май съм ги виждала тези снимки преди мнооооого време.
майче, и аз да кажа - подобни неща са ни се случвали и в Гърция и в Турция. Но някак си е плашещо да ти се случи в Перу, да. Залягай над испанския за всеки случай. Има да ви мислим, като тръгнете!
честита ти книжка освен това. Добре че страховитите ни разкази за 3-4 явявания не те урочасаха.
микки - да ти е здрав и спокоен Ангел! В първия момент бая се замислих кога мина един месец.
деситка добре, а за беба някой нещо да знае? Терминът й е на 8 март.
ние отново си имаме АД, тъкмо го бяхме уж овладяли - сега е контактен дерматит от пластмасата на гърнето
освен това пак е болен и киха, и кашля, и гърлото червено, и това от едно ходене в клуб
и какво сега, пак ще си ходим само двамата. Аз съвсем ще подивея.

Моята "сватба" беше по- скоро вечеря с бяла рокля шир потреба в близкото ресторантче
Снимките, които виждате са почти всички, които имаме реално- после вече си бяхме на вечеря с родителите (без никакви приятели и други гости), дядо ми беше много тежко болен и на никой не му беше до празненства, за това и така си останах с неосъществена мечта за истинска сватба. Колата ни никой не можеше да разбере, че има булка в нея и хората само се пулеха, когато реално видеха по светофарите, че си седи една странно облечена жена на предната седалка