Ехо-о,радвайте се всички,МАРТЕНЧЕТО ни ще духне 2 свещички!!!

• 9 944
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
Кали  Heart Eyes Heart Eyesмерси,може и това да е newsm78
Значи днес трябва да избие обрив-ще го огледам

# 46
  • Sofia
Ох, стига бе, аз няма да издържа три дена с такава температура  Cry, ужас ...... Ама пък Вико не е съвсем без апетит, майка ми му е дала Нурофен и за 40мин. беше свалил температурата. Даже вдигна телефона като звънях в нас и ми каза "Мамо асъм буде" (в превод: мамо, аз съм добре  Grinning).

# 47
Мила, Калина е права може да е розеолата. И Алис я изкара навръх рождения си ден. Сиптомите - висока Т, разстройство, раздразнителност, отказ на храна. Минава за три дни, после Т рязко спада и избива обрив - по лицето и по тялото без крайниците, той е ситен, на малки розови петна, напомня рубеолния обрив. Минава без никакви лекарства. Тогава лекарката, която даже и не я прегледа заяви, че не е розеола, а някакъв вирусен дерматит.

Хъни, той Вики не я ли беше карал тази розеола, що така си спомням?

Торта миналата година поръчахме от 100гр. сладки, мисля пак оттам.

# 48
  • Sofia
Не я е карал пустата му розеола, но не вярвам да е от това, понеже бързо я свали температурата с Нурофен - за 30 - 40 минути.Абе дано се оправя детенцето бързо и леко - пък м*****а му на рождения ден!

# 49
Дейзи ,и на 100 грама сладки много ги харесвам тортите ама защо ми се върти в главата ,че са доста скъпи  newsm78 така ли е или разликата не е голяма?

# 50
брей вече коя тема подред само болести и пак болести..., ужас направо, дано бързо се оправят всички  Praynig!

Гер4о, стискам палци и за операцията на Иван. Гледам пишеш ,ч е и другите две искаш да махате. Само да споделя,ч е имах доста проблеми със сливиците си до 15 годишна, когато пак се бяха зарекли да ми ги вадят и майка ми къде ли не ме водеше, за съжаление не си спомням имената на нито един лекар, но последния който се изказа беше от ИСУЛ, разработил лекарството  Биопарокс или ИРС 17 (не помня точно кое от двете) и за пръв път някой лекар обясни колко важна функция изпълняват сливиците, как предпазват белите дробове и въобще целия организъм от тежки инфекции и служат като някаква бариера, та в никакъв случай не трябвало да се вадят.....и т.н. след тази лекция се отказахме от операция (а в същото време се оправих с една бабина рецепта, колкото и невероятно да звучи, но не знам дали може да се прилага на малки деца). Та мисълта ми е,  отново да претеглиш плюсове и минуси като дойде време за другата операция, най-лесно е да се извадят.

Мила, много ужасни неща са ви се случили! надявам се да откриете виновника и вече да ви се случват само положителни неща!

# 51
ААА, не... Не искам да вадя нищо... Просто за третата сливица е неизбежно, а за другите две и мен ме посъветваха да не ги вадя, защото ако иван наистина има алергия и тя е към нещо хвърчащо по въздух - полени, прах или някаква подобна щуровщина в 80-90% от случаите се развивала астма. та няма да ги вадя каквото и да казват, но за третата не е толкова важна, а създава само ядове - той иван вече въобще не диша през носа и съответно гърлото му е все червено, щото в тези студове с отворена уста не е добре...

# 52
Аз незнам дали ви казах ама в Италия като бяхме ми направи впечатление ,че навън по глемите магазини водеха изключително малки бебета ама почти новородени и то без никъкви притеснения ,вадеха ги от количките ,хората ги закачаха ПИПАХА  Shocked и им се радваха . Това тук тази зима никъде не го видях ,там нямат ли толкова вируси не ми е ясно ама май не ми се видяха хората толкова наплашени като нас.
И тука е така,но пък и зимата е по мека,а ако е лятно бебе,само не се извеждат в големите жеги,и с Дани така съм процедирала,още на няколко дни беше като по4нах да го извеждам,а зимата като се роди само веднъж сме палили камината в деня на изписването,после си изкарахме на стайна температура,около 20 градуса някъде.
Мила признавам,4е Дани запо4на пове4е да боледува като го отбих,но при нас оказа и голямо зна4ение,4е тръгна на ясла някъде един месец преди да го отбия и там се хващат много болести.Пък и няма как да ги кърмим цял живот Rolling Eyes,ако не е тази зима ще е другата WinkЗа смъкване на температурата при нас действа хладък душ,т.е около 37 градуса.Много се смях на приклЮ4енията ти около кормуването.Аз нямам книжка,но то4но така си се представям LaughingА тука без кола направо си с вързани ръце,няма градски транспорт,а 4есто си намерим работа в съседни градове и все мъжът ми ме кара на работа,щото ина4е съм ходила пеша,ама по магистралата и как ти свиркат колите не е истина.
Пожелавам на вси4ки болни4ки бързо оздравяване Hug

# 53
Привет!

Мале колко много сте изписали не мога да про4ета вси4ко ! Оф аман ве4е с тия болести, бързо оздравяване на вси4ки  Praynig Гер4о стискаме палци вси4ко да мине по вода!

