как го носиш на ръце бе жена?!?!!?!? леле , за бой си, ама бойните икони са твърде агресивни.
чакай сега, ти мъж ли отглеждаш или принцеса?! как ще го носиш, като той на половината на твоите килограми?!
на 2 години ще тане човека, не на 2 месеца.
уф, обещах да не ти доаждам вече, ама ме изуми
миналата година си правих велоергометрия(изсл.на сърцето-не,че ми има нещо,заради застраховка)та кардиоложката ме пита, какво спортувам,че съм постигнала някакви супер резултати
.Като и признах- носене на бебе,тя каза,че това си е спорт-хич да не го подценявам 
Исках да ти кажа и за клиповете на Кайо-Б му знае името и иска да си играят.Особено където Кайо яде дъвка,Б си мисли,че е лекарство и много ,много му съчувства.Мики
ми беше казала,че е опасно нещо станиола и от тогава много внимавам-опаковките на дъвките какви са

от Джъмбо за 100 лв.)!!!
.
ще го уча и аз Алекс на ръце да заспива ,че сега заради болестта му си изпускам фитнеса тази седмица 

егати мъглата съм напоследък ,къде ми е акъла направо незнам ,абе то аз ядене забравям да му давам та камо ли лекарства за витамини да не говориме Саностола го точиме от началото на зимата и едно шише не са изпили още със Симона
не беше счела за необходимо да ми се обади и после ме излага за 2-3 неща, а бе не ми се говори....сега ходя да си търся професорите и да им се моля да ме изпитат, върнаха ме година назад и т.н. Едно от момичета в учебен отдел на университета се оказа страшен пич и ми помогна да презапиша миналия семестър, а иначе трябваше да чакам не по-малко от 6 месеца, считано от ноември и такива работи....айде стига съм ви пълнила главите с моите глупости