ВРАЦА - 9

• 10 874
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
добро утро Grinning какво си правите в този час?аз трябва да ходя да внясям таксата за семестъра,а имам малко за чистене.сигурно ще бъде следобяд

# 166
Здравейте и от мен,аз преди малко пристигнах от консултацията,ходихме с мъжа ми да видим бебчо.Много беше готино,аз видях бебчо много за кратко понеже докторката искаше тя да си го разглежда,но беше много хубаво.На екрана бебето беше все едно е по корем,подпряло се на краката си и си повдига дупето.Видя му се много добре от началото до края гръбначния стълб.Докторката го снима,но снима май само главата понеже тя и трябваше за да я измери,обаче другия път ще искам да ми го снима в цял ръст.

# 167
Браво за бебчо, чуството е много приятно като го видиш.
А за това да ви кажа има още добри хора. ето една случка на един мои познат. Истурвал си портмонето пред вратата на стаята в общежитието а вътре поне 500лв. понеже трябвало да плаща нещо и прибира се тои ляга си и заспива и някои вика тои  ми чука на вратата към 12ч. вечерта става и какво да види комшиите от съседната стая му държат портмонето. вика че му се поткосили краката, ама парите си били вътре и всичко ОК. Тогава тои ходи и им купува да ги почерпи. А те по личната карта се сетили кои е без да се познават лично и решили да го върнат  Praynig така че все още ги има

# 168
Всички ли сте навън безсрамници,а някои са на работа и бачкат
Да не се обиди някои просто ми е гадно че съм на работа а навън е хубаво време и всички са по кафетата

# 169
Мен ме е срам, защото не излезнах, но имам чувството че ще завали и ще пропусна къпането  Joy

# 170
ZuzyM Споко не си единствената която е на работа и други сме като теб Simple Smile

# 171
така е и ние работиме  Whistling

# 172
а други не пропуснаха и днешния ден да излязат.даже купих и мартенички Wink

# 173
Добро утро  Hug Аз от 4:30 съм будна. От един месец Валя само мрънка и много трудно заспива. Изтормози се горкото, че и нас покрай нея. Но си я обичаме и ми е много мъчно като знам че няма как да го пропуснем това мрънкане. Чудо беше този месец и преди три дена забелязах нещо се белее, ама бледо бяло в устата и сега е по наситено бяло  Hug Имаме си гризач  вече  Laughing Първото зъбче  Mr. Green Heart Eyes

# 174
Добро утро!И честито ви зъбче.Тепърва ще видите зор с мрънкането.На моята дъщеря се е случвало и по две на веднъж да излизат,а пък когато тръгнат кучешките....Има едно гелче"Калгел",което облекчава временно венеца.Можете да го пробвате,ако не сте.

# 175
Аз тъкмо се канех да ви питам какво да взема за да не я боли и да я успокои, но бях забравила да го напиша. Мерси  Hug

# 176
А честито ви зъбче. тъкмо и аз щях да кажа че има някакъв гел кака ми го ползваше на малката си и имаше ефект ако искаш ще питам за име. Дано другите минат по леко

# 177
добро утро,моята племенница също мрънкаше когато и растяха зъбките и ако не се лъжа майка й беше взела един гел Gengiglen  и я облекчи.даже и в сп.9 месеца пишеше за него,ако имаш някой брой го прегледай.а сега е време за закуска Simple Smile

# 178
Приемам съвети всякакви  Hug

# 179
а мен така ме болят ходилата,явно вчера съм се престарала с разходката,днес цял ден ще си почивам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт