ВРАЦА - 9

• 10 852
  • 281
  •   1
Отговори
# 195
здравейте и от мен...тия дни нещо ме е домързяло даже да разглеждам форумите Embarassed май пролетната "умора" си казва думата... след разходка и аз съм като прибита и ако имам възможност следобяд....това време съм полегнала и спинкам да възстановя силите за по-късната разходка  Mr. Green  На всички болнички желая бързо да оздравяват, а останалите да се пазят....аз се надявам, че имам имунитет от януари, когато бях много болна Praynig  Grinning
честито първо зъбче на Валето  bouquet  Grinning
лек ден, мамички

# 196
Мерси  Wink Ние ще ловим гората  Hug

# 197
Приятна ви разхотка. аз до преди малко бях обедна почивка купих си прежда и съм решила да плета нещо на бебчо. Взех един цвят бял с леко зелен отенък че знам ли ако не познаят Laughing Laughing Някои ако има някое интересно моделче би ли ми го пратил Tired моля   bouquet ще съм много благодарна

# 198
Ние се прибрахме и сега валя се друса в проходилката и прави безуспешни опити да приказва  hahaha
И скивах litle angels  Wink А ние кога ще си организираме една срещичка, вече времето е по хубавко?

# 199
да и аз те скивах,даже се престраших и ти махнах с ръка Laughing от мен лека нощ,дългия преход днес ме измори,а и утре съм на лекции от 9:00 Sad

# 200
Честита Баба Марта!!!
Ехоо къде сте, темичката ни съвсем опустя. Верно можем да си спретнем една срещичка, времето е топло... Хайде весели почивни дни на всички Hug

# 201
Честита Баба Марта и от мен.
Аз сега идвам на работа,пожелавам ви хубав ден на всички въпреки,че е малко ветровито.

# 202
Чвстита баба марта и от мене.
Днес пък свекърва ми казва че не се били слагали мартенички щото било задушница?! Някой чувал ли е такова нещо или са бабините ми деветини?

# 203
Честита баба Марта
да сте живи и здрави

# 204
Ами моята свекърва ми сложи мартеница,пък знае че е задушница.Иначе аз за пръв път го чувам това.

Последна редакция: сб, 01 мар 2008, 10:46 от buba_85

# 205
Абе то и аз си миля че са глупости и едното няма нищо общо с  другото ама те...
Аз си сложих мартеница, и на семейството си дадох... на детето още не съм сложила .. ама мисля да сложа след обед.
Де да знам той мъж ми е толкова суеверен, че май й мене ме прихвана от него.

# 206
Е какво да се прави,някои хора са казали с какъвто се събереш такъв ставаш.Като живееш с един човек дълго време почваш да приемаш някои негови навици без да се усетиш.

# 207
ще пусна тема в майки беъдещи и настоящи да видя какво мислят другите майки

# 208
Успех и после кажи до какъв извод си стигнала  newsm10

# 209
аз това го чувам за първи път и раздадох на всички познати newsm78

Общи условия

Активация на акаунт