мерси,може и това да е 
Значи днес трябва да избие обрив-ще го огледам
, ужас ...... Ама пък Вико не е съвсем без апетит, майка ми му е дала Нурофен и за 40мин. беше свалил температурата. Даже вдигна телефона като звънях в нас и ми каза "Мамо асъм буде" (в превод: мамо, аз съм добре
).
!
За смъкване на температурата при нас действа хладък душ,т.е около 37 градуса.Много се смях на приклЮ4енията ти около кормуването.Аз нямам книжка,но то4но така си се представям
Гер4о стискаме палци вси4ко да мине по вода!
Браво на Дани и на теб разбира се!
Тия дни и аз ще пусна поп-изпълненията на Анна-Мария.
Имам книжка от 12 години сигурно и пове4е, и също като Гер4о първо взех колата, после книжката и общо взето не слизам от колата
И аз до магазина задължително с кола, въпреки 4е е на 2 пресе4ки.
Аз кърмих то4но 40 дни, и да чукна на дърво Анна-Мария два пъти ми е вдигала Т и то лека.
Но нищо, това не пре4и в нашия ресторант да се съберете или пък някъде другаде ако предпо4итате. 

,дано да е розеолата,че бързо минава и няма други симптоми освен температурата.И Дани я изкара като беше на 5 мес.,ама това го установих в последствие
Педито се чудеше какво му е,пусна му и кръвни изследвания тогава и в крайна сметка му изписа антибиотик(което е абсолютно противопоказно в при шарките),на 3-4 ден се оправи и му изби много ситен обрив зад ушичките и по телцето,при което тя каза,че било реакция към парацетамола в Панадола,изобщо не спомена за вероятност това да е розеола,но аз съм убедена ,че беше това.Както и да е...,дано Бобчо бързо се оправи
А за кърменето,аз така съм решила,на пролет да го отбия окончателно,сега спрях само дневните,че ме беше пощурил с това висене на циците ми по цял ден.Сега суче само веднъж за приспиване през деня и вечер.Ама толкова му се иска,милия,понеже разбра,че вече ще му давам само за приспиване и започна да хитрува,ляга по никое време на леглото и ми вика "Мамо,айде да спиме!"
В интерес на истината тая зима все още не е боледувал (да чукна на дърво!)
,присетих се аз,че нали щеше да започваш работа в Токуда,какво стана?За пролетта ли го отложи?
,как така по магистралата
,давай клипчета,качвайте и вие момичета,много са забавни дечковците сега

,мъжа ми вчера ми каза,че ще е на работа и в събота и в неделя,пък няма на кой да оставя Дани.Не искам да ангажирам свекитата,че баба му на Иван пък вчера я прибраха от Пирогов,сменяха и става на крака и си имат достатъчно грижи с нея.Живот и здраве,ще се надявам за следващия път да мога да дойда да се видим,пу-у,така ми се идваше... 

Пише,че първата група е от 2 г. нагоре. 
Не, не се е оправил, за съжаление
Ужасна работа! Пазете си дечицата

ама като не ми се завираше в офиса. Та това шматкане доста скъпо ми излезе накрая, защото си накупих червило, боди лосион, шампоан с аминокиселини и ревалид за пиене