Ехо-о,радвайте се всички,МАРТЕНЧЕТО ни ще духне 2 свещички!!!

• 9 960
  • 290
  •   1
Отговори
# 285
Ей, много болнички, бее  Tired Хайде да се оправят вече дечицата  Hug

Дейзи, те мъжете нищо не разбират от творческа работа. Колко време и енергия отнема това  Peace

Аз за сега нямам проблеми с даването на лекарства. Не знам дали попадаме на "вкусни" лекарства или какво  Rolling Eyes Един път трябваше да давам АБ. Е, тогава видях зор  Crazy

Герчо, как е Иван? Възтановява ли се детето  Grinning

# 286

Мила, много ми стана смешно с дъвката. трябва да снимам Калоян как всъщнот пие лекарства. Любимо му е. постоянно ни преследва да му даваме "таминчета". вече се изхитрих да му давам по-малко количество, на повече пъти. а той само се успокоява: После пак... После мама даде пак таминче. Нурофена също минава за таминче, иска да гълта наште хапчета, опитва се сам да си чисти сополите с помпата, или ми я носи, казва, че трябва "капки", въпреки че много мрази и хем ми ги носи, хем бяга. Joy

Ей това все едно аз съм го писала,Дано по цял ден ме преследва със сиропите,а физ.разтвор много го мрази,но все се прави,4е си слага сам,даже понякога успява с малко помощ от моя страна Wink
Мен пак ме втриса,толкова ми е студено,4е едвам гледам SadА Дани като е болен и е супер мрънкящ,ревящ без при4ина и агресивен,а на мен в момента търпението ми е нула Embarassed
Пак му връщаме хап4етата за астмата да видим дали щ? има подобрение Rolling Eyes,ще ги пием до лятото Rolling EyesДани пак е поотслабнал,но за сметка на това е порастнал с 3см за последният месец Simple SmileДнес все ощ? не е хапнал нищо Shocked,това никога не ми се е слу4вало и незнам как да постъпя.Дори и като беше с пневмония хапваше някоя и друга бисквита.
Констанс благодаря Heart Eyes,стократно да ти се връщат пожеланията Hug
Нашата кола я взехме за коледа,тогава я заредихме,всеки ден кара по малко,а понякога и много и още и работи акумулатора Shocked

# 287
Сега прочетах назад...
Зоуи, много мъчно ми стана... Дано тази нощ е по-добра от снощи. Мила, мики, радвам се че се оправят децата
Силве  Hug Hug Hug. Мисля, че малко мъже не откачат като усетят, че нещата са заминали в посока, в която не са очаквали. Познавам доста подобни на твоя случай. Споко! не е лесно, но пък е по-добре. Моята любима кръщелница е дете от подобен случай и направо съм отвратена. Баща и не звъни по 3-4 месеца, но през седмица пуска жалби и завежда дела, за да тормози бившата си жена. Кръщелницата ми в момента е на 7. Отдавна е осъзнала какъв е баща и и колкото и да му се иска вече нещата са безвъзвратно загубени  за него. Подаръците и милите очи 3 пъти в годината не заслужават татко и тя го нарича по име, а втория мъж на майка и татко в нейните очи и с право.
Иван днес го водих в спешното заради кървене. Изкарах си акъла, но изсмукаха ужасно много гадост от носа му. Казаха, че операцията е минала ок и раната е наред. малкия сега се страхува да не го оставя пак без вода и е скрил няколко шишета из къщата и ходи с три непрекъснато - мляко, вода  и сок и ако падне някое от шишетата настават писъци до небесата. Иначе като че ли се успокои, но от вчера връзва много повече изречения и от вчера не съм мама, а МАМАТА  Joy. Иначе вчера беше кошмарно. Борих се с моите паранои и бах изперкала тотално.

# 288
Силве  Hug, една от най-близките ми приятелки се развежда вече 3 години, мъж и се изнесе, когато бебето беше на 2 седмици, сега малката е на 3 години , не я е виждал изобщо, със сигурност няма да е познае, нито голямото детенце е виждал от 3 години, но ходи по делата и има претенции да ги взема  след развода #2gunfire #2gunfire #2gunfire постоянно се обажда, че имал права, но явно не е осъзнал че има задължения, защото вече 3 години една стотинка не е превел за децата и един шоколад не е занесъл. В момента приятелка ми преговаря с него, защото всички адвокати и казаха, че няма как да не му дава голямото дете по 2 пъти в месеца, но малкото може да е само в нейно присъствие до 5 години... Ако можете се разберете като хората и да се разведете по взаимно съгласие за 1 месец, по закон няма как да взема детенце повече от 2 пъти в месеца, защото вярвай ми моята приятелка вече е на ръба на нервната криза, от 2 години живее с друг човек, който се грижи невероятно за децата и за нея, а тя нито е свободна нито е разведена, на една почивка в чужбина не може да отиде с децата без подписа му, а той и прави всичко напук, кошмарно е. В името на детето направи някои компромиси и се опитай да подържате нормални взаимоотношения след раздялата. Прегръдки  Hug
Момичета, все още не мога да се зарадвам на бременноста, имам си проблеми аналогични на предходната бременност и ми е много изнервено, понякога се чудя как се навих като знам през какво минах преди 3 години  Cry надявам се в края на другата седмица като отида на лекар да имам хубави новини  Praynig

# 289
  • София, център
kalina na kayo въобще не е тежка колата, бабата и дядото на детенцето казаха, че ходят до парка и детето си кара по тротоара до тях. Така носенето отпада, така е направена ( толкова и е силата  Mr. Green), че като на Мария крака попадна пред колелото, колата буксува на едно място ( всъщност акумулатора върти мощно само едното задно колело и задвижва цялата кола ), има задна скорост ( с един бутон се сменят - Мария веднага вдяна как става ). Даже бабата и дядото казаха, че бавно им било детето да кара и те да вървят... не знам - на мен добре ми се видя. Зареждала се за час и половина - два и не знам за колко стига!!!

EkaterinaM пожелавам ти всичко да е наред и да забравиш лошите спомени!!!

Ger4o радвам се, че операцията е минала успешно и дано не ти изкарва акъла така!!!

Тоя Цитросепт верно е жесток, точно оня ден си говорехме с една приятелка, как те изстрелва, зареден с енергия и най-умрялия ден да имаш....

konstans успех с изпитите и да ти се оправя Тино!!!  Hug

И аз от утре съм на лекции, просто не ми се мисли как ще стане номера да изляза в 8-9 часа и да и кажа на Мария "чао"... как ще остане с майка и ей такива неща... Sad

Тръгваме на ясла - живот и здраве - април... до тогава трябва да и сложа последната ваксина и да направим всички изследвания... и документи!!!

Айде чао

# 290
Има нова теми4ка Peace

Общи условия

Активация на акаунт