ВРАЦА - 9

• 10 861
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
На Миранда първото зъбче и поникна без да разбера просто един ден докато си ядяхме обедната манджа и отивахме на десерта и изведнъж нещо изкърца беше мляко с ориз и си помислих че е някое камъче Embarassed и когато погледнах на нас ние избило едно прозрачно зъбче.А на Мартин беха ревове разтройство пак ревове и накрая видяхме че е зъб4е.Несъм ги мазала с нищо ,но ще е по-добре за детенцето да го намажеш с нещо .
Миранда и Мартин са си вкъщи с кашлица и се гледат сами милите ,а аз отскачам на всеки час до вкъщи да ги видя и вижте какво намерих последния път Героите са уморени и безсилни да се качат на леглото

# 181
Хехе като го гледам как сладко спи и на мен ми се доспа. И аз съм с кашлица. А за излизане не мисля, че много мрачно и да не ни завари дъжда  Rolling Eyes

# 182
гледам тука из парка се мярка по някоя количка но не са както предните дни Cry

# 183
Здравейте и от мен.На Калоян вече му мина,но сега мене хвана.Абе направо ужас.Първо кака Ани,после Калоян, сега е мама, дано само тати да не хване.
И ние днес не сме излизали много духа, а и аз никак не се чувствам добре.
ZuzyM много е сладък милия Марти.
afroditka1783 не се натъжавай времето ще се оправи и ще отскоча до теб да се запознаем и пак ще е пълно ДНА с колички и маминки с дечица.

# 184
заповядай ще се радвам много  Party Party Party
Пазете се че като гледам май кара подред и при нас моя се разболя но на мен ми се размина по чудо  Hug

# 185
и моя Ачо се оплакваше снощи,че не му е добре Cry

# 186
Добро утро  Hug
Вие да не сте хукнали пак навън  Joy

# 187
Здравейте и от мен,като гледам още няма хора във форума

# 188
Ей голямо затишие тук  Simple Smile , всички сте се разбягали навън. _baby, честито ви зъбче  bouquet , и ние нашето го чакаме с нетърпение, но за сега нямаме Simple Smile Вчера не излизахме защото малката не беше добре, но днес мисля да не пропускаме Simple Smile

# 189
Привет!
Вчера като отидох да взема Ивана от яслата беше цялата разгащена с гол кръст и съответно с течащ нос  #Cussing out Направо ще откача  Twisted Evil Добре поне, че е веселичка и дано се разминем само със сополи  Praynig
Весели 3 почивни дни   bouquet

# 190
добро утро и от мен,да ви питам първо имате ли вода,или в квартала има авария и са я спрели? сега звънях до МСИ-то и ми казаха,че и в двата почивни дни имаме лекции Sad бях се настроила да си правя разходки с приятелки.както и да е,вие какво правите?

# 191
Ха добър ден и от мен!Ние щяхме да излизаме,но Калоян взе че заспа точно преди да ми докарат кухнята и сега ще го чакам да се наспи и после хайде фиу 1stroller.
litle angels аз съм в Дъбника и си имаме вода.Сигурно при вас има авария, а като ги знам какви са бързацииииииииииии

# 192
здравейте и от мене, Дано оправят аварията ви бързо че то си е гадно така #Cussing out

# 193
ще чакам до известно време и после ще излизам

# 194
Гадно е без вода, на нас един ден ни спря водата и така два дена без вода, а аз   Sick Една комшийка правила ремонт и понеже имали проблем, а майстора щял да дойде в понеделник и те в петък вечерта като спряха водата  #Crazy А аз имах само едно джезве преварена вода и никаква налята. Лудница беше. Та тичане за изворна вода, че бебчо трябва да папка. На другия ден ни предупредиха докога няма да има вода и че вечерта ще я пуснат за няколко часа, да вземем да си налеем. Тогава големи скандали имаше  ooooh!
Аз ще излизам следобяд. Сега малката спи и отивам да си взема един душ  Hug

Общи условия

Активация на акаунт