Ехо-о,радвайте се всички,МАРТЕНЧЕТО ни ще духне 2 свещички!!!

• 9 951
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
Честит рожден ден на НИКОЛА! Да е жив и здрав, много щастлив и засмян!

Зоуи, Мики, Мила, стискам палци малките да оздравяват бързо!

На ръце приспивах Писи само през първия месец докато й траеха коликите, не изварявам нищо откъм 7 месец, когато вече пипаше всичко и се търкаляше по земята. И аз мисля, че не е правилно да му изваряваш приборите на Б, та вече е на две годиники!

ДесиМ, по повод луканките и т.н. колбаси  съм чела,че съдържат натриева селитра и не са никак полезни за малки деца и не се препоръчва даването им поне до 3 г възраст.

Силве, кураж и много сили, явно нещата трябва да бъдат решени един път завинаги!

# 256
Честит Рожден Ден сладък Никола
Да си много здрав и щастлив Heart Eyes
Катенце Heart Eyes нацелувай го от нас с Б

Герчо Heart Eyes гушкай го много сега малкия герой Hug
И ти милата как си издържала Hug
Кажи бебо Иван как се чувства сега,плачка ли,може ли да хапва

Джеси Heart Eyes Б много обича месо,но сега откак е болен отказва и шунка-яде само супи и бульони.

Силве  Heart Eyesпоговорете сериозно и вземете културно решение.
Все пак мъжа ти е баща на детето и има право да го вижда и обича а и детето ще има нужда от баща си.
Не мисля,че трябва да рушиш връзката баща -дете-това може да има лоши последствия за психиката на детето,за бъдещето му.Предполагам сте си наговорили тези неща в състояние на афект,помислете като възрастни хора.
Има подфорум за родители отглеждащи сами децата си-може да ти препоръчат адвокат.

Милички мерси -спирам да изварявам
а водата изварявате ли,само розов девин ли давате-аз да
Пак ли съм последния динозавър Joy
Иначе Б май е добре,тази нощ не кашля
 Praynig
Зоичка Heart Eyes,Хъни Heart Eyes,Мики Heart Eyes стискам палци и вие да оздравявате:pray:
Зоичка  Heart Eyesне знам дали е същия вирус,но наистина сякаш е
А иначе Б от 15 кг отслабна на 13.800 Sad

Деси Heart Eyesаз нали и Зиртек почнах да давам и сигурно той го предпазва

Хубав ден Heart Eyes

# 257
За съжаление някои мъже не стават за бащи. И в някои случаи е най-добре детето да има минимален контакт с баща си. Не говоря за някакви изверги, то тогава е ясно, а за мъжете които нехаят за децата си. Била съм такова дете, а и сега имам примери и с очите на възрастен виждам как влияе такова отношение на едно дете. Няма нищо по-лошо за едно дете, от това да не вижда любов в очите на баща си, а само отегчение и безразличие.

Герчо, слава богу че всичко е свършило, а Иван е малък мъж, браво на душката, дано никога повече не ви се случват такива неща  Praynig

Мила, Девин давам от самото начало.

# 258
ДесиМ, по повод луканките и т.н. колбаси  съм чела,че съдържат натриева селитра и не са никак полезни за малки деца и не се препоръчва даването им поне до 3 г възраст.

Знам, че не са полезни, но не знаех защо точно. Обаче това значи или ние да не купуваме такива неща, или да заключа хладилника, или да й вържа ръцете...  
А ти знаеш ли какво е действието на натриевата селитра?

Мила, аз давам филтрирана в кана Брита вода.

# 259
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛА!!!   bouquet  Grinning   bouquet  Grinning   bouquet

Силве  Hug дано бързо приключи тази история. Много гадна ситуация  Tired Със сигурност не ти е лесно  Tired

Мила, аз стерилизирах на Маги шишетата и бибите до към 7м. Но тя беше на АМ. След това дори тях само миех с веро добре и това е. Залъгалки и разни гумени играчки съм ги стерилизирала общо сигурно 2 пъти. Вода преваравях до към годинка. После минахме на вода от чешмата мината през Брита. А приспиванет на ръце никога не съм го прилагала.
Според мен е крайно време да оставиш това дете да пореве малко, за да се осъзнае. Не може цял живот да ти е до полата и да го дондуркаш. Вече е достатъчно голям, за да свиква и с други хора. А и ти самата трябва да осъзнаеш, че той вече много отдавна не е бебе. Мисля, че така ще е добре и за двама ви  Peace Трудно ще ви е да го направите, но ще трябва да минете през този период. Ако продължавате така, той съвсем ще стане мамино дете. С възрастта няма да ти има уважението и ще ти се качва на главата постоянно. Защото ще знае, че ти няма да имаш волята и силите да му се противопоставиш. А сега ядовете са ни с детегледачки. Ами, като порасне и тръгне на училище...Трябва да го учиш на много неща и ще има безброй повече провокации, които трябва да му помагаш да излезне по най-добрия начин. Ако ти няма уважението как ще стане това. Той ще си прави каквото си иска. Явно не ти е било особено весело твоето детство и искаш да го компенсираш с Б. Но така ще отидеш в другата крайност. А крайностите не са хубаво нещо. Трябва да намериш златната среда  Peace

# 260
  • In the jungle out there..
Благодаря момичета!!! Да ви се връщат хубавите пожелания!

Приемете една скромна почерпка от нас!

# 261
  • Sofia
Да се изкажа по въпросите и аз  bowuu:
Силве, и аз мисля като daizy, че е по - добре за едно дете да расте без баща, отколкото с какъвто и да е баща! Наистина явно във вашата ситуация е дошъл момента на развръзката, така да се каже, т.е. да се сложат нещата по местата им. Вярвам, че и
за теб това е по - доброто решение, за да можеш да продължиш и подредиш живота си  Hug.
Аз също мисля, че не може да ти вземе детето, няма основание просто - трябва в съда да те изкара или наркоманка, или пияница, или к***а (съжалявам, не се сетих как инае да го напиша  Embarassed). Просто те плаши, понеже се чувства безсилен да те върне при себе си, особено пък ако има и фактор алкохол и е решил, че е безсмъртен!

Мила и аз давам предимно розов Девин. И Вики е отслабнал, не знам с колко, не съм го мерила, но е видимо. Той никога не е бил пухкаво бебе или дете, но вчера като го съблякох за къпане ми се стори като скаридка.

Последна редакция: вт, 26 фев 2008, 12:55 от honey_bee

# 262
Силве, учудвам се, че сте женени. и той си е позволявал да се държи така. опитват се явно всички да те шашкат и да се възползват, плашат те и те манипулират. правят го защото ги е страх, ти си в силна позиция, не който и да е друг. просто отговорността, на която имаш право, може да бъде изключително трудна, но не си нито първата, нито последната майка, гледащата сама детето си. не се поддавай. другото на лс.

Мила, 1 кг не е толкова много. ще навакса супер бързо. чакай да му мине, ушите ще ти изяде.
за бавачката... Б никоя няма да хареса, докато ти си у дома с тях. не и при силната обвързаност между вас. трябва все някога да му позволиш да страда и да свикне, че и такива неща се случват в живота. знам, че искаш докато можеш да му го спестиш, но ми се струва, че му правиш лоша услуга.  ох, абе няма да ти досаждам повече. ти си знаеш.
Като казваш, че го приспиваш на ръце... имаш пред вид, че сядаш на леглото и го гушкаш? Пробвай да легнеш до него. К така заспива.
нали не го носиш да ръце??
аз се чувствам като сянка. този уикенд изобщо не успях да почина, много малко спя, будя се постоянно и вече искам само да легна на някоя полянка в гората на битрица и да не ме закача никой за нищо... ама няма как.
добре, че ще се махнем от тоя град за уикенда.

извинявайте, че не се включвам в поздравления и другите теми, в съцето си се радвам и се притеснявам с вас.

# 263
4рд на Никола да расте здрав и послушен newsm59 nbirthday newsm67  Gift
Тази нощ пак ни беше кошмарна CryПърво,4е му свършиха на Дани хап4етата за предотвратяване на асмати4ните кризи и тази нощ ми направи криза,не спираше да кашля пове4е от 4ас и температура вдигна,и второ 4е и мен ме втресе,вдигнах температура,болеш? ме цялото тяло и най ве4е главата,по4ти не съм спала тая нощ Rolling EyesХубавата новина е,4е след няколко хап4ета сега имам само хрема,а Дани последно пи сироп преди 10 4аса и няма температура newsm17Оба4е следобяд щ? отидем до педиатърката,за да видим какво ще правим с кашлицата ThinkingПак трябва да се оръсим 60 евро за една рецепта #Cussing out
Най новият номер на Дани е,4е се енау4ил да отклЮ4ва врати с клЮ4 :shock:4акайте да ви разправям две смешни слу4ки от предната седмица LaughingЗна4и Дани с4упи една 4аша и аз му се скарах и му изтупах памперса,понеже реши,4е е много забавно.Да оба4е след няколко 4аса аз с4упих една 4аша и той взе да ми се кара и ме потупва по задника LaughingДругото е,4е веднъж с4упи ено яйце и аз го избърсах с парцала,на другия ден го 4увам нещо,4е бърка в килера и отивам да го видя,а той пак с4упил яйце и си го бърше сами4ък,уж да не разбера Laughing
Силве Hug Hug Hug
Гер4о Hug Hug Hug

# 264
зои, ужас.... гушки... браво, че успяваш да намериш и весели неща. сигурна съм, че това много помага на Дани и го насърчаваш да не се предава.

# 265
Здравейте.Съжалявам че отдавна не съм се включвала,но нямаше как от обичайната лудница.
Най-напред  newsm59 newsm59 newsm59 на всички рожденици от последните дни,които пропуснах,и на днешния също!!! Да са много здрави и засмяни всички дечица!
На болните-дръжте се и бързо да оздравявате.
Силве,кураж!
Мила,аз също давам розов Девин,но без да преварявам или от чешмата,когато е добре източена водата,че иначе мирише на тръби.
Аз днес се чудя дали да не заведа Виктор на педиатърката да го измерят,че отдавна не сме ходили.Ама първо ще и се обадя да каже дали няма много болни деца и да не рискуваме.
Времето е прекрасно и градинките се напълниха с деца.Много се кефя Simple Smile

# 266
Зоуи,  Sad Sad Sad незнам какво да кажа, толкова ми е мъчно за Дани, егати и порочния кръг  Sad

# 267
честит рожден ден на Никола Hug

Силве и на тебе не ти е лесно Sad отвсякъде те натискат  Sad гледай си детето и не се ядосвай всичко ще се оправи  Hug
Герчо бързо въстановяване на Иван  Hug
пак бързо да оздравяват всички мъници Praynig
Кетито не се е включвала, само я мисля, някои чувал ли я е.

По другите теми, не изварявам откакто Благо беше на  7-8 месеца някъде, от време на време само шишето за мляко в разтвор на Чико, ама защото имам и ми е жал да го хвърлям, а пък с малките бебоци около нас не го искаше никои. Луканка давам домашна, но рядко, като ни вид нас че ядеме, други колбаси не купуваме, само шунка или филе някакво, хапва  сандвич запечен. На ръце не го приспивам от много одавна на месеци май беше още, лягам с него и се обръщам на другата страна и той си заспива. Вода пие само розов девин, но и ние пиеме само бутлирана, нашата не става за пиене, сега уж ще ни свързват към София покрай голф игрището, тогава мисля с кана Брита.

Лек ден

# 268
Зоичка Heart Eyesобичам ви Heart Eyesи ви мисля Praynig

Веси  Heart Eyesправа си,мерси за съветите,явно трябва да се взема в ръце

Кали Heart Eyes нося го буквално,не гушкайки го на леглото а си го нося ,люшкам и пея  #Crazy
А ти наистина трябва да си почиваш повече Heart Eyes,прекрасно,че планирате уикенд Hug

Дейзи Heart Eyes според мен само престъпник би следвало да бъде напълно отделен от детето си
Момичета,мисля че не трябва да надъхваме Силвето срещу мъж и,все пак те наистина трябва да се разберат за доброто на детето,като разумни хора.Ние сме отстрани и нямаме право на крайни съвети newsm78

# 269
нося го буквално,не гушкайки го на леглото а си го нося ,люшкам и пея  #Crazy
Милаааа  smile3514 smile3556
как го носиш на ръце бе жена?!?!!?!? леле , за бой си, ама бойните икони са твърде агресивни.
чакай сега, ти мъж ли отглеждаш или принцеса?! как ще го носиш, като той на половината на твоите килограми?!
на 2 години ще тане човека, не на 2 месеца.
уф, обещах да не ти доаждам вече, ама ме изуми

Общи условия

Активация на акаунт