ВРАЦА - 9

• 10 876
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
_baby бурзо възстановяване и пази да не прехванеш малката,че е много лош вирус!!!
слаи бързо възстановяване на малкия  Hugи ние го минахме

# 151
Да на ДНА работя. къде ме видя защо не се обади  Sad, аз не съм те видяла.
Пазете се и бързо оздравяване на болните

# 152
Здравейте момичета! аз също съм от Враца. Надявам се да ме включите при вас, термина ми е 22.03.08г stork-boy

# 153
Добре дошла  Hug
Чудя се дали да напиша леко бременеене или да напиша леко раждане че ти си съвсем напъпила.Ще си имаме скоро бебе  Peace
Какво ще е бебето

# 154
Ехаа,чудесна новинка  Grinning mishlence добре дошла и леко раждане ти желая.

# 155
mishlence добре дошла и от мен и леко раждане че ти си вече навремила.
afroditka1783 бяхме с колата но бързахме да водим малкия на лекар и затова,но аз често ходя натам да взимам каката от училище и ще се обадя.Ти беше застанала на прозореца и си похапваше сладко сладко.Та като се оправи малкия и тръгнем пак за кака Ани ще се отбием до теб.

# 156
Добър вечер на всички  Stop
Добре дошла mishlence  Hug Желая ти леко раждане   bouquet Записах те в първия пост  Peace
Днес бяхме на разходка и голяма жега навън лелееее  ooooh! А снощи беше по топло от през деня