Тася, е страхотен е Дани, в4ера гледахме клип4ето с Анна-Мария и тя пригласяше Simple Smile Браво на Дани и на теб разбира се!   bouquet  Тия дни и аз ще пусна поп-изпълненията на Анна-Мария.

Веси, за кормуването, моето мнение е също 4е практиката е важното, бъди уверена в себе си и не обръщай внимание на изродите по пътя ако те притесняват. Мен пък моя инструктор много ми помогна, той  ме нау4и да шофирам и най-ве4е да паркирам - много съм добра в паркирането Wink Имам книжка от 12 години сигурно и пове4е, и също като Гер4о първо взех колата, после книжката и общо взето не слизам от колата Sad И аз до магазина задължително с кола, въпреки 4е е на 2 пресе4ки.

Дейзи, айде действай и ти за книжка  Hug

Мила, наистина може да е розеолата, дано да е това а не някой вирус. Не се обвинявай 4е си спряла да кърмиш, то 4е е много важно за имунната система е така, но както казва Мики тепърва по4ват с болестите, така се расте. Важен си е и гена, здрави родители, здраво дете Simple Smile Аз кърмих то4но 40 дни, и да чукна на дърво Анна-Мария два пъти ми е вдигала Т и то лека.

Цеци, този аутлет се казва Принцес и се намира в Младост 4 май се води, бившия Кореком където беше, до ХИТ супермаркет. Горе на споледния етаж за въртележките.

За срещата аз най-вероятно няма да присъствам щото планираме да отидем на Банско в неделя за няколко дни. Дано се опазим вси4ки здрави до тогава, 4е с това затопляне вирусите плъзнаха ...  Praynig Но нищо, това не пре4и в нашия ресторант да се съберете или пък някъде другаде ако предпо4итате.

Днес ще ходя да избирам торта и хапки за РДто на Анна-Мария и много се чудя тортата каква да бъде  newsm78

Цеци, Патета е супер готинко клуб4е,  ние празнувахме там миналия РД на Анна-Мария

Айде стига съм писала Simple Smile  

# 54
Здравейте.Днес е толкова хубаво времето навън че не ми се прибираше.Лошото е че в градинката беше пълно с кашлящи деца,които искаха да си играят с Виктор и едвам успях да го накарам да идем на друго място.Чудя се защо винаги аз се съобразявам с другите хора и деца,а те не.Примерно като сме болни,никога не го водя да играе и общува от близо с другите в градинката,а си търсим усамотено място,за да не заразим някой.Ей,много се ядосвам така!Сигурно не съм само аз де,ама... Close
За оставянето в хотелската стая,малко ме поуплашихте сега като прочетох.Макар че и двата пъти съм гледала да сме съвсем наблизо,а и Виктор за да заспи трябва да е сам в стаята иначе не иска.Но може би наистина не е редно така.
Розеолата Виктор я изкара през лятото в жегите.Много му беше тежко,ама и много бързо мина.А нашата лекарка до последно отричаше че има такава болест.
За шофирането и аз казвам че трябва практика,иначе не става.С или без инструктор.Аз опита си го натрупах с нощно комруване при прибиране с мъжа ми от гостита и купони.Много съм му благодарна че той ме направи шофъор,но пък мога да кажа че най-добре се чувствам като съм сама.
На ходенето пеш и аз съм фен.Жалко че напоследък не го правя много.Но едно време докато учех 5,5години всеки ден ходех пеш в двете посоки от Лозенец до пам.Левски в студ и пек и се чувствах много добре Simple Smile
Гер4о,стискам палци всичко да мине бързо,успешно и безпроблемно.

# 55
  • София
Привет! Hug

Мила Hug,дано да е розеолата,че бързо минава и няма други симптоми освен температурата.И Дани я изкара като беше на 5 мес.,ама това го установих в последствие WhistlingПедито се чудеше какво му е,пусна му и кръвни изследвания тогава и в крайна сметка му изписа антибиотик(което е абсолютно противопоказно в при шарките),на 3-4 ден се оправи и му изби много ситен обрив зад ушичките и по телцето,при което тя каза,че било реакция към парацетамола в Панадола,изобщо не спомена за вероятност това да е розеола,но аз съм убедена ,че беше това.Както и да е...,дано Бобчо бързо се оправи HugА за кърменето,аз така съм решила,на пролет да го отбия окончателно,сега спрях само дневните,че ме беше пощурил с това висене на циците ми по цял ден.Сега суче само веднъж за приспиване през деня и вечер.Ама толкова му се иска,милия,понеже разбра,че вече ще му давам само за приспиване и започна да хитрува,ляга по никое време на леглото и ми вика "Мамо,айде да спиме!" Joy В интерес на истината тая зима все още не е боледувал (да чукна на дърво!)

Ох,Хъни,дано се постегне детенце,че утре рожденник...стискам палци! Hug

Мики Hug,присетих се аз,че нали щеше да започваш работа в Токуда,какво стана?За пролетта ли го отложи?

Зоичка Hug,как така по магистралата Shocked,и колко време се ходи пеш за да се стигне така до работата?

А така,Зори Hug,давай клипчета,качвайте и вие момичета,много са забавни дечковците сега Heart Eyes Hug

Аз нали съм си карък,пак няма да дойда на срещата,само дето се гласих толкова Sad,мъжа ми вчера ми каза,че ще е на работа и в събота и в неделя,пък няма на кой да оставя Дани.Не искам да ангажирам свекитата,че баба му на Иван пък вчера я прибраха от Пирогов,сменяха и става на крака и си имат достатъчно грижи с нея.Живот и здраве,ще се надявам за следващия път да мога да дойда да се видим,пу-у,така ми се идваше...

# 56
Привет! Hug

Еййй...не мога да му се нарадвам на слънчицето. Grinning
Мила,трудно ми е да ти кажа да не се притесняваш толкова,щото аз самата много се шашкам от високата температура...ама при нас има защо.Знай само,че при висока температура най-добре се трепят бацилите и се изгражда добър имунитет.Моля се бързо да се възстанови Бобката. Praynig
Калаза,а Ники оправи ли се вече?
Герчо,стискам палци и на вас.Така както описваш нещата...май наистина е наложително.Наистина при такива дечица с "трета"сливица се променя визията чак.Действайте и успех. Peace
На срещата няма да дойда,Янето ми е рожденичка в петък...в събота ще докупонясваме с приятели...тече трескава подготовка и в къщи.Поръчах и аз тортата,с Мечо Пух е....той ни е любимеца в момента. Party
Вижте на какво попаднах в нета:
http://www.art-nuance.com/3.html

Чудя се дали да запиша Яна,тя много обича да танцува и мисля,че ще се забавлява...пък и ще й осигуря допълнителни контакти с деца/щото май до ясла няма да се доберем/.Само ми се струва,че е още малка...то ще са едни танцииии... CrazyПише,че първата група е от 2 г. нагоре. Party
Хайде...хубав ден. Hug

# 57
  • София, център
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Зориииииии, ама как така няма да се тука!!!

Аз съм за това срещата да е в ресторанта на Зори, ако и другите сте навити... Защото поне със сигурност е приятно и ще са любезни хората!!!

Ние сега бяхме на кафе с Мики, Мария спи след като цяла нощ будува , защото и махнах биби = баберона! Егати, едно е да пореве и да заспи, а това мойто не заспа .... еми няма как, баща и каза , че ще слагаме шини на зъбките и това си е... ще си караме с биберон!!!

Мила бързо да се оправя Б, да се маха тая to!!!

Времето днес наистина е страхотно, ще се излиза с пълна пара в парка!

чаооооо

# 58
  • In the jungle out there..
Наде, благодаря че попита Hug Не, не се е оправил, за съжаление Confused Доста зле и бързо се развиха нещата, едвам отървахме болницата...В понеделник го заведох на лекар, диагнозата беше тежък бронхит, съмнение за пневмония. Днес бяхме на контролен преглед, прогнозите са добри, продължаваме с лечението. Не знам какъв е този вирус, но направо му разказа играта. В петък за първи път се изкашля, веднага започнах да давам сиропи и витамини, но положението ставаше от зле по-зле. Три денонощия не бяхме спали и тримата, ама изобщо...Адски раздрано гърло и всяко прокашляне се превръща в истеричен плач...та така 5 минути сън, 40 минути рев. Всичко това на фона на постоянна 38-39 градуса температура Cry Ужасна работа! Пазете си дечицата Praynig

# 59
Иии, Калаза, защо си мълчиш, и аз мислех че вече се е оправил Ники...ужас, дано се подобри най-после  Sad

За сливиците знам, че не е хубаво да се махат /не говоря за третата сливица/, защото спират вируса до гърлото, иначе е много лесно да те удари направо в дробовете. А и при малките деца са много кръвоснабдени. Някакви такива неща разправяха за племенника ми, че той все с ангина беше. От друга страна обаче в някои случаи сливиците са гнездо на зараза. Спомням си братовчед ми така все беше болен, на 25 години чак от шубе си махна сливиците и оттогава рядко боледува, заякна, че и почти нищо не ядеше от постоянните болки. Добър е Улевинов /или беше Олевинов/ в МА.

Мики, честно казано не помня колко струваше тортата миналата година. Около 40 лв. беше, а беше огромна - каляска с два коня  Crazy

Ама разкошно е това време, как се прибрах от обяда още се чудя. Бях с един колега и го накарах да се шматкаме по улиците, май ме взе за луда  Joyама като не ми се завираше в офиса. Та това шматкане доста скъпо ми излезе накрая, защото си накупих червило, боди лосион, шампоан с аминокиселини и ревалид за пиене  Joy

Общи условия

Активация на акаунт