О, пастет, здравей! Какво правиш,пастете? А, мажеш филийката. Добре, добре..." Щях да падна от смях. Никога не бих се сетила да говоря с пастет...
Голям сладур!
..ние вчера ходихме на бебе с Криста и с племеника ми, Крис лудуваше с баткото (2, 8г.), а бебката никак не ги чуваше...
голям купон падна, а племеника ми милия, все му се играеше с "големите", но нали е още едва на 9м., та сестра ми все я беше страх да не го прегазят и го дърпаше.... 
, Крис като беше лепнала един вирус и от него стана по-зле, че чак повръша, личната после го смени с друг, но не си спомням кой беше.. 
, прави изречения, когато се изпишка в гърнето се поздравява с "Бавоо Кисии", днес ми пя "Зайченцето бяло", е не цялата 
Вчера докато бяхме на гости баща й излезе, а тя някъде след един час се усети, погледна ме много изумено и ми вика : "Къдее е?", аз я попитах кой къде е?, а тя "Тати, няма гу, къдее е!"..
Тогава й обясних , че ако бръкне там после ще плачи, а тя ме отряза с"Нее, мама ши пачи!"

ади е най-кроткото дете, което съм виждала
освен това имаше суперджиджена пола, апрески и чорапогащник. на нейния фон петра приличаше на цигане, оваляло се в прахоляка 
и на мен ми се ходи в италия

Тити изглежда прекрасно, дори и за небременна жена
А Дидко може и да не говори, но пък е много контактен и си хареса една кака и искаше каката да го води за ръчичка 

Препоръчани теми