Ехо-о,радвайте се всички,МАРТЕНЧЕТО ни ще духне 2 свещички!!!

• 9 947
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
нося го буквално,не гушкайки го на леглото а си го нося ,люшкам и пея  #Crazy
Милаааа  smile3514 smile3556
как го носиш на ръце бе жена?!?!!?!? леле , за бой си, ама бойните икони са твърде агресивни.
чакай сега, ти мъж ли отглеждаш или принцеса?! как ще го носиш, като той на половината на твоите килограми?!
на 2 години ще тане човека, не на 2 месеца.
уф, обещах да не ти доаждам вече, ама ме изуми
Кали Heart Eyes миналата година си правих велоергометрия(изсл.на сърцето-не,че ми има нещо,заради застраховка)та  кардиоложката ме пита, какво спортувам,че съм постигнала някакви супер резултати bowuu.Като и признах- носене на бебе,тя каза,че това си е спорт-хич да не го подценявам Joy
Исках да ти кажа и за клиповете на Кайо-Б му знае името и иска да си играят.Особено където Кайо яде дъвка,Б си мисли,че е лекарство и много ,много му съчувства.Мики  Heart Eyesми беше казала,че е опасно нещо станиола и от тогава много внимавам-опаковките на дъвките какви са newsm78

# 271
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НИКОЛА, БЪДИ МНОГО СЛЪНЧЕВО И ЖИЗНЕНО ДЕТЕ  Hug

Герчо, радвам се че всичко е минало успешно, бързо възстановявавне на малчо  Peace

Силве  Hug

Зоуи, стискам палци днес да ви зарадват при докито, да спира тази кашлица  Hug

# 272
  • София, център
Майчета здравейте,

От това хубаво време нямам кога да пиша!!!

Честит Рожден ден на всички малки мартенчета, които изпуснахме ! Да са живи и здрави , много щастливи и да слушкатеееее! Laughing

Рождения ден на Тино беше супееееер, много благодаря за поканата, изкарахме страхотно! Клуб-а е уникален, запазих и за нашия Рожден ден!

За срещата в неделя, бяхме малко но пък се наприказвахме и ми беше изключително приятно! Цеци благодаря за милите думи!!! Hug

Кети много неприятна новина , Бог да ти е на помощ и всичко да е с хубав край! Praynig

Целувки на всички болнички дечица, бързо възстановяване ... и хайде навън в това страхотно време!

Мария вчера не спа следобяда, но пък аз съм заспала и резултатът беше - мокри крака ( влязла в банята ) и намазан перчем с "Бочко"...ееййй няма такава мазнотия! Rolling Eyes накарах и се здраво!!!

Днес реших, че за рождения и ден ще и купим кола с акумулатор, едно детенце дойде с такава в НДК и Мария остана очарована - точно за 2 годинки е, не е супер бърза и е мъничка и сигурна ; има и 4ри мелодии Cry от Джъмбо за 100 лв.)!!!

чаооооооооо стига съм досаждала  Mr. Green

# 273
Мила ,незнам за сърцето ама как помниш направо ме разбиваш  Heart Eyes това за станиола беше преди 100 години /абе по принцип  ТРЯБВА да се помни защото си е опасно/ ама чак пък кой го е казал  Crazy.
Сега разбрах ти защо си в страхотна форма  Wink ще го уча и аз Алекс на ръце да заспива ,че сега заради болестта му си изпускам фитнеса тази седмица  Crazy
Вода редувам розов Девин и чешмяна от кана Брита ,че незнам дали е вярно ама съм чувала ,че не трбвало една и съща вода да се дава постоянно.
Зоуи, вече направо незнам какво да кажа ама стискам палци да се оправя Дани вече  Praynig
Леле ама и аз за Нели нещо много се притесних  newsm78 чудя се дали ще е много нахално да и пусна един смс ,ох дано всичко да е наред ,че направо мира нямам  Sad
Ади супер е това акумулаторното  Grinning Crazy и ние скоро ще вадиме мотора.

# 274
Здравейте, милички

Честит рожден ден на всички, на които съм пропуснала да честитя- нека са здравички и винаги усмихнати   bouquet

КатеМ, честита ти бременност!Пожелавам ти да бъде прекрасна и когато му дойде времето да се радваш на здраво малко бебче
 Hug

Силве, прегръщам те, мила и стискам палци този кошмар да свърши по-бързо!Ако имаш нужда, обаждай се  Hug
Подкрепям Дейзи напълно, ако не можете да се разберете като големи хора...това е положението

Герчо, много се радвам, че операцията на Иван е минала добре и всичко е зад гърба ви.Представям си какво ти е било  Confused Как е малкия героя сега?

Аз не изварявам от към 6-7 месец шишетата на Тино, а на Слава от третия.И двамата пият розов Девин, Слава понякога и преварена водичка

Мила, напълно подкрепям Весето и Кали.Стегни се, бе жена  Peace Hug

Нели, какво става?Мисля те много

Ади, ще те убия  Mr. Green полудях по тази количка  Crossing Arms 
Joy Joy Joy

Айде да започна да ви се оплаквам...
Антибиотика, който давахме на Тино не е подействал след 14 дни  #Crazy  и резултата е гнойна ангина.Сега започваме с друг
Толкова ми е притеснено, чувствам се ужасно безсилна  Cry
Какво се случва  не знам, ще стане месец откакто е болно детенцето ми, отслабнал е зверски, стават му панталоните от миналата пролет, само дето са къси.Уж беше добре, къде ли не го водих, при кое ли не светило и резултата ей го на  Tired
Аз бях на изпит днес и след като свърши се обаждам на мъжа и да видя как е минала разходката с двете деца, прибрали ли са се и т.н. и той ми вика, че се връщали от педиатъра  Shocked Малкия вдигнал 39 Т и той веднага го завел да го види докторката.
Освен това, аз от вече седмица не мога да спя, нощно време по 2-3 часа най-много и се ококорвам, въртя се до сутринта, не ми се спи и това е, а се чувствам адски изморена.Утре имам още 1 изпит, доста тежък, но не мога да уча от умора, какво ще правя нямам идея....а бе няма такава мизерия
Вместо да сме навън в това адско време...егати му и каръка
На оплаквах ви се, за което моля да ме извините  Praynig

Ще се пробвам да поспя или поне да подрема

# 275
Благодаря ви моми4ета,тъкмо сега се приготвяме за докторката Rolling Eyes
Тази кола с акумулатора и ние я имаме,само дето Дани не може още да зацепи,4е трябва да натисне педала ,за да тръгне CrazyА ако знаете колко смешно кара колело,не натиска педалите,ами става прав и понякога дори успява да бяга Laughing

# 276
Еее Констанс  Sad много гадно ,дано да се оправи бързо тино ,миличкия и на него много му се насъбра  Tired А на теб успех утре  Peace
Зоуи ,ще умра от смях представям с го Дани с колелото  Grinning
Алекс миналата година неможеше да стигне педалчето на мотора и Боби му сложи копче на едната дръжка и много се кефеше да го кара.
И от нас една смешна случка от днес- влизаме в един магазин и Алекс започва да се закача с някъква жена ама найстина много готина   ,той и казва ,че имал часовник  Crazy /от къде го имисли това незнам Joy/ а тя засмя се ,обърна му малко внимание и продължи да си разглежда, после на касата пак се засичаме ,плаща си тя покупките и му казва ,,чао,, а той ,,чао ,утре пак да дойдеш тука  Joy,,  тя гопита на,, среща ли ме каниш?,, ,а той какво разбрал каво не незнам ,но много убедително отговаря ,,дааа,,  Joy умряхме от смях. После звъннах на Боби да му кажа ,че сина му на 2 годинки забива такива мацки за каквито той на 30 не може и да си мечтае  Joy

Няма да я притеснявам ketito ,видях ,че е влизала последно днес на обяд значи най вероятно си е вкъщи ,но може би не и се пише ,дано да е добре  Praynig

# 277
ЧРД на Никола!Да е здраво и много щастливо дете!

Пак много болнички  Sad стискам палци бързо да се оправят! Praynig Hug
Силве  Hug Надявам се нещата да се наредят по най-добрия начин! Hug Hug Hug
кетито  Hug много  Hug дано всичко завърши благополучно! Praynig Hug

# 278
Дейзи Heart Eyes според мен само престъпник би следвало да бъде напълно отделен от детето си
Момичета,мисля че не трябва да надъхваме Силвето срещу мъж и,все пак те наистина трябва да се разберат за доброто на детето,като разумни хора.Ние сме отстрани и нямаме право на крайни съвети newsm78

Наистина права си  Hug аз изхождам от разговорите ми със Силвето, изградила съм си някаква представа за нещата. Факт е обаче, че монетата винаги има две страни. Признавам склонна съм да правя оценки на житейски ситуации от този тип, може би защото твърде съм страдала като дете и съм си направила някои изводи, пак казвам, че виждам такива примери и сега. Предполагам, ако се сблъскаш наживо с липса на отношение и тотално неглижиране на детето от страна на бащата, ще разбереш мнението ми. Представи си за момент, че Боби, когото обожаваш не е обичан от баща си. Не се интересува от него, не го търси, за празници даже един телефон не му вдига, да не говорим за подаръци. В момента говоря по принцип, не за случая на Силвето. Силве, още веднъж много прегръдки и подкрепа имаш от мен  Hug

Констанс, какви изпити взимаш, как се справяш с двете деца и учене, да не ти дойде много  Rolling Eyes горкият Тино, направо незнам с тия болести вече, почвам да се панирам като ви слушам.

Айде и аз да се оплача  Rolling Eyes супер уморена съм, направо имам чувството, че ще ми се пръсне мозъка  Rolling Eyesот два дена мисля име на новата ни серия вина, направих списък и утре ще го презентирам, дано да си харесат някое име, че направо зациклих  Tired

# 279
Дейзи ,успех утре ще харесат име къде ще ходят  Peace пък ако имаш нужда от помощт свиркай много сме все ще измислиме нещо  Winkаз за дегустацийте съм слаба работа  Joy но виж за име  Peace

А Силвето по принцип май решението го е взела или поне аз с такова впечатление останах въпроса е документално да се оправят нещата в крайна сметка и с развод и без ако бащата има заинтересованост към детето, документите нямат значение и с развод и без важното да успеят да изградят някъкви отношения при които Алекс да не страда .

Последна редакция: вт, 26 фев 2008, 16:58 от miki3

# 280
ей, много ми е смотано... изпокарах се с мъж, кой да вземе колата. (обикновено аз си я карам). сега ходил на пазр, докара ми я , обаче щел да си ходи с торбите с месо да търси такси. казах му да ме закара до работа, или поне вечерта да ме вземе, супер близо е до нас, няма да има задръстване в 8.30... било !!! Много топло! и не му се излизало с Калоян в това топло време, ами лятото какво ще правим ?!
сега най много ме е яд, че не го оставих да си се тормози по таксита, а и се скарахме за глупости.

Ади, тази количка не е ли много тежка? Кайо много ще й се зарадва, обаче аз няма да я мъкна постоянно. пък и къде се карат такива колички? в парка няма ли да сгази някой? трябва с колата до парка, и после там.. иначе как да я нося? Наистина не знам. как се зареждат и колко време им издържат батериите?

Мила, много ми стана смешно с дъвката. трябва да снимам Калоян как всъщнот пие лекарства. Любимо му е. постоянно ни преследва да му даваме "таминчета". вече се изхитрих да му давам по-малко количество, на повече пъти. а той само се успокоява: После пак... После мама даде пак таминче. Нурофена също минава за таминче, иска да гълта наште хапчета, опитва се сам да си чисти сополите с помпата, или ми я носи, казва, че трябва "капки", въпреки че много мрази и хем ми ги носи, хем бяга. Joy

Мики.... Joy Joy Joy за мацката ...

