Ехо-о,радвайте се всички,МАРТЕНЧЕТО ни ще духне 2 свещички!!!

• 10 076
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Честит Рожден Ден на Емка и Мишето!!!Да са живи и здрави и мнооого щастливи!!!

Кате,лека и безпроблемна бременност!  bouquet

Мила Hug,ще се оправи Бобчо до  РД,не се тревожи,виж,че започва да се подобрява вече детето Hug
Нели Hug,ако трябва няма да ставаш от леглото останалите 4 месеца и половина,всичко ще е наред,само бъди спокойна,че бебка усеща,нали знаеш Heart EyesНали има кой да ти помага сега за Дени?
Зоуи Hug,пак лииии?Милото детенце,много му се насъбра,дано да мине бързо Praynig
Джеси Hug,много си е хубаво детенцето,сериозен мъж,вие какво искате Joy

Хайде купонджийки ,къде сте?Давайте снимки,хубаво ли си изкарахте на срещичката?

Последна редакция: нд, 24 фев 2008, 16:45 от tasia

# 211
Джеси  Heart Eyes,много е хубав Юджи,страшно сладък.Много ми харесва и как уж гледа сериозно а като го закачиш и пуска едни супер сладки усмивки(артист ще е да знаеш Wink)Хич не ми прилича на футболен фен(може би заради знамето,татко му да се е пошегувал)
Относно бг сценографията за деца и аз мисля,че куклите са ужасни в повечето случаи са грозни и страшни Rolling Eyes
а какво е АСС  newsm78
Б не кашля толкова сухо,колкото имаше някакъв странен кънтящ звук(тръбен Shocked)сега пак ми спи в ръцете и кашля Sadи аз скучая във форума ,че малко пишете Rolling Eyes

Зоичка  Heart Eyesмного ви се събра наистина Praynig
мъчно ми е Praynig

# 212
Честит ден-ден на Емка,Мишо,Теди и Ели! bdbaloni

А вие как прекарахте вчера-дай малко снимки Hug

При на рождения ден ще има продължение идната събота,всичките ни гости се изпоразболяха и в последния момент разтурихме купона.Празнувахме де,ама с роднините-наще,свекитата и баба ми поканих,че тя ни е единствена.Какво да ви кажа....пенсионерска среща...по едно време се разприказваха кой какви болести има-кой инфаркт карал,кой диабет има...кой от кой по-болен. ooooh!Много се ядосах по едно време и чак забележка им направих. SickЗарекла съм се,че повече така няма да празнувам никога рождения ден на детето ми...ако искат да се сърдят. Crossing ArmsСутринта се разходихме с Яна до парка и следобяда се скапах от готвене и приготовления....като накрая ми намираха и кусури на манджите и салатите....с две думи-скапах се и не усетих празника.СЕга чакам с нетърпение събота ,ще празнуваме с приятели и дечурлига....След това на 3-ти март заминаваме за 5 нощувки на Пампорово.Само да сме здрави. PraynigЕто малко снимки на рожденичката:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=222132&view=1&photo=1

Последните 2 снимки ги качих да видите Яна как чука и облизва чесън...и лимон. CrazyИзумих се ,като я видях...
Аз съм голяма патица да ви кажа...заспала...бях останала с впечатлението,че ще се събирате в събота на обяд и че аз не мога да дойда.А то било за днес...днес можех... ooooh!
Болничките да се оправят.! Hug

# 213
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ!!!   bouquet  Grinning   bouquet  Grinning   bouquet

Нели, почивай и ще видиш, че бебка ще е добре  Hug Гледай да устискаш до 7-ми месец и после още колкотосе може повече  Hug

Честита бременност на КатетоМ. Да е лека и безпроблемна  Grinning

И аз не можах да отида на срещата днес  Tired Много ме е яд, но трябваше да ходя на кормуване.

# 214
Мила, Hug ACC е сиропче,което втечнява секрета препоръчва се при суха кашлица  Laughing

Юджи наистина е цар на мимиките  Grinning такива физиономий прави  hahaha незнам от къде му идват на акъла  Grinning

Наде  Hug голяма сладурка е Янето! Hug

Чакаме снимки от срещата!Нещо не се включвате да кажете как мина! Grinning

Последна редакция: нд, 24 фев 2008, 18:19 от Jessy I

# 215
  • Варна
Честит рожден ден на Мишето и Емката!  bouquet
Честита бременност на Катето М!  bouquet
Много хубава рожденичка е Янето. Heart Eyes

# 216
Хайде аз да се отчета. На срещата бяхме само Цеци, Ади, Мики, аз и добре че Ади доведе мъжа си и една приятелка, че запълнихме масата. Иначе така се заприказвахме, че забравихме да се снимаме, а аз специално носих фотоапарат, но се сетих чак като стигнах пред блока, че не сме се снимали.
Зори, всичко е супер, но десерта "мезе", направо още ми е в устата, толкова вкусен.
Лека вечер

# 217
Честит рожден ден на Мишо,Емка ,теди и ели  Hug да са здрави ,усмихнати и щастливи   bouquet

За срещата ,Силвето вече е казала каква ,,слаба,, група бяхме ,но пък си изкарахме супер  Heart Eyes аз бях малко заспала ,че снощи до 4 часа скитахме та и аз забравих да се снимаме /а носех фотоапарат Crazy/

Алекс нещо пак не е в ред  Tiredот вечра потдържа някъква Т. 37.3-37.5 и я смъква ,дига абе незнам ама нещо не е на добре работата . Утре ще го водя на лекар да видиме какво ще излезне ,иначе започнахме противоалергичния сироп и кашлицата поне се подобрява.
Безпроблемна бременност и от ман на КатетоМ.

