си ги намествам  Embarassed и така заспивам. По някое време посред нощ се събуждам от болка и пак ги "подреждам" и така поне 2-3 пъти, но по гръб не мога да спя. Другият вариант е настрани, плътно до мъжа, че да го задържам и него в странична поза, защото това хъркане ще ме умори  #Cussing out. Чакам с нетърпение да се роди детето, че да го изгоня таткото в хола-като няма да мога да спя, то поне да е заради нещо смислено.

На болните - скорошно оздравяване!!!

Относно дрехите-пари за пролетно-есенни дрехи не си заслужава да давам. Има във веригите за дрехи втора употреба много качествени стоки. Аз си гъзарея с два фирмени панталона от там за по 8 лв. /с паднала талия е единия, а др. е с ластик/. Малко приличам на тийнейджърка, но дъщеря ми /14 год,/ е много доволна и с гордост се разхожда с мен и корема, който расте ежеминутно.

За пролетта /която мисля, че не съществува/ и лятото ще разчитам на индийските магазини. Материите са им страшно леки и чакам зареждането им с нетърпение. 

# 183
добър ден на всички,  Hug

и аз съм чувала че не е хубаво да се спи по корем, но си представях, че за по нататък, засега и аз су спя така...даже снощи преди да заспя точно това си мислех- да продължавам ли да спя така или не.

вчера след като успях да изчета всичко, седнах и написах каквото ми душа иска за всички теми дрехи, цици и т.н.Simple Smile и без да искам го изтрих отговора преди да го пусна #Cussing out направо откачих и не ми се пишеше повече.
с 2 думи обаче, според мен продават ужасно грозни дрехи за бременни, а в хубавите магазини-които са само 2 е доста скъпо и изобщо не знам какво ще се прави...
имам въпрос- вчера прочетох, не помня кой точно беше написал, че спи със сутиен?!? винаги съм знаела, че това е адски вредно за гърдите...защо да се спи със сутиен?
аз имам сравнително голям бюст,сега съм сексбомб отвсякъде, и и изобщо не ми стават сутиени..момичета споделете откъде си купувате такива памучни сутиени, които са горе-долу готини. аз се натквам все на бабешките или някви грозни или онези за кърмачки също ужасни...няма ли някакви нормални памучни сутиени?? аз търсих доста и само на триумф намерих. 50 кинта за такъв грозен сутиен не ми се дават ама в краен случай, нямам избор, гоня D чашката ужасно е..!

толкоз сега пожелавам на всички прекрасен ден  bouquet

# 184
Привет и от мене. Чудно ми е и на мен как успявате да спите по корем. В никакъв случай не бих могла. Зверски ме болят гърдите. Станали са едни такива... огромни, а аз по принцип съм по-плоска и от тинейджърка. На всичкото отгоре се нацепиха. Във всички посоки от зърната тръгнаха едни лилави паяжинки, които ме влудяват. Мажа се по два пъти на ден с лосион, но с всеки изминал ден се появяват нови и нови лилави чертички. Съкровището на майтап ми вика зебричка  smile3514 Забранила съм му да ги докосва дори с поглед, а камо ли да легна върху тях - това си е жив мазохизъм

# 185
morska feq,
това звучи ужасно болезнено!  трябва да се мажеш още явно! ама наистина мажи се до умопомрачение Crazy пробвай зехтин и маз-гадно и мазно но върши много работа според мои познати. иначе на мен зърната ми са като изпръхнали, сърбят и се лющят даже през няколко дена, като стане така , , взимам си едно кремче "дав" /обикновено вечер пред тв/ и се мажа през 15 минути като душевноболна.... стискам ти палци, но само някое олио ще те оправи, не лосион..

а по корем си спя защото съм свикнала и преди ми пречеха гърдите и сега. но става все по-трудно със всеки изминал ден...

# 186
morska_feq ,това се е получило защото не си имала преди бюст,и сега изведнъж наедрява и се получава така.Аз с предната си бременност бях така,сега макар че нараснаха много още не са се нацепили....за тях ме ми е дерт ама а коремчето ми умирам Mr. Green
Вчера си мерих гръдната,95 е а бях 83 преди,чашката сег ами е C,мисля обаче че спряха да нарастват,иначе и аз скоро на Д ще идя Joy
malkabubi влез в сайта на Данет,има много голям избор на сутиени за бременни и много мами са ми ги хвалили.

# 187
Аз по корем по принцип не обичам да спя, но вече и на една страна не мога. Много ме болят ставите - хълбоци, рамене, колене...ужас. Събуждам се от болка, обърна се на другата страна и след малко пак същата работа. Не знам дали се дължи на бременността или просто е промяната на времето. Преди на пролет и есен ме болеше само едното рамо. Иначе нощното ми пишкане намаля - последният месец ставах само по веднъж, а от 2-3 дена въобще не съм ставала. Друг е въпросът, че понякога просто се събуждам без причина и не мога да заспя с часова. Тук вече говорим за лудост май newsm78.
morska_feq, и моите гърдички никакви ги нямаше, сега пораснаха, но все още ми стават сутиените. Може би за това не съм се нацепила ВСЕ ОЩЕ. Иначе и мен ме сърбят и ми се лющят зърната и все гледам да се мажа.
steis, аз обзавеждане за детска стая не съм гледала, но виж по колички много се заглеждам. Знам, че е доста рано, но какво да правя, все към тези сайтове налитам. Даже съм си харесала няколко модела. А ние детска стая за сега няма да обзавеждаме, просто ще направим лек ремонт на стаята, в която спим. А по-нататък живот и здраве ще мислим и за детска.
Хайде лек и слънчев ден на всички!

# 188
И моите цици са стигнали вече от тук до Доминиканската Република  bombs
От известно време обаче ми се появявят доста често афти в устата  #2gunfire А мия и премивам всичко...
Не се сещам за нищо бабинско с какво да се намажа...Имате ли идеи ?
Благодаря предварително, че комбинациятя булка с афти не е много елегантна  Twisted Evil

# 189
  • жителство на место
афти- със сода заа хляб

# 190
Афти и със паста за зъби.

# 191
Какво означава това афти? А за гърдите...... само ще кажа че преди носех сутиен с чашка А, а сега се насочих към С. За свинската мас ии аз съм чувала доста и ми се струва, че гадно или не ще почна да се мажа с нея и дано да помогне. Поне с едно мога да се похваля свикнала съм да спя настрани и сега това не ми е проблем Laughing поне с това мога малко да се утешавам

# 192
Стелиана, Мy name   bouquet
Морска фея, ти си хепи щом не си чувала за за афтите.
Иначе ето какво представляват:
http://www.lekar.bg/lek-143/info-133
Утре съм на лекар и ще го попитам дали има връзка с бременността, преди не съм патила така.
Може и да е от някои храни тук...., или от някои хора  Wink

# 193
didi-2 можеш спокойно да пиеш и Парацетамол както и много витамин С!!!

за детското креватче-задължително ще подготвя всичко необходимо предварително
за спането-още спя във всички пози,но огрничавам тези по корем
Морска Фея с какво се мажеш в момента,може би трябва да го смениш?

# 194
Момичета, някоя мазала ли се е със зехтин.Било уж много ефикасно.
Аз си взех едно масло на Дева против стрии да си мажа гърдите, но много ме съмнява да има някакъв ефект. Толкова е сухо. А ми се струва,че за стрии маслата трябва да са мазни.
И с какъв зехтин? Обикновен ли? Този готварския?
Това нещо попива ли изобщо?

Общи условия

Активация на акаунт