Мила,стискам палци да се размине с Аб,изчакай го до утре сутринта,не започвай вечер АБ щом е алергичен....температура вдига ли?Вторият път,когато Яна се разболя беше така,както го описваш до момента-3 дни висока температура,на 4-тия ден сутринта пак беше с 38,падна и гласа и започна една суха дразнеща кашлица,педито ме посъветва да почвам Зинат,но аз реших да я изчакам още един ден.Резултатите й от кръв и урина бяха добри и не показваха данни за инфекция.При вас как са?Пусна ли му?На 5-тия ден вече нямаше температура,започна да кашля,като отхрачваше и се чистеше добре,появи се хрема.Аз се въздържах пак от АБ.На 6 -тия ден беше вече много по-добре...но пак кашляше.Все пак се размина с АБ и се справи сама с болестта.Знам,че всичко е много индивидуално и е въпрос на лекарска преценка...при нас нещата бяха на кантар да започна АБ...а ако се бях подвела по препоръките на педито,направо да си го е отнесла./казвала съм ви,че се предписват масово Аб за застраховка/.Моят съвет е да я извикаш утре сутринта пак и тогава да решавате./щом ти е казала да чакаш до довечера...и до сутринта може,Аб не действат веднага/.Наблюдавай го,трудно е...и на мен ми беше трудно да решавам,хем имам опит.Пиши довечера пак как е,дали има промяна.Не се тревожи,че не иска да се храни...Яна е карала на чаша боза и една солетка на ден...не му е добре на детето и няма апетит,давай му течности повечко.После ще си навакса,Янето пак направи коремче и бузки.

Кетито с вас какво става?Пиши как сте.

обаче и самото представление не беше много добро 

Слушай докторите и си по4ивай мили4ка, вси4ко ще е наред сигурна съм! Само бъди споскойна и мисли позитивно!
И така -3 пъти докато си легна.
Вчера като отидох да резервирам маса, ми казаха, че имало много РД за днес и много се притеснявах, че ще е голяма галимация, но беше относително спокойно. Не беше задимено, нямаше много хора, момичетата добре се грижиха за децата, абе супер беше.
Имате много поздрави от Ели и тяхната женска банда, те нямат комп, Катя му видяла сметката и сега са без нет. 

На вси4кото отгоре Дани се влоши и сега е с леко разстройство и лека температура,пак е без апетит 

Ама верно имаше такъв вид