НОЕМВРИЙЧЕТА 2005 - 11

• 15 574
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
ЧЕСТИТ ТРЕТИ МАРТ!!

# 181
дааа, не е умряла циганката, дето ме хвали Simple Smile
майче, Деян ще яде с охота и тренинг дори динозавърска плешка, а зрънчовци наистина не купувам, тези бяха подарък и оттам дойде това настървение  Mr. Green

Ади наистина има страхотна шапка и беше издокарана отвсякъде, от чорапогащника и ботушките, през якето с откачащи се джобове и шапката. А Доминика, извинете за повторението, е слаба, слаба колкото си искаш - като на сватбените снимки.
ако не беше нащракал пет път тази чаша, сигурно щеше да има още снимки, но батерията падна Simple Smile

майор Деянов в акция
не се задоволява с една
тримата от запаса
да разделим последната царевичка!

и само толкова са снимките.

сдобихме се най-накрая с нецапащи пастели, много ми харесват, на Деян също, удачна покупка, от сутринта оцветяваме. Предимно аз оцветявам  Mr. Green

# 182
  • София
Добро утро на всички!
Честити празници. Да сте живи и здрави. Бели и засмени.

Включвам се по темата за детски изцепки (Диди, Ваньо е номер едно). По повод вчерашния празник прочетох/изрецитирах на Боян "Опълченците на Шипка". На него толкова му хареса, че неделя мина под наслов: Мама да си припомни одата и да я рецитира около 10 пъти, а тя е дългааа.
Кали и Боян бяха три седмици при баба си. Този път не са угоени като за Коледа, но са поумнели. Калина казва вече буквата 'р'. Не навсякъде, но когато е в средата на думата. Всъщност съм я засичала в три думи: приказка (мамо, кажи...), бързала (Баба Марта), добричка (Калина).
Днес за тяхно нещастие са на ясла/градина.

Ох трябва накрая да си сменя подписа.

# 183
Здравейте.
Ние се загубихме, чета ви но нямам настроение да пиша. И двете бяхме болни. Аз вече съм на антибиотик. И сега идва ред да се оплача - вече ми правят проблем за болничните. Затова и двете днес сме болни на работа, е Кити на градина де. Кашля зверски. Хубавото е че кашлицата се кърти, но кашля и се дави. Нощем не спим. А аз не мога да си взема болничен - има вероятност да остана без работа. Направо ми се реве.

# 184
Ей гледам от вчера никой не е писал тук. Времето е хубаво и сигурно сте навън.

Аз имам доста работа. Ще ни правят одит по ИСО 9001-2000 и пак се започна с бумагите  Sick отврат направо.
Ние изкарахме много приятно празниците. Ходихме до Белоградчик и Видин. Не бях ходила в този край на България и ми хареса. Алеята във Видин покрай Дунав е много красива и подходяща за разходки.

Васи имаше малко температура но се оказа поредният избил зъб.
Преди време бях споделила че растем големи. Ама пак започнах да се притеснявам за килограмите. Чета разни таблици за нормално тегло. Ама ние като сме над нормата и по ръст и по тегло.............
В момента е 17кг. и 1 м. висока. Не знам трябва ли да се притеснявам. Нали аз съм склонна към напълняване и все ме е страх за нея.  Rolling Eyes

# 185
  • София
Тити, търсиш ли си още фирма за кухнята?
Не че не мога да те питам на лични, но да побубтна малко напред Simple Smile

# 186
Геригърл, аз само мога да си мечтая Кити да е по-висока. Тя е 12.200 и е 87 см. Не под нормата, ама сме в долната граница.

# 187
Мда.... темата ни е замряла напоследък...

Тити, Майче, Доминика- децата са страхотни сладури. А Деян няма да го мислим с две мацки, че и двете дават да ги целува! От малък знае хубавите неща в живота какви са  Wink Mr. Green  Ама вие що така се скатахте под прикрието на чашата и липсата на снимки  Naughty

gerygirl, че е висока няма лошо. А това води и до малко по- високи граници на килограмите. Таблиците са само ориентировъчни- децата не са по калъп все пак  Wink Иначе не лошо да внимаваш все пак как и с какво се храни. Вече са достатъчно големи, за да се подбира колко калории ще поемат. Това, че са деца не значи, че могат да хапват без последици всичко възможно. Имай предвид, че мастните депа се сформират до около третата годинка и после ще и много трудно да седи слаба. Не че трябва да е на диета в смисъла на отслабваща, а просто да се храни подбрано. Не ти се меся и не искам да ти давам "акъл"- просто споделям каквото знам  Hug Иначе съм сигурна, че ти тези неща си ги знаеш и си я храниш правилно  Heart Eyes

Успех на одита!!! Това ИСО е pain in the ass ужасен  Tired

# 188
Привет и от мен
Децата наистина са големи сладури - аз вече толкова съм се затъжила за дете, че всичко свързано с малчуганите ме разчуства, но стискам зъби до 15.
Аз мога да се похваля, че вчера бях безкрайно приятно изненадана от Ники - за първи път говорихме по телефона и за разбрах абсолютно всичко - похвали ми се, че баба и дядо и купили нови обувки, дрехи, че ходили на ресторант, че дядо карал колата - абе подробно и разбираемо. С "Р" няма никакъв проблем аз затова и разбрах всичко)Като затворих телефона ми трябваха 1-2 да осмисля, че проведох смислен разговор с дъщеря ми. ГОЛЯМ КЕФ!
Иначе, аз пак искам помощ за детските магазините за дрехи - моля ви, да ми кажете къде има хубави магазини, защото за 1 ден едва ли ще имам време да ги открия, а не искам да си губя времето в лутане. Ще съм ви много задължена.

# 189
  • Пловдив
Здравейте!
Петра, Ади и Деян са много мили и симпатични хлапета! Определено променени Heart Eyes

Ние ходихме на профилактичен преглед - добре е малкият дзвер; аз още вчера си го пуснах на ясла, че подивя вкъщи. Лошото е, че 5 дни не е ял - само сок, вода ( по много ) и АМ ( когато е на кеф ); днес малко е хапнал. Препоръча ни някакъв сироп Шипко - витамини и за апетит. Много му пролича, че не е ял 5 дни  кожата му стана прозрачна Confused

Днес колежката в кантората се похвали, че чака бебе - септемврийче Simple Smile много мила вест

# 190
Тити, търсиш ли си още фирма за кухнята?
Не че не мога да те питам на лични, но да побубтна малко напред Simple Smile

благодаря, но май избрахме фирмата. Ако се разсъхне работата, ще те питам.

# 191
петра днес ме смая - каза изречение от 12 думи  Shocked а именно: "ей, мамо, не така бебе ками по главата, кака ма спи долу". това беше изплюто на един дъх, защото закачах камен по главата с една пищяща играчка. а 'кака ма' е кака марги, която живее долу под нас и винаги ограничаваме краясъците на детето под предтекст, че кака марги спи  Crazy
еййй, поумнява ми чавето файнали  Mr. Green

# 192
след като деян в последните два дни ме тегли непрекъснато за ръката с думата "еее", просто и да чуя таквоз нещо от него, няма да повярвам.

# 193
ми то и аз се изумих. 3-4-5- думички е ок, ама чак пък 12  Shocked и при това идва от дете, което проговори преди 2 месеца. а най-странното е, че в яслата категорично отказвала да говори - смее се, играе, радостна е, отива с кеф и настроение сутрин, вечер не иска да си тръгне, но не обелвала и думичка. лелките казват, че на песничките участва с движенията, обаче си отваряла безмълвно устатата  Mr. Green

# 194
Ох, забравих да кажа - Много са сладки Петка, Деян и Ади. А Деян е голям кавалер, май. И как целува. Laughing
Аз не съм броила колко думички казва Кити в изречение. Но си говорим съвсем смислено. Само, че не казва предлози и членове. И не може да казва Р. Направо го изпуска. И на яслата не млъква. И вече влиза без да ме целуне. Направо се изстрелва вътре.
Един ден реших, че е студено и я пуснах с чорапогащник. Да но лелите решили да я преобуят. Не намерили чорапи и я питали - Кате, защо нямаш чорапи,а тя казала - Мама бау - мама ги забрави. И ми направиха забелешка да не забравям повече. Wink Разказвала какво става в къщи. Кой къде ходи, с кого сме се виждали. Ужас, вече няма тайни от никого.

Общи условия

Активация на акаунт