АВГУСТовските бебоци правят първите подскоци - 8

• 12 044
  • 299
  •   1
Отговори
# 135
eeх здравейте и от мен. Аз също похарчих маса пари за дрехи дънки с платка, пуловери, които стигат до средата на бедрото и къси жилетчици дето се комбиннират страхотно.Simple Smile Чувствам се много добре, защото преди страшно много ми стискаше на корема, а не изглеждам все още толова напълняла. А гърдите ми са леко пораснали. Понеже съм бивша балерина и гърдите при мен са дефицит, една приятелка ме бъзикаше че на гърди съм се метнала на баща ми Wink, ама сегадаже си купих сутиени без подплънки и са ми много удобни. Днес времето е толкова хубаво, а аз съм на работа чаааааааааааак до 18:00. С нетърпение чакам да дойде утре..... Flutter

# 136
Какви дънки newsm78 newsm78,да съм ги носила най много месец след като разбрах ,че съм бременна!В краката ми стават,но в корема не си и помислям да се пробвам да ги закопчея,взех си ханцузи,джинси с еластичен колан,и сега си поръчах и две пролетни блузки,че моите са все къси и ми се вижда коремчето Mr. GreenГърдите си мисля че поспряха да растят,слава богу иначе незнам ако бяха продължили с това темпо как щях да си намеря сутиени Mr. Green
Представяте ли си какви ще сме "франчески",лятото с големите кореми и с рокли ,тежкоподвижни и с поотекли крачета,ахххххх  Joy,развеселявам се много като си представя себе си Joy

# 137
Представяте ли си какви ще сме "франчески",лятото с големите кореми и с рокли ,тежкоподвижни и с поотекли крачета,ахххххх  Joy, развеселявам се много като си представя себе си Joy

Ще бъдем просто прелестни  hahaha
Но поне ще е по-лесно да подменим летния гардероб, а не зимния.
Че не знам какви размери палта трябваше да си купуваме  Mr. Green

# 138
Много Ви благодаря за отговорите и за щъркелчето Simple Smile Теа казвате не е толкова зле , аз незнам точа име често ли е срещано малко ми  е странно но в момента мисля над него , относно йогата за бременни и на мен ми предложиха да ходя обаче аз съм до 18 часа на работа а после май много много не ми се раздвижва Blush На тези които ще тренират им пожелавам една релаксираща йога  Joy

# 139
Че не знам какви размери палта трябваше да си купуваме  Mr. Green

Какви палта  Rolling Eyes - палатки!  Mr. Green

# 140
Devotion6551, аз съм ЗА кратките имена. Теа, Рая, ние сме се спряли на Ния, ако е момиче, Сия, Ани, Нина, колкото по-кратко толкова по-добре, така няма нужда да се измислят галени имена....Simple Smile

# 141
# 142
Ох, как ви завиждам малко, че вече знаете какво бебче ще си имате...Аз днеска бях на преглед и подпитах лекаря нещо не може ли да ми каже, а той с няй-спокойният си тон каза "Спокойно, тази година ще се разбере"  Joy
Иначе пак ще трябва да си правя изследвания на урината, защото както каза сестрата, че в лабораториите чашките дето ме накараха да си преливам в тях били за многократна употреба...и сега ще си купам някакво контейнерче от аптеката и каза в никакъв случаи да не им позволявам да го пресипват....
И да ви кажа нямам днес снимка на бебо  Sad   била има свършила хартията и не можаха да ми извадят  Cry На телефона ми му беше паднала батерията и доктора снима с неговия телефон, но после като си включих за няколко минути и не можаха да се разберат моделите и не успя нищо да ми прехвърли...та аз днеска отидох заради снимката, толкова се надявах!
Коте Марта, back up-а му е истината...и аз така и то със служебното РС и ми се изправи косата направо, та вече си знам...
А за името аз не мога да кажа, че имам предпочитанеи към къси или дълги, но според мен е хувабо дори и да е дълго името да може да се кава някакси на галено. Едно време аз съм седяла до последно без име, защото майка ми се е чудела много....Нито аз нито брат ми сме кръщавани на някого...и понеже съм родена в 8мия месец и съм била толкова малка, че ушите ми били почти "прозрачно бели" и решили да ме кръстят Светла...та понякога децата с името си идват  Grinning

# 143
Права си че понякога така си идват. Майка ми когато е трагнала за родилното, с нагласата че ако съм момиче ще се казвам Ива и баба ми която се казваше Анисия, я спряла на вратата и и казала " И да се върнете с Ани". Е хей ме на Simple Smile. Няма значение, важното е да се роди живо и здраво, пък името е най-малкия проблем... Дано само да не "изпукаме" от жега това лято...! Късмет да имат бебетата като се раждат. Пожелавам и го от все сърце на всички

