НОЕМВРИЙЧЕТА 2005 - 11

• 15 566
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
Странното при нас беше, че и двата прегледа бяха само на думи, не я докосна, само ми задава някакви въпроси, а аз му отговарях  Rolling Eyes , едно е сигурно повече не ми се стъпва в този кабинет, дано да нямаме повече такива поводи!!
И пак Kanesta стискам палци, много силно! Hug
А,  и честито със закъснение за първия месец на Ангелчо -  микки нека ти е много здравичък, много послушен и нека кака все така да си го обичка!!  bouquet

Последна редакция: чт, 21 фев 2008, 18:29 от nikiki

# 76
пък аз да ви кажа, не успокоителни, а опиати направо бих хакнала на камен. тоя момък е тотално див и неподатлив на умерено-спокойни занимания. на 10 месеца е, а още не може да си седна на дупето, защото веднага тръгва да пълзи, не задъжа внимание дори за 3 минути, не си играе с играчките, само фучи насам натам с проходилакат или на 4 крака, и квичи, и реве, и се фъчка, и прочие такива неща. честно ви казам, не съм сигурна, че не е хиперактивен  Rolling Eyes

ники - добри новини!

# 77
Майче вчера говорих със сестра ми, която има 2 деца. Малкият на 1 г и 9 месеца е толкова див и буен, че сестрата каза, че ако той и е бил първо дете никога е нямало да се навие за 2-ро Simple Smile

# 78
Ценно е първото дете да ти е щуро и диво, следващите ти се виждат кротки дори да влизат в общото схващане за палави. При нас така се получи.

# 79
Майче, не е хиперактивен. Кити беше така, не се спираше, проходи на 9.5 ако си спомняш. Но сега вече си играе само с кротки игри. Бяга по-малко и все вика - Тити, мори. Седни, почини малко. И така.

# 80
дано не е. сега таман тръгвам към педи. ще поговоря с нея по въпроса пък да видим какво й е мнението. хем и медицинско ще ми издаде за книжката  Peace

# 81
  • Карлово
канестаPraynigдано е отрицателна!
никики, чудесна новина наистина!
милейди, хубава си е роклята, и ти си хубава булка
определено ще се съглася с Били, поне засега Ангел си е доста по-кротичък от Мартина

# 82
  • Gabrowo->Sofia
Канеста, искрено се надявам пробата да е отрицателна!
Никики, новината ти е наистина добра. И аз си мисля, че успокоителни са излишни.

А малкият маймун Ваньо, вече не е с червено гърло, но пък е с възпалени уши, аман!

# 83
пък аз да ви кажа, не успокоителни, а опиати направо бих хакнала на камен. тоя момък е тотално див и неподатлив на умерено-спокойни занимания. на 10 месеца е, а още не може да си седна на дупето, защото веднага тръгва да пълзи, не задъжа внимание дори за 3 минути, не си играе с играчките, само фучи насам натам с проходилакат или на 4 крака, и квичи, и реве, и се фъчка, и прочие такива неща. честно ви казам, не съм сигурна, че не е хиперактивен  Rolling Eyes

ники - добри новини!
majceto Дано да се поукроти, Криста беше й тя така, да не кажа по зле, на 2м. се кътурна(а беше до мен) и падна от дивана -първата ни цицина, от тогава не се е спряла..на 6м. за първи път бяхме в спешното - разби си главата и си разкърви носа, защото се мяташе като маймун навсякъде , то бяха скоци от люлки в движение, пускане от парзалки на долу с главата, и не върви - САМО БЯГА!! Crazy
Явно е, че при всяко дете е различно, някои кротват към годинката, други не......дано да сте от първите!  Wink
Лично аз съм свикнала, някои пъти найстина нямам сили, но преглъщам тежко и продължавам да бягам след нея! #Crazy
Днес не знам какво ще я правя!Ходихме до пазара с колежките за материали за една украса и...не видях една тераса,  hahaha
сега направо ми е изтръпнала цялата главата и всеки дребен шум ме дразни, не успях да я сцепя де, разхождах се с една торба лед на главата из офиса цял ден hahaha и ме изби на смях, цял ден след това ми е много смешно..дано да е по-кротичка Криста тази вечер, чеееее....и да заспи по-раничко Mr. Green
 hahaha

Последна редакция: чт, 21 фев 2008, 21:59 от nikiki

# 84
  • Пловдив
Канеста, надявам се всичко при теб да наред Hug
Никики, какво си отглеждаш ти  #Crazy, ами той роската бил като буба кротък Joy
н

# 85
Канеста, пожелавам и аз резултатите да са добри. Hug
Никики, това главоболие след удара май е за лекар.  newsm78
Ванката да оздравява! Naughty

Да споделя и аз  - ей този момент най го обичам -  децата спят. Много е бил прав, който е казал, че няма по-хубави деца от заспалите.

# 86
Канеста, пожелавам и аз резултатите да са добри. Hug
Никики, това главоболие след удара май е за лекар.  newsm78
Ванката да оздравява! Naughty

Да споделя и аз  - ей този момент най го обичам -  децата спят. Много е бил прав, който е казал, че няма по-хубави деца от заспалите.
А, не, никакви лекари вече!! SickПоне скоро не ми се ходи по това направление, добре съм, тъкмо пих един аулин, сега ми е само изтръпнала главата и леко замъглено! В крайна сметка да съм я видяла тази тераса, нали, къде блея?!? hahaha
Нямаше кръв, не съм губила съзнание, сега даже съм пред компа, значи съм добре! Laughing
Друг път ще внимавам, то е ясно!! Peace

# 87
  • Димитровград
Добър вечер!
И на мен вечер ми е свободното време когато Еди заспи.
Резултата от биопсията ще е готов след десет работни дни,5-6 март някъде.Благодаря на всички за подкрепата!
За документите ми сега ми направиха акт,че са ми откраднати.Когато ми излезе акта,имам право да си поръчам нови документи.Много странно ми се струва-кражбата на документите ще си я плащам аз.Ама така ми се пада като съм разсеяна.
Никики-добре,че се е разминало всичко.Имате повод да се почерпите за здраве!Радвам се,че няма да правите ЕЕГ.А пък за лекарствата-хич не си го слагай на сърце,те лекарите се презастраховат така.
Майче,Едита е такава от бебе.Никога не ми се е искало да пиша колко е палава.От 7 месеца ставаше права в количката,от една годинка и два месеца се качва и пуска сама от пързалките.Колко фасове е събрала и изхвърлила в кошовете по градинките,колко пясък е изяла.Ама пък спи като пън.Вече съм свикнала,че ще ми е интересно и това е.И е стрелец в пълния смисъл-каквото погледне и реши,че ще го вземе-за части от секундата ти изчезва от погледа.Никога не ми е идвало на ум,че е хиперактивна.Само ме спасява,че майка ми ми помага много.Ако бях като теб с две деца и без баби-нямаше да се справя  bouquet.

# 88
nikki, страшен аватар! Как го направи?

# 89
Никики, аз това клипче, май го имам. А как си го сложи н аватара.
А за главата - тя е здрава, но другия път ще гледаш терасите hahaha
Искам и аз някой да помага. Но трябва да я оставя в Павликени, за да има кой да помага. Или ние да се изнесем на там.
Кити, вече не реве на яслата. Даже няма време и чао да ми каже, преди да се изстреля вътре.

Общи условия

Активация на акаунт