Снимките на Юджи на Янето и на Габи и Преско са супер ,много са ни сладички дечицата  Heart Eyes Hug

# 218
Наде много е сладка Янето Heart Eyes
Дани успя да вдигне днес 38,5,но я овладяхме засега и разстройството май овладях,не е акал от сутринта Praynig,оба4е носа продължава да е адски запушен и метали4еската кашлица си продължава Rolling Eyes,утре ще се обаждам на педиатърката да видим дали ще иска да го преслуша.Дано тази нощ ни е по спокойна,4е се измъ4ихме и двамата Rolling Eyes

# 219
  • Варна
Ох, мами, Преско хвърли един барабан и сцепи веждата на Габи. Sad Не е сериозно, раничката е 2-3мм., но все пак много се уплаших. То не толкова сИлата я нарани, колкото една издадена част на барабана, ама... Confused Той всичко мисли, че е игра. Обясних му, че Габи плаче, защото я е ударил и я боли и така не се прави, а той ми се хили насреща и пак тръгва да хвърля.  Tired Как ще ги опазя, докато пораснат?  Rolling Eyes

# 220
Добро утро,

честито на вчерашните рожденници  Hug

Мила, Зоуи  Sadскорошно оздравяване на малчовците  Praynig

Честита бременност на Катето  Hug

Много са хубави рожденниците Яна и Преско, също и сладката Габи и Юджи  Hug

Аз нямам нищо интересно за казване. Целия уикенд сме по разходки или спим вкъщи. Като че ли успях добре да си почина. А, да, боядисах се доста тъмно кестеняво. Казват, че добре ми стои, ама аз нещо не мога да се харесам.

# 221
Добро утро милички
Станали сме от 5 .30 ,но сега пак приспах Б
Не че имам ,какво да кажа и аз newsm78 ама да поздравя Надето Heart Eyes,колко е хубава Янето Hug Hug Hug и
Зоичка Heart Eyes,Мики Heart Eyesкак са малките Praynigда попитам

Б май тръгна на добре Praynig(тая нощ по малко кашля-включвам  за цялата нощ озонатора)По игрив е,но пак ми спи странно.
Защо бяха лошо нещо антибиотиците-имунитета ли смъкваха newsm78

Сега мъжа ми се разболява............

# 222
лелеее Мила, и вие влязохте в този омагьосан кръг на болестите.Ужасно е .Аз тайно се надявам у дома да сме излезли от него.Тази седмица няма да пусна Ели на  ясла , с надеждата да я запазя здрава , че сме на няколко рожденни дни , първия , от които е много важен , Heart Eyes.

И аз да потвърдя , че вчера си изкарахме чудесно на срещата , е жалко , че не можем да го потвърдим със снимки , но........
Тук е мястото да поздравя АДИ за чудесното семейство.Спойката с мъжа ви си личи от километри , много ви се зарадвах  , пу,пу. (Между нас с моята дева Mr. Green , я има същата спойка и все се оглеждах за друга двойка като нас - е , открих я  Peace.

Ох , ние не се спряхме тези два дни , всяка удобна минута бяхме навън , от което Ели е най - щастлива и нощем спи като къпана , дано вече да няма студове , та да  си правим дълги разходки поне през уикендите

# 223
Привет , мами  Hug
Да драсна и аз някой ред ,че в това хубаво време и покрай шоф.курс не ми остава време.
Първо : ЧЕСТИТ 2-РИ РОЖДЕН ДЕН на всички малки сладурчета , на които съм пропуснала да честитя   bouquet  bouquet  bouquet Да са здрави , усмихнати и послушни деца  bouquet
Много болнички - бързо оздравяване и дано пролета скоро изгони всички болести ! Мила ,не се обвинявай ,че не кърмиш и за това Б се раболява често ! Даде му  достатъчно с дългото кърмене и трябваше да се погрижиш и за себе си Heart Eyes
Кате , обяснявай му на Преско , ще ги опазиш , споко ! По възможност прибери всичко потенциално опасно ( то не че не може да намерят и най-елементарното и да се наранят , ама...)
Честита бременост на Катето М - лека и безпроблемна! Кети , и на теб искрено ти желая всичко да е наред , ако трябва ще пазиш леглото няма как.
Иначе при нас нищо ново . Стела става все по-голяма , разбира всичко , като цяло е послушна , но и тя си има момети на инатлък. РД-то е след месец , нямам никави планове за сега. Минава ми идеята да направя детското парти в къщи. Кате , вие в кой клуб  бяхте? За подарък май ще търсим някаква кукла , която да облича-съблича, храни и пр. За Коледа й бахме подарили кухня , от Хиполенд я взехме , и Стела много се занимава с нея , краде от мен листо зеле , макарон или нещо такова и ходи да го готви. Такаче , Безмерна , мисля че ще добър избор, само дето нашата заема много място. Вече си казвам ,че само компактни и смислени неща ще купувам ,че се затрупваме. А на бабити какво да казвам да купуват незнам.
 Оф , след малко отивам на кормуване , още ми е доста притеснено като карам и после като сляза от колата цялата съм схваната.
 Хубав и слънчев ден от мен Hug

# 224
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ФЕВРУАРСКИТЕ РОЖДЕННИЦИ!!! Да са живи и здрави   bouquet
Благодаря за пожеланията момичета Hug
Стискайте палци на Иван на Герчо да мине леко операцията на Иван  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт