АВГУСТовските бебоци правят първите подскоци - 8

• 12 036
  • 299
  •   1
Отговори
# 150
  • Лондон
eya, а Вяра или Ваня?
Колкото за акъла, спокойно, връща се. Днес си говорих с една приятелка и тя каза да не се тръшкам, че оглупявам, защото било естествено случване и освен това обратимо Simple Smile

Имам познати Вяра и Ваня и не искам детето ми да се казва така Simple Smile
Засега май най-много ми харесва Вива. Какво ли не ми мина през главата - дори Вулва и Вагина  Laughing

Мойте приятелки пък казват че било необратимо  Thinking Дано не са прави!

# 151
Здравейе и от мен в края на работния ден (и седмица) Simple Smile

Четейки как повечето от нас сме се оцицили (бройте и мен естествено), си представих форумска среща да речем към 7месец, когато освен оцицени ще сме вече и стабилно ошкембени. Гледката ще е невероятна  Laughing

За дрехите: аз останах с един чифт дънки и едни бременни джинси, но поне си понакупих туники и блузки. А сега чакам с нетърпение да стане по топло и да пообиколя индийските магазини за някое и друго поленце. Тая зима ми се видя безкрайно дълга ужас, носи ми се нещо лекичко, което да не ми стяга.

# 152
Здравейте! Да взема да се включа и аз, че седмицата мина Simple SmileВиждам тук, дискусии от различно естество са се "вихрили": от бабешки инвазии до избор на име...
аз по темата за бабите не бих се включила, нямам ищах да говоря по нея, просто ми е "болна", предвид на това, че родителите ми живеят на 500 км от мен, а свекърва ми...нейната функция е по-скоро представителна Wink; с годините свикнах и сега дори ми е по-добре, че се справям и ще продължавам да се справям сама с таткото, поне никой не ни се меси;
 относно избора на име-аз съм се спряла , макар и не окончателно да две имена, но все още не съм ги коментирала с тати, та незнам неговото мнение по въпроса newsm78; тъй като термина ми е на рождения ден на майка ми, смятам ако е момиче, един от вариантите да е да я кръстя на нея-т.е. Стефания; а ако е момче-харесва ми Самуил; но това са наистина още "проект-имена"", не се знае какво ще ми хрумне докрая;
иначе аз продължавам да имам тревоги около дъщеря ми-от понеделник е с 39 гр температура и макар, че вече трети ден е на антибиотик, няма видимо подобрение; затова днес баща й я заведе  пак на преглед и се оказа, че дробовете й са задръстени от секрети та сега ще я водим няколко дни по 3-4 пъти на ден на инхалации; аз съм наплашена, тъй като тя по същия начин миналата година "хвана" опашката на грипа и лежахме с пневмония 1 седмица в болница; надявам се нещата сега да се оправят по-скоро, другата седмица пак няма да е на училище, ще се гледаме у дома; аз се разхождам с маски из къщи, уж да се предпазя, дано успея, че само това ми липсва и аз да се тръшна болна Praynig
 за дрехите-все още си нося старите дрехи, не съм си купила нищо "бременно", стават ми и дънките, вероятно защото са с ниски талии и все още ги намъквам, иначе вече нямам талия, бюста ми също е задоволителен, вече и вечер спя със сутиен и ми е по-комфортно; незнам и занапред какви дрехи ще купувам за да влизам в тях-като си помисля , че всичките ми летнирокли са някакви по мен, това означава, че наистина няма да имам с какво да се спретвам Laughing; в същото време разглеждах няколко магазина за бременни, но въобще не ми допада това, което предлагат; и аз съм фен на роклите с висока талия, които са и актуални и трябва да потърся да си накупя от тях; това е от мен засега-пожелавам ви хубав уикенд Hug

# 153
  • ....от ляво до десния завой...
Привет хора,
Преди сън наминах да ви се похваля - с консултант моя любим съпруг днес си купих едно дънково костюмче за бременното ми телесложение, което ще реши голяма част от проблемите ми напоследък. Костюмчето е дънки с платка на корема и ще мога да ги нося до последния месец и отгоре късичка дънкова туника без ръкави, като под нея могат да се носят блузки с дълъг и къс ръкав, че и полота. Стои много шик и съм адски доволна, че ги взехме! В понеделник се изтупвам с тях на работа. Продавачката в магазина направи комплимент на Жоро, че бил голям късметлия с жена като мен! Wink Ще се снимам тия дни с тях и ще постна снимките в албумчето. Относно летните жеги - имам от предната бременност един много лекичък и готин сукман за бременни на бели и сини квадратчета и ще си купя разни цветове фланелки и ще ги сменям и така смятам да изкарам. Grinning
Лека и спокойна нощ от мен на всички и до утре! Hug

~ ~

# 154
Аз си харесах едни дънки от данет, но не знам дали ще уцеля номера.Иначе трябва спешно да намеря нещо, ако не искам да ходя разкопчана Joy
Меви, въобще не се притеснявай, аз знаеш ли колко често си ходех така и с една по дълга блуза от горе...няма страшно и ни сме хора все пак  Joy
Mr. GreenСериозно го замислям с някоя връвчица за копчето и елъка,ами какво да се прави,в София ще ходим чак за феталната в 20 седмица, много хубави неща има в каталога на премаман.
 Mr. GreenАГ-то сигурно ще припадне от смях ако започна да отвръзвам препаските Mr. Green

# 155
  • Бургас
Манее колко сте изписали, отивам след малко да ви чета....
Преди това само да се похваля, че вчера бяхме на преглед и видяхме бебчо. Вече е почти 10см и е МЪЖ  Grinning Може да се каже че с таткото бяхме 100% сигурни че ще е момче ама доктора като каза "А каква голяма пишка" падна голям смях  Laughing

# 156
Здравейте и от мен!
Попи честит ви мъж!Ако знаете колко благородно ви завиждам мамчета,че знаете пола аз след седмица съм на преглед и пак ще попитам моя доктор да видим дали ще ми каже!
Днес бях на покупки и си купих няколко страхотни долнища по свободни в кръста които ще мога да нося през пролетта също и през лятото защото са 7/8 дължина,а дрехите за бременни хич не ги харесвам така,че ще си карам по спортничко.
Хаиде лека вечер ви пожелавам и хубави почивни дни!

# 157
Ох, най-сетне успях да изчета темичката... Наистина много сте изписали и много съм изтървала. Като започнем с "бебешката инвазия" и свършим с имената. За бабите - нямам какво да кажа - майка ми живее на 300 км от мен и е на работа, така че не може да си позволи да дойде, а за свекърва ми... ами с нея не сме вече в много цветущи отношения. Именно проблемите с нея ни доведоха до решението да излезем на квартира. Тук един съвет за тия, които си имат проблеми с по-старите и се чудят дали да излязат на квартира или не - НЕ чакайте повече, а опаковайте багажа. Аз лично бях страшна нервачка преди. Най-малкото нещо ме изправяше на нокти, а сега съм коренно променена. Налегнало ме е едно олимпийско спокойствие чак сама се чудя на себе си, а слънчевото време направо ме упоява и се разтапям от блаженство. Вчера свалих седалките на комбито натиках колелото в багажника и с малката отидохме в градската градина. Така приятно не бях си прекарвала много отдавна. Всички бяхме изнервени, настръхнали и изцяло бяхме забравили какво е да се забавляваме. Вчера покрай малката и аз се качих да покарам малко колелото  Twisted Evil  . Не можете да си представите каква комочна гледка бях. Аз по принцип съм си пълничка - бях 78кг, когато забременях. Сега като започна да ми расте коремчето + сланинките, които си имах,  изглеждам като  голяма топка с две клечки за крака и две по-къси за ръце. В парка ме гледаха като основната атракция на местния цирк, но пък аз се чувствах страхотно. Май май съм станала и по-словоохотлива  Embarassed преди за цял ден не можех да изпиша толкова много. Спирам, че не знам още каква простотия мога да изръся

# 158
добро утро от мен!  newsm53
Poppi, честито момченце!  Grinning   bouquet
да се похваля, че напуканите капиляри по гърдите ми намаляха, не знам дали е от мазането със свинска мас, но съм доволна  bowuu
лек и усмихнат ден от мен, аз отивам да пия кафе  Whistling  Grinning

# 159
Добро утро и от мен, момичета! И аз след вчерашния страхотен ден се чувствам великолепно! Вчера и тримата си направихме страхотна дълга разходка на слънчице, следобяда среща с приятели. И най-вече през седмицата много се бях изнервила с Ники, а вчера едно такова успокоение и благодат. Не знам от разходката ли, от това че беше семейна ли, но ни беше много хубаво.
Е, това беше от мен! Желая ви на всички един прекрасен  Sunglasses слънчев  sun релаксиращ ден!!!  Hug

# 160
  • софия
Добро утро и от мен Laughing
Навън е изгряло прекрасно слънчице и след малко ще се спретваме да ходим в Зоологическата градина.Да се порадва малкия на животните.Офф,аз не мога да се излекувам от тъпата хрема и кашлица ConfusedЕдин ден съм по-добре,на следващия не мога да дишам,амам вече #Cussing out
Приятен и усмихнат ден ви пожелавам Hug

# 161
Вчера хубавичко се поразходихме днес имам намерение да се отпусна на тераската на припек и да си мързелувам. След малко гушвам една чашка сокче с нещо сладичко и отивам

# 162
Аз като нямам компютър и изчетох всички налични книги (плюс разходка и обяд навънка) и се шегувам, че е по-евтино да имаме нет, иначе не знам как ще насмогвам с по две книги дневно.
"Близо до бебето" се чете за около 3 часа и е много полезна, според мен, защото накратко, но достатъчно ясно засяга всички вълнуващи въпроси около отглеждането на отрочето.

В парка обаче е гмеж и стълпотворение, няма къде да се стъпи. И днеска се чудя къде да идем... нещо планинка ми се иска...

# 163
Здравеите и приятен слънчев ден и от мен.От вчера се сдобих с едни бременни джинси защото моите данчици и панталонки не ми стават вече на шкембето изведнаж ми порасна доста.Но да ви кажа никак не се харесвам цяла нощ не спах.Цял живот съм била конте Joy а сега с тия джинси голям смях но смятам да си ги нося и да се гордея от това че съм в това положениее защотото има безброи жени които мечтаят да се облечат с тези бременни дрехи Rolling EyesТака че мили мамчета вирваите коремчета и хаиде на разходка. preggosindarellaмного искам да ти видя бременното костюмче че и аз искам  нещо да си взема друго и скъпо ли е.Че тук в ПЛЕВЕН са доста скъпи дрехите за бременни #Crazy.Хаиде хубав ден и да сте много весели и щастливи радваите се на настапващата пролет супер е smile3533

# 164
Аз пък страшно се харесвам и по цял ден се гледам дали вече ми е по-голямо коремчето. Оня ден бях на купон и си вдигам блузата да видят приятелките, а те: "Ти на това корем ли му викаш, моят е по-голям, без да съм бременна". Развалиха ми целия ентусиазъм Wink
Така че хич да не ви пука, според мен тялото на бременната жена е едно от най-красивите неща изобщо!

Общи условия

Активация на акаунт