Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е AM и какво означава groeimelk?
Какво ядат за закуска и обяд, ако не ядат хляб през седмицата?
Какви са стратегиите и алтернативите за намиране на работа в Холандия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е AM и какво означава groeimelk?
-
Какво ядат за закуска и обяд, ако не ядат хляб през седмицата?
-
Какви са стратегиите и алтернативите за намиране на работа в Холандия?
-
Какви са препоръките за тенджера под налягане?
-
Как да направя 3D торта за жена?
и че така се калявало детето.Хубаво де но температурата беше много под 18 градуса.А на всичкото отгоре вчера си изгорих ръката на печката и в момента мястото е цялото в мехури и дори детето не мога да с държа с нея.Ето оплаках се рано сутрин
.
....ама на преживя се де
). Но това не е нещо целодневно и докато се разрастне ще отнеме време. Понеже терапийте се правят на английски (и т.н. езици), центыра ще се знае и предполагам ще быде популярен най-вече сред англо-говорещата общност, както и за терапия на двойки, кыдето и двамата говорят английски. А аз искам да навлезна и в холандската система на здравеопазване, за което ми трябва и да го знам езика на супер ниво
. Не се ядосвай
А и половинката твърди, че по скоро ще го уморя с такава храна
Шегувам се
Аз за изгорено слагам Дефламол, но не знам дали има тук. Позлвам го и за други цели, та затова си набавям от Бг. И аз имам опит с гръмнал конаткт като Милена.
Но пък само за ползване веднъж седмично не знам дали си заслужава, а има и опасност да почна да ручам по един хляб на ден ако е много вкусен.
Защо мислиш, че никога преди това не бях чувала за бейбикукер
Преди Нова Година си я взехме, аз бях се похвалила тогава. И оттогава сами си правим хляб. Но ние не си падаме по хляба особено. Един хляб трудно можем да довършим и накрая го хвърлим, защото е мухлясал или патетата го изпапват. Не знам за хляб, но за тесто е идеална хлебопекарната. Нали покрай празниците правих питки. Чиста работа. Машината меси, втасва там и накрая в тавата и хайде в печката. Супер мързелива работа, точно като за мен
Ето сега за Великден смятам да пека козунаци и в машината ще забъркам тестото и после само остава да се оформи и опече в нормална фурна.