НОЕМВРИЙЧЕТА 2005 - 11

• 15 578
  • 284
  •   1
Отговори
# 165

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА - ВСИЧКИ ДА СТЕ ЗДРАВИ И ЗАСМЯНИ!

Последна редакция: сб, 01 мар 2008, 15:17 от Sissa

# 166
Честита Баба Марта!

# 167
  • София-там нейде в западната част
честита баба марта   Heart Eyes
румени,засмени и щасливи да са всички
  Grinning

# 168
Честита Баба Марта!!! Нека сме здрави и изпълнени с надежди от приближаващата пролет!!!

# 169
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА МАЛКИТЕ НИ И ГОЛЕМИ МАРТЕНИЧКИ! ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, ЗАСМЕНИ И ОТ МНОГО ЛЮБОВ ОБГРАДЕНИ!

# 170
Честита Баба Марта!

# 171
  • Gabrowo->Sofia
Честита Баба Марта!
На всички ви пожелавам много, много здраве. И на малки, и на големи, и на още по-големи.

Ние сме на гости в Габрово и ме е обхванал страшен мързел. Дори едвам пиша по клавиатурата...обаче, все пак, ще ви разакаж какво говореше миналата вечер Ваньо, докато съзерцаваше пастета на масата.
"О, патет, давей! Па пайш, патет? Ааа, мажеш халийката. Добе, добе, патет."
А сега превод, за който не е уловил дълбокия смисъл  Joy О, пастет, здравей! Какво правиш,пастете? А, мажеш филийката. Добре, добре..." Щях да падна от смях. Никога не бих се сетила да говоря с пастет...

# 172
Ох, Диди, много се смях на твоя Ваньо!!!
И чЕстита Баба Марта, zдраве да ни донесе!

# 173
  • Димитровград
Честита Баба Марта!!!Да донесе на всички много здраве!!!
При нас нищо ново,само работа и това е.
Диди,много сладък Ваньо!

# 174
  • София
Честита Баба Марта!
Баба Марта бързала, мартенички вързала, на момиче и кокиче, на момче и на дръвче!
Да сте живи, да сте здрави, да сте като камъни корави!
Да не боледувате с години и още дълго време да
празнуваме тез празници любими!
Бяло и червено кой не знае да закичва?!
Да си пожелаем щастие, успехи и късмет,
да си пожелаем красотата и емоцията
да не ни напускат занапред!

Диди, много ме разсмя със Ваньо  Joy Голям сладур!
Ние сме добре.Нищо ново при нас.

# 175
desytka  - и аз да кажа, звучиш много бодро и спокойно..  bouquet..ние вчера ходихме на бебе с Криста и с племеника ми, Крис лудуваше с баткото (2, 8г.), а бебката никак  не ги чуваше... Joy голям купон падна, а племеника ми милия, все му се играеше с "големите", но нали е още едва на 9м., та сестра ми все я беше страх да не го прегазят и го дърпаше.... Joy
aneleto дано да му мине по-бързо, за Калцита съм много отрицателно настроена Sick, Крис като беше лепнала един вирус и от него стана по-зле, че чак повръша, личната после го смени с друг, но не си спомням кой беше.. Embarassed...дано се оправите бързо, стискам ви палци! Hug
Аз съм от седмица безработна...дълга история, но най-накрая приключи, чувствам се прекрасно, сега имам време за много неща, но най-вече за Криста, сега дойде момента и да ви се похваля Laughing от както не работя, обръщам повече време на "тазманйу" и за мое огромно щастие взе, че се разприказва Joy, прави изречения, когато се изпишка в гърнето се поздравява с "Бавоо Кисии", днес ми пя "Зайченцето бяло", е не цялата Laughing : песента изпята от нея звучи така : "Баааааллллоооооо, цалл сиии игалллллооооооо..." и това се повтаря колкото тя си пожелае!!Но най-любимата ми думичка, която използва е "Пуснак"(в превод пусни) hahaha
 hahaha Вчера докато бяхме на гости баща й излезе, а тя някъде след един час се усети, погледна ме много изумено и ми вика : "Къдее е?", аз я попитах кой къде е?, а тя "Тати, няма гу, къдее е!".. Laughing
Но най-смешна ми беше  по-едно време, искаше нещо от мен (не си спомням какво), а аз "НЕ", отиде до един контакт и ме заплашва, че ще бръкне, упъва двата пръста към него и ме гледа лошо! hahahaТогава й обясних , че ако бръкне там после ще плачи, а тя ме отряза с"Нее, мама ши пачи!" hahaha hahaha
Приятно изкарване утре на всички, дано времето е толкова чисто и прекрасно, колкото е чист и прекрасен празника ни!!! Hug  bouquet

# 176
Честит национален празник на всички българи!

diddi - много, а ма много се смях с Вяньо. скоро не бях се разсмивала така честно казано

nikiki -  видя ли? Проговори детето-напразно се тревожише Hug

Пожелавам приятен и слънчев почивен ден на всички!

# 177
  • Карлово
Не успях да ви честитя Баба Марта, но сега
ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!
В почивните дни уж и мъжът ми си е вкъщи, пък нямам време за форум от деца и домакинстване.

# 178
тити изглежда чудесно - спокойна, слаба и с леееко коремче. хареса ми. покрай нея чак ми се добременя  Mr. Green  деян е ням разбойник, който обаче всичко разбира и много обича царевични пръчки. не знам защо майка му твърди, че изобщо не купувала такива неща - детето мааше с охота и с тренинг  Mr. Green
доминика е слаба и много спокойна млада мама  Peace ади е най-кроткото дете, което съм виждала  Peace освен това имаше суперджиджена пола, апрески и чорапогащник. на нейния фон петра приличаше на цигане, оваляло се в прахоляка  Mr. Green както стана ясно, спретнахме си малка срещичка  Wink

инак заминавам в петък сабахлянта. до тогава съм на линия.
надявам се еххо да си изкара добре с или без скиорстване  Peace и на мен ми се ходи в италия  Wink

# 179
Привет  Grinning
Честит трети март! Да сме все така свободни и свободомислещи!

ехее, майче, какви комплименти сипеш само  Laughing Мини срещичката беше много приятна, и тортата също  Mr. Green Направи ми впечатление, че Камен е с големи кафяви очи и е един бузест сладур! А Петра пък беше  с интересна прическа и има много повече коса от Ади  Wink Тити изглежда прекрасно, дори и за небременна жена  Heart Eyes А Дидко може и да не говори, но пък е много контактен и си хареса една кака и искаше каката да го води за ръчичка  Laughing Децата потичаха малко из сладкарницата, хапнаха царевични причици и торта, а пък ние успяхме да разменим някоя и друга приказка. Снимки - от тити  Wink

Изчезваме с Ади на двора да се люлеем на люлката, може и до близката река да се разходим, че времето е страхотнооо  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт