ВРАЦА - 9

• 10 844
  • 281
  •   1
Отговори
# 210
е те това го чувам за пръв път Simple Smile

# 211
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА !ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ДА СТЕ ЖИВИ,ЗДРАВИ,ВЕСЕЛИ,РУМЕНИ И ЗАСМЕНИ! Simple Smile

# 212
Честита баба Марта на всички! Да сте здрави, червени и засмени! А това за задушницата- за пръв път го чувам и аз и мисля, че по-хубаво е да си се сложат мартениците днес...да не ни погрози баба Марта Laughing Весели почивни дни!

# 213
Честита баба Марта и от мен,да сте живи и здрави и винаги усмихнати Grinning

Последна редакция: сб, 01 мар 2008, 17:15 от litle angels

# 214
Най важното е да сме живи и здрави и повече късмет на всички пожелавам

# 215
Честита Баба Марта и от мен!Живи, здрави и щастливи!
Bubeto79 днес приследобяд да не сте ходили в Кауфланд, че май ви мернах там?

# 216
Честита Баба Марта, да сте здрави и  засмени, румено червени и от щастие огрени!

# 217
Да ходихме до Кауфланд, ама само се виждаме една друга и никоя не смее да се обади...много срамежливи се извъдихме брей Simple Smile А иначе и аз така видях _baby пред Суми с мъжа й, ама и аз не и се обадих  Laughing Ще трябва да ставаме по-смели  wavey

# 218

Честита Баба Марта

Ама вие всички ме виждате  Thinking А аз недоскива не ви виждам  newsm78
Та кога ще организираме една рещичка? Аз предлагам да започнем с кой кога не може  Peace

# 219
добро утро,аз мога когато кажете,така че ме бройте Wink днес става половин година откакто съм омъжена Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 220
честита половин годишнина litle angels пожелавам ви още поне 100 по толкова. newsm67
 Аз мога по обяд или след 18ч. даите предложение и ще уточняваме вече с това кои кога може.newsm12

# 221
Честита 1/2 годишнина и от мен. Желая ви винаги да сте щастливи и влюбени   bouquet
Ние пък с нашия тати на 29 февруари направихме 3 години и 1/2 откакто сме заедно  Grinning
А за срещата не мога да ви обещая нищо, защото тия дни трябва да се правя малко на студентка и не знам кога точно ще ида и как ще се върна Rolling Eyes Но ако съм си тук- съм ЗА  Simple Smile Хубави почивни дни на всички!

# 222
мерси момичета,mi6ence и на теб честито Hug

# 223
Честито на всички   bouquet  bouquet 

# 224
Честито и от мен!Да се обичате все повече и от здраве да не се отървавате!
На мен ми е най удобно до към 14 часа, защото после се прибирам към Дъбника и край вече.Така че ако искате към обяд ще е най добре?

Общи условия

Активация на акаунт