# 281
Кали ,снимай го Кайо да го пускам на Алекс за пример  Grinning да се научи да ме подсеща за лекарствата и той ,че хем отгоре съм ги оставила да ги виждам и пак забравям да му ги давам  ooooh! егати мъглата съм напоследък ,къде ми е акъла направо незнам ,абе то аз ядене забравям да му давам та камо ли лекарства за витамини да не говориме Саностола го точиме от началото на зимата и едно шише не са изпили още със Симона  Crazy
А как мразя и аз за глупости да се караме с Боби ,а предимно така се слува, е много ми става гадно и на мен ама ей на битовизми ,кво да правиш  Tired
Тази количка пак е добре -изглежда малка ама ние с мотора как се прецакахме не е истина ,карат го пред блока или ако ходиме в парка трбва с колата ама и Боби да е с нас ,че аз немога да го вдигна да го натоваря абе тъпа работа. Иначе го оставяме да се зарежда през нощта и изкарва 2-3 часа

# 282
Ооо, Мики, айде давай, чакам идеи  Laughingтой и мъж ми обяви, че съм имала най-лесната работа на света. Накарах го онази вечер да се напъне и да измисли нещо, цяла нощ вися в интернет и нищо не измисли. Хем трябва да е благозвучно, хем леснопроизносимо, да има някаква история, да се запомня лесно, да стои добре на етикета и да не е комерсиализирано като термин  Grinningако измислиш нещо, давай  Grinning

Между другото един колега сега ми напомни за Цитросепт. Много бил доволен. Та се замислих за профилактика, а пък и защо не го приложите на дребчовците, които сега са болни. То беше някакъв извлек от гроздови семки, спомням си че племенника няколко пъти го вдигаха на крака с него. Лошото е, че горчи.

Алис пък ме побърква като има лекарства за даване, а пък ако трябва да се слагат и "тапки" е ужас.

# 283
Ох, Зоуи, сега прочетох за Дани  Sad егати...милия...много гадна история, стискам палци да се оправи по-бързо диването Heart Eyes Praynig
Тино го прави същото с колелото, баща му 100 пъти му показва как да върти педалите, но той си знае неговото
Разсмяхме ме истински с тези истории двете с Мики  Joy

Дейзи, ще им хареса, сигурна съм  smile3521 newsm10
Имам не взети изпити още от преди да прекъсна, което е преди 2 години  Crazy и утре е последния.Можеше отдавна да съм забравила и да съм с диплома в ръка, ама една патка  #Cussing out не беше счела за необходимо да ми се обади и после ме излага за 2-3 неща, а бе не ми се говори....сега ходя да си търся професорите и да им се моля да ме изпитат, върнаха ме година назад и т.н. Едно от момичета в учебен отдел на университета се оказа страшен пич и ми помогна да презапиша миналия семестър, а иначе трябваше да чакам не по-малко от 6 месеца, считано от ноември и такива работи....айде стига съм ви пълнила главите с моите глупости  doh
Цитросепта е нещо, което има винаги вкъщи, много се лекуваме с него и го пием за кво ли не, лекува всичко.Извлек е от семките на грейфрута.Аз самата като трябва да взема ми е необходима психическа нагласа поне 30 мин адски горчи и в каквото и да го сложиш пак не се пие, но пък е злато.Уф много е ужасен...
Не знам дали бих могла по някакъв начин да го давам на децата, но пък може би със саностола  newsm78

# 284
бързо оздравяване на всички болнички...
Честит рожден ден на Ники на Калаза! Здраве, щастие и безгрижно детство.
дейзи, дай малко инфо за вината и да мислим текстове - много обичам... Писала съм сигурно 30 поне за реклами.

Общи условия

Активация на акаунт