# 144
Мика,безредиците са не само пред американското посолство,но и пред другите посолства на страните признали Косово,тази сутрин даже намериха обгоряло тяло в американското посолство(извинете за отклонението от хубавата ни тема)

за дрехите-аз нося едни дънки за бременни,които ми даде моя приятелка и си купих едни джинси за бременни,иначе от старите дънки ми стават само едни с много ниска талия.Засега съм качила само на коремче и гърди(аз преди нямах много  Laughing) та сега им се радвам,но още си нося предишните сутиени.Иначе нагоре нося туники или по-дълги блузи.А, взех си една рокличка с висока талия,която за момента съчетавам с плътен чорапогащник и блуза,но нямам търпение да дойде топлото време и да нося главно поли и рокли  sun

черпя ви и една порция смях http://www.wackyarchives.com/offbeat/caring-for-a-baby-101.html

Последна редакция: пт, 22 фев 2008, 13:36 от stella_a

# 145
Аз пък нали скоро имах РД и всичките ми гости ми подариха "бременски дрехи"  Wink Имам вече няколко туники едно сукманче и ги нося с клин от долу, а пък от старите ми дънки ми стават само 2 чифта, дето са с много ниска талия и са ми малко широчки. Аз не мисля да си купувам специални дрехи, които после няма да нося, само се надявам по скоро да става топло, за да навличам някакви по леки роклички. Вече ме дразнят панталоните и тия тежки дрехи, направо незнам как се оправят баш зимните мами..

# 146
Аз си харесах едни дънки от данет, но не знам дали ще уцеля номера.Иначе трябва спешно да намеря нещо, ако не искам да ходя разкопчана Joy

# 147
Аз си харесах едни дънки от данет, но не знам дали ще уцеля номера.Иначе трябва спешно да намеря нещо, ако не искам да ходя разкопчана Joy
Меви, въобще не се притеснявай, аз знаеш ли колко често си ходех така и с една по дълга блуза от горе...няма страшно и ни сме хора все пак  Joy

# 148
  • Лондон
Здравейте бременилки!
Котке, успех с компютъра и Феб, да си жива и здрава!

Мерси за имената... Аз съм щяла да съм Василена (едната ми баба е Веси, другата- Елена), но баща ми в последния момент решил да не създава хибриди ами да съм само Елена.. И добре е направил - така ми харесва. И аз предпочитам късите имена, а това си е дълго. Засега съм се спряла на Вили, Вива и Вела (не Пеева Simple Smile) и на Дамян... ама нито едното истински не ми харесва.

Колкото до живеенете другаде, аз мисля че всички хора биха били по-мъдри и зрели ако трябваше да живеят някъде далеч от демейство и родина поне за година, и ако опознаеха  други култури и общества, освен техните.  Мисля че е много полезно да се отделиш за известно време ( поне година) за да 'видиш' нещата с други очи и да съзрееш. Това важи не само за българите, а въобще.

Друго нещо което съм забелязала е, че като живееш в чужбина хората в България стават много чувствителни ако критикуваш нещо там... То е малко като с родителите. Ти може да си ги плюеш ама ако някой друг го прави - боли. 

Видели са много, но само по магазините... Simple Smile - това ме разсмя.  Някой мъдър беше казал, че за да 'видиш' истински една страна трябва да поработиш там. Аз съм съгласна! Туризъм не е същото!

Иначе дънки и костюми аз не мога да нося от месец поне. Ходя с туники, ризи и пуловери, които стигат до средата на бедрото  и стреч панталони или роклички и сукманчета с висока талия Simple Smile Добре че сегашната мода си е направо като за бременни (поне тук - в БГ не знам много какво се носи сега).

И аз съм мечтата на всеки цицоман... ДД... сега съм Е. Ужасно е! Като дойна крава се чувствам! Добре че сякаш спряха да растат....

Завиждам ви и аз малко, че вече знаете какво бебче ще си имате.. Искам и аз да знам че да почна да му купувам разни неща. Сега чета една книга която се казва 'шопахоличка и бебе' http://www.amazon.co.uk/Shopaholic-Baby-Sophie-Kinsella/dp/0593053877 и изведнъж се запалих да купувам детски неща.  Ей толкова ми е ъкъла напоследък! Колкото за такива книги.... лошото било че после не се връщал... така казват патилите Simple Smile

Последна редакция: пт, 22 фев 2008, 16:28 от eya

# 149
eya, а Вяра или Ваня?
Колкото за акъла, спокойно, връща се. Днес си говорих с една приятелка и тя каза да не се тръшкам, че оглупявам, защото било естествено случване и освен това обратимо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт