Ехо-о,радвайте се всички,МАРТЕНЧЕТО ни ще духне 2 свещички!!!

• 10 076
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
Стискам палци за бързото възстановяване на Иван Praynig
Тази нощ пак беше кошмарна,Дани вдигна много висока температура преди да дойде времето за нископонижаващите сиропи,та го вкарах в банята да вземе хладък душ посред нощите и спа разсъбле4ен.Последно пи сироп в 10 сутринта и засега е без температура,но той обикновено вдига ве4ер,така 4е съм в о4акване.Говорих с педиатърката каза,4е ако не мине температурата до утре да го заведем,само незнам в 4етвъртък и петък кой щ? го гледа newsm78
Дейзи с нетърпение 4акам снимки с новият цвят Hug
И аз искам да сменя цвета и не мога да реша какъв да е newsm78,но май най съм навита на светло кестенява Thinking и в слу4ай,4е не ми хареса да пробвам с тъмно кестенява.Имаше една програмка,където си слагаш снимка и можеш да си сменяш при4еската,някой слу4айно да знае коя е newsm78
Мила аз нито приспивам на ръце,нито изварявам 4ашите,смятам 4е в съдомиялната се изваряват достатъ4но,а с колко грама е отслабнал Боби?А разстройството да не е от някое лекарство newsm78Тка като те слушам Боби май е със същите симптоми като Дани.

# 241
Много хубаво,че всичко е минало добре  Hug дано малкия Иван се възтанови бързо! Praynig

Зоуи Hug много лошо с тези Т  Sad може пък да не качи повече  newsm78 ако цял ден е нямал!
Мики Hugдобре,че вируса не е сериозен  Hug
Мила Hugразтройството да не би да е от АБ newsm78 някои път се получават такива странични ефекти  Rolling Eyes Давай му прахчета Ентерол  Peace
Иначе аз чаши не преварявам от мнооого отдавна  Simple Smile

Милички  Hug все се каня да ви питам  Laughing Имали дечица,които да отказват месо? Rolling Eyes Юджи,от месец и нещо внезапно спря да яде всякакви меса  newsm78 прави едни физиономий все едно е най-ужасното нещо  Whistling Пък ние в нашето семейство сме си месари и то какви  Whistling А той вегетарианец ли ще става незнам  Rolling Eyes Най-много обича спагети с песто  Simple Smile това може по цял ден да яде.... ooooh!

# 242
Леле Мила ,ти ме разби  Shockedза приспиването о.к. детето е свикнало ,успокоява го и му е кеф явно, ама за преваряването  #Crazy просто е извън всякъква логика /или поне  така мисля де  Rolling Eyes/ аз дори не си спомням кога спярях да преварявам  newsm78 може би към 6-7 месец или може и към 10-тия да беше -направо незнам ,ох колко бързо се забравят някои неща  Crazy
Jessy I , и Алекс е по спагетите  Wink много обича  Heart Eyes
Зоуи,дано тази нощт искарате по спокойно  Hug
Мила и според мен разстройството може да е от антибиотика ,хайде дано да се оправя Бобката по бързо ,че аман вече от болести Tired
Ние май сме малко по добре , очичките не са текли цял ден ,Т по висока от 37.7 не е вдигал и съответно не съм давала нищо и кашля значително по рядко.
Днес каква игра падна ,в 17.30 си намерихме една градинка в която нямаше деца и със Симона са играли до 19.45 ч. направо беше страхотно времето  Grinning

# 243
Здравейте от нас с Виктор .Извинявам се ,че нямам време да пиша,но ви чета редовно . Heart Eyes

Искам да пожелая на всички (извинявам се за закъснението за някои),Честит рожден ден,мили дечица!Бъдете здрави ,обичани и безгрижни !Целувки от нас !Весели празници и много подаръци .

# 244
Честит Рожден Ден на Никола на Калаза! Да е жив, здрав, умен, послушен, абе всичко, което иска да е![/color]
Преживях ужасна нощ. Мъжът ми звънна в 2 и искаше да идва да спи в къщи, аз му казах, че това няма да стане, и че не може да ми звъни по никое време, той каза да се развеждаме тогава, щял да дойде с адвокат, искал си детето поне 2 пъти в седмицата без мое присъствие, аз казах, че няма да стане, те нямат никакви навици и ме е страх за детето поне до 5-6 години, той ми казва, че ще накара малката да го обича повече от мен и да иска да е с него, абе въобще, резултата е, че до утре трябва да намеря адвокат и да се развеждаме бързо, че не можел повече да чака. Направо съм скапана. Днес ако говоря с адвокат, ще пиша пак. Най ме е яд, че трябва да занимавам родителите си с това, ама май няма начин. Стискайте палци моля.
Лек и успешен ден

# 245
Честит рожден ден, Никола! Желая много здраве и безгрижно детство  Hug

Силве,  Confused то беше ясно, че не можете да я карате така. Много те прегръщам, вдъхвам ти всичките си сили, за да превъзмогнеш ситуацията. Всичко ще бъде наред  Hug

Зоуи  Sadмного ми е кофти за Дани, както и за Боби и Алекс. Четох някъде че тази година вирусите са много тежки в сравнение с предишни. Явно до дупка ще ни държат  Confusedдано по-скоро се оправят дечицата  Praynig

Мила, нищо не изварявам от както Али беше на 7-8 месеца. Мия с веро и гореща вода и толкоз. И пак ми се струва, че много стерилизирах, ама тя нали почна да пие от шише на 6 месеца, та исках малко да се покефя на стерилизатора  Rolling Eyes

Зоуи, снимки на новата ми коса ще пусна като се върнем от Сандански. Много съм щастлива, пуснах си в петък отпуска един ден  ще си я взема на два пъти по половинки  Grinning

Снощи бяхме на театър -"Още веднъж отзад", на мен и приятелката ми много ни хареса, а мъжете умряха от скука  Rolling EyesИзводът е, че вече с нея сами ще ходим на театър, а те двамата ще гледат детето вкъщи  Laughingте приеха с ентусиазъм, дай им на тях да играят плейстейшън  ooooh!та добре ми подейства разнообразяването, че имах ядове в работата. Сега ми е мъчно за Али, че е при нашите и вкъщи е едно такова пусто. Какво ще правя лятото като я давам за цяла седмица незнам  Sad

# 246
Честит рожден ден на Никола и от мен  Hug да расте здрав, весел и безкрайно щастлив   :bouquet:

Силве ,ама аз немога да разбера защо ти ще търсиш и ще ходиш по адвокати  Shocked като има зор той нека се разпрвя . Гледай да не се ядосваш ,няма как да взима детето  без твое присъствие до 5-тата годинка ако ще и да се съдере така ,че отсвири го и не му обръщай внимание  Hug

Ние тази нощт от към Т бяхме по добре ама нослето е  ooooh! кошмар ужасно запушено ,сега ще ходя да купя един коларгол ,че с виброцила явно не става.

# 247
  • Sofia
Честит Рожден Ден на порасналото момченце Никола  newsm59. Да е здрав и усмихнат!
Kalaza, честит празник   Hug.

# 248
Сега ми е мъчно за Али, че е при нашите и вкъщи е едно такова пусто. Какво ще правя лятото като я давам за цяла седмица незнам  Sad

Sad Дейзи напълно те разбирам , аз сега се подготвям психически  , че трябва да изпратя Ели за  2 месеца в Разград , защото и двамата с баща и трябва да се дипломираме налято  и баба и предложи да си ги вземат при тях като се стопли.Не знам как ще се откъсна от нея за толкова време , но няма друг начин и след РД я изпращам  Cry Cry Cry

Силве , стискам палци да се пребориш с този проблем.По принцип закона е на твоя страна , но......... Peace Peace Peace

# 249
Честит рожден ден, Никола! Да растеш здрав, весел и щастлив!
Кате, честит празник  bouquet  bouquet Много радост да ви носи Никола!!!

Силве, само ти си знаеш какво ти е, но в името на детето, явно трябва да се разделите и официално. Стискам палци нещата да се развият в добра за вас двете посока! Peace Praynig Hug

На болните пожелавам скорошно оздравяване Hug Hug

# 250
ЧЕСТИТО НА НИКОЛА! ДА РАСТЕ ЗДРАВ И ЩАСТЛИВ!
[/size][/color]

Мила! Криси след втория прием се обрина по корема и гърба (без крайниците и лицето), та тичахме по лекари точно по Коледа. Не помня да е имала разтройство  Naughty Казаха ни да даваме Зиртек и след първия прием още обривът изчезна. Спряхме АБ, но слава богу ушите й се бяха оправили (не знам дали от само себе си или 2та приема на Зинат са си казали думата  newsm78 )
Иначе по другите въпроси, на ръце не приспивам от много отдавна, а не изварявам нищо от както започна да пълзи, т.е. от 6 месечна някъде... Моята логика беше, че след като пълзи, пипа пода и после си лапа ръцете, няма смисъл от изваряване.  Thinking

Джеси, Криси за сега умира за месо. Яде луканки, суджуци, шунка и всичко, що е расло на кокал. Но мисля, че нямаш повод да се тревожиш, нека не яде месо, щом не му харесва  Hug

Силве, не знам какво да ти кажа! По-добре е да се разделите официално, но тогава ще трябва да му даваш възможност да вижда детето без твое присъстие поне веднъж в седмицата. Или може би Мики е права за това, че до 5год не може да е без твое присъствие  newsm78 Дано всичко мине възможно най-безболезнено за вас с Алекс  Praynig

Желая скорошно оздравяване на болничките!  Hug Praynig

# 251
Мами, благодаря за подкрепата. Операцията мина, всичко е наред, но извадиха сливица - голяма колкото кюфте и цялата в гной. как е дишало това дете не ми е много ясно. сега продължава да му кърви носа, ама уж било нормално... Абе гадост голяма, ама добре, че мина, че с тази пълна упойка брах катова шубе, че не е истина.

# 252
Честит рожден ден Никола! newsm59

Калаза,честит празник!  bouquetМного да те радва малчугана,да расте здраво и усмихнато детенце. Hug

Силве,стискам палци всичко да се разреши по-най безболезнен начин.Ние с мъжа ми не сме женени,та за мен официално и неофициално нямат значение....за брак имам предвид.Защо не поговорите спокойно и сериозно,да обсъдите назрелите проблеми и да вземете решение?....знам ли....лесно е от страни да се дава акъл,ама то всичко си е и до човек.
Мила,шишета варих до 6-ти месец.Спри да ги вариш,скапваш му имунитета на детето. Heart Eyes
Слънчев ден. Hug

# 253
Герчо,сега прочетох поста ти-радвам се,че Иван е добре...леко по леко всичко ще отшуми. HugБоли ли го?

# 254
Гер4о, слава богу, че е добре Иван! Представям си какво си преживяла!   bouquet

Кажи сега той как е, боли ли го нещо?

Общи условия

Активация на акаунт