Ехо-о,радвайте се всички,МАРТЕНЧЕТО ни ще духне 2 свещички!!!

• 10 076
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Честит рожден ден на Лора и Боби! newsm59
Мила,стискам палци да се размине с Аб,изчакай го до утре сутринта,не започвай вечер АБ щом е алергичен....температура вдига ли?Вторият път,когато Яна се разболя беше така,както го описваш до момента-3 дни висока температура,на 4-тия ден сутринта пак беше с 38,падна и гласа и започна една суха дразнеща кашлица,педито ме посъветва да почвам Зинат,но аз реших да я изчакам още един ден.Резултатите й от кръв и урина бяха добри и не показваха данни за инфекция.При вас как са?Пусна ли му?На 5-тия ден вече нямаше температура,започна да кашля,като отхрачваше и се чистеше добре,появи се хрема.Аз се въздържах пак от АБ.На 6 -тия ден беше вече много по-добре...но пак кашляше.Все пак се размина с АБ и се справи сама с болестта.Знам,че всичко е много индивидуално и е въпрос на лекарска преценка...при нас нещата бяха на кантар да започна АБ...а ако се бях подвела по препоръките на педито,направо да си го е отнесла./казвала съм ви,че се предписват масово Аб за застраховка/.Моят съвет е да я извикаш утре сутринта пак и тогава да решавате./щом ти е казала да чакаш до довечера...и до сутринта може,Аб не действат веднага/.Наблюдавай го,трудно е...и на мен ми беше трудно да решавам,хем имам опит.Пиши довечера пак как е,дали има промяна.Не се тревожи,че не иска да се храни...Яна е карала на чаша боза и една солетка на ден...не му е добре на детето и няма апетит,давай му течности повечко.После ще си навакса,Янето пак направи коремче и бузки. Hug
Кетито с вас какво става?Пиши как сте. Hug

# 196
4естит рожден ден на Лора и Боби
 МилаHug Hug Hug
И Дани е с влошена кашлица и хрема,дано да ни се размине антибиотикът Praynig

# 197
       baloni Честит Рожден Ден на Лора и Боби!!!  happy bd

кети  Hug не се тревожи,гледай да не се натоварваш и си почивай! Hug Вярвам,че с бебка всичко ще бъде наред! Heart Eyes
Мила  Hugи при Петето така се получи след, като и спадна Т започна ужасна кашлица  Confused явно вируса е такъв.Наблюдавай Б ако много се влоши почвай АБ,пък ако не е толкова зле изчакай  Rolling Eyes Дано бързо се оправи! Praynig  Hug

Ние днес ходихме на куклен театър с Безмерна и Писи  Hug ама нещо на малките не им беше много интересно и накрая ни "изгониха" тактично  Joy обаче и самото представление не беше много добро  Confused По нататък ще се пробваме пак  Wink

Hug

# 198
Наденце Heart Eyes мерси за вниманието,но аз просто не мога да го слушам така да кашля и му дадох зината,да минава.Кашлицата е с много особен тръбен звук Shocked
При него температурата напълно изчезна на 3тия ден и ден и половина беше ,като напълно здрав затова и педито каза да не го травмирам с кръвни изследвания и нямаме такива.Днес пак дойде и го прегледа и каза,че гърдите са чисти ,но кашлицата е ларингиална(пак се извинявам ако не е точно)засяга му гласчето и го боляло а игърлото било зачервено за разлика от преди 3 дни,като беше с високата температура а с чисто гърло ,затова просто сърце не ми дава да чакам а и нерви не ми останаха.Кашлицата се появи на 5тия ден ,след като бях отворила да проветрявам една тераса на която избива мухъл и я бях пръскала със саво Rolling Eyes,та той почна много да киха и кашля изведнъж от тогава така ,че и за алергична реакция има съмнение и му предписа и зиртека и калциев глюконат,така че разчитайки и на тяхното действие му го дадох зината макар и вечер да не е добре при склонни към алергии,както ти правилно ме съветваш.
а иначе той днес яде супи-сготвих му Супа Топчета и Доматена и бульон от пиле и само това яде,но спец.доматената голяма купичка хапна,много я обича .
Радвам се,че с Янето си се справила и без антибиотик,браво за силата ти,но аз съм много спечена и го почнах Embarassed
А вие как прекарахте вчера-дай малко снимки Hug

Зоичка Heart Eyes стискам ви палци да се разминете с антибиотика.Цункай Дани от нас с Б Hug

Джеси Heart Eyes а Петето за колко време и мина кашлицата.
Педито каза да не го срещам сега Б с дечица,че бил заразен,дали ще му мине до рожденния ден newsm78
а вие коя постановка глредахте
Как така  ви изгониха Rolling Eyes ,къде бяхте-разкажи повече Hug

# 199
Само на бързо да пиша, че утре, ако всичко е ок, ще дойда.
Аз до преди 1 час бях на козметик и сега съм просто ужасна, ама много зле ми е лицето, но като не съм ходила от 6 месеца, така е.
Щях да пиша вчера, че и ние с майка хич не се разбираме, онзи ден ме изкара най-безотговорната майка, защото не съм и зашила едно боди и бавачката без да ме пита  й облякла точно него и майка ми като я видяла, не ми се говори на какво ме направи, ама майка ми е, ще се търпи, няма начин.
Хайде лекичка

# 200
Мила ,естествено ,че до рождения ден ще му мине  Hug спокойно има толкова много време ще сте забравили даже за боледуването  Heart Eyes

# 201
Привет мами!

ЧРД на Лори4ка и Боби! Да растат задрши и усмихнати!   bouquet

Нели  Hug много мъ4но ми стана Sad Слушай докторите и си по4ивай мили4ка, вси4ко ще е наред сигурна съм! Само бъди споскойна и мисли позитивно!  Hug

Констанс  Hug много хубави сники! Слава е разкояна направо Heart Eyes!

Мики  Hug  много шик при4еска, много ти отива !

Мила  Hug ще се оправи Боб4о, ще забравиш 4е е боледувал до РДто му!

МАцки запазих ви маса са утре в 13:00 - на моето име, казах им и да напишат и ФОРУМ Simple Smile

Айде лека нощ, отивам да стягам багажа Simple Smile

Цунки!

# 202
  • София
Набързо да ви обясня, че не ми е удобно пред компютъра Rolling Eyes
Ами нищо не съм правила /секса е мираж/ не съм вдигала дени и изведнъж ме преряза корема и си викам "Какво става бе" не са бъбреци, не е от запека, точно ниско отпред. толкова силна, че се превиваш на Г и не можеш да се изправиш ooooh! И така -3 пъти докато си легна.
И  на другия ден още 2-3 пъти. И лекаря беше на работа и аз направо отидох. Видяхме на видеозона контракция, аз не бях виждала до сега Shocked извива ти се матката и притиска бебчето Sad
Предписа ми лекарства и ми каза, да лежа друго нищо не мога да направя Rolling Eyes И сто пъти повтори, че може да го загубя беббето.
Видяхме го пак , че е момиче Heart EyesЩе ми се скъса сърцето Cry

# 203
  • Варна
Ох, ketito, много ми е мъчно за вас. Sad Почивай си, слушай докитата, не се панирай и всичко ще бъде наред. И аз получих контракции в 4-тия месец с Преско, размина се работата само с лекарства. При теб е малко по-сложно, че в тора бременност, затова много трябва да се пазиш, да си почиваш. Стискам палци да се оправят нещата. Praynig
Много са хубави снимките от РД на Тино, а Слава е просто прекрасна. Heart Eyes
Мики, много ти отива новата прическа. И цвета наистина е много готин. Heart Eyes
Мила, много съжалявам, че Б се влошава. Дано бързо да се възстанови. Бързо оздравяване и на другите болнички. Hug
Да ви кажа, че днес направихме детския РД на Преско. То бяха две седмици всенародни тържества, ама днес беше финала, слава Богу. Че ми омръзна с тези организации, притеснения и т.н. Получи се много добре. Заведохме ги в един от малкото клубчета за деца във Варна и децата си изкараха чудесно. И те, и ние бяхме доволни. Crazy Вчера като отидох да резервирам маса, ми казаха, че имало много РД за днес и много се притеснявах, че ще е голяма галимация, но беше относително спокойно. Не беше задимено, нямаше много хора, момичетата добре се грижиха за децата, абе супер беше. Sunglasses Имате много поздрави от Ели и тяхната женска банда, те нямат комп, Катя му видяла сметката и сега са без нет. Mr. Green Надявам се скоро да се включат. Hug
Мъж ми ми седи на главата и се майтапи, та спирам да пиша преди да съм го набила. Simple Smile
Ето и снимките от трите тура на празника. Simple Smile

Последна редакция: сб, 23 фев 2008, 23:59 от Katia_N

# 204
Честит Рожден Ден на Емката,Мишето,Елена и Теодор-да са живи и здрави и голееееееееееееееми да пораснат

Нелче Heart Eyes с теб съм
Зори Heart Eyesстрахотно прекарване
Кате Heart Eyes имаш страхотни деца пак да ти кажа,много са сладки ей иде ми да ги нацелувам през екрана Hug
а ти все повече влизаш във форма-браво само от тичане по децата или правиш и диета.

Цяла нощ не сме спали с Б заради кашлицата му,буди се плаче и аз го люлея и пея и пак кашля и пак се буди и пак го люлея и пак пея и пак кашля и така до 6 Crazy
Сега го приспах и като се събуди ще го изведа на слънце(педито каза,че ще е добре да го извеждам и заради кашлицата,че въздуха вън е по влажен )
Аз съм се стегнала ,като войник да издържа без сън(изядох два шоколада и едно капучино за енергия и събуждане)
Ох поне Слава Богу Praynig вече кашлицата не е с такъв кънтящ звук,дано отмине Praynig

# 205
Честит Рожден Ден на всички празнуващи дечица днес! Да са живи и здрави, и много весели игри, да слушат мама и тати!
Мила, дано бързо се оправяте!
Нели, още веднъж с теб сме  Hug.
Лек ден и до скоро на тези, с които ще се видим в 13.

# 206
Милички,Катенцето  Heart Eyesще има бебче,сега го прочетох в работещите Hug
Леле колко хубаво,още едно мартениче ще става батко Heart Eyes
Господ да я пази,тази бременност да мине леко Praynig
Така ви се възхищавам на всички смелчаци решили се на второ Hug

# 207
      ЧРД!На всички дечица празнуващи днес!!!Да са здрави и мноооого щастливи!!! Tada

Кате М Hug Честито!  bouquet Лека и безпроблемна бременност! Hug

Мила Hug При Петя кашлицата продължи около седмица Laughing тя кашляше ужасно едно сухо и постоянно  Confused след втория прием на АБ видимо се подобри.На нея педито и даде и ACC да отхрачва по лесно.При Б как е,започнали да отхрачва или още му е суха кашлицата? До РД ще се оправи  Hug не се притеснявай!
Иначе вчера гледахме Джак и бобеното стебло Simple Smile но беше доста скучно,защото не беше с цветни кукли,а с някакви парцаливи  Rolling Eyes и съответно нямаше какво да им грабне вниманието на малките.Като почнаха да тичат напред назад  Joy и ние с Дани след тях  Crazy Та накрая една жена ни помоли учтиво да ги усмирим  Simple Smile и ги изкарахме навън.Според мен постановката беше за по големи дечица! Wink
Кате  Hug Много са сладки Преско и Габи! Heart Eyes

# 208
4естит рожден ден на Ема и МИшо newsm59  Gift newsm18
И ние по4ти не спахме тая нощ,ве4е цяла седмица ми е едно заспало SleepingНа вси4кото отгоре Дани се влоши и сега е с леко разстройство и лека температура,пак е без апетит Rolling Eyes,тъкмо взе да си възвръща килограмите и пак се по4на #Cussing out
А снимките на Катето не ми се отварят Rolling Eyes

# 209
Ей,пропуснах аз срещата.......ама днес съм като отнесена от вихъра  Crazy с ужасно главоболие. Confused
Поне се замъкнах до парка Юджи да се поразнообрази, страхотно е времето! Grinning
зоуи Hug стига с тия болести бе... Sad Дано да  не е сериозно  Praynig Прегръдки за Дани от нас! Hug Hug Hug

Да ви поразвеселя малко  Crazy Седим си с мъж ми в едно кафе и Юджи седи и гледа нещо лошо  Simple Smile И мъжа ми по едно време ми вика  Laughing това нашто дете ми прилича на футболен хулиган  Joy с тия дрехи и тази стойка  hahaha Ама верно имаше такъв вид  Joy
Снимах го да го видите! Mr. Green

http://jesssy03.multiply.com/photos/album/17/February_2008#14

Последна редакция: нд, 24 фев 2008, 16:04 от Jessy I

Общи условия

Активация на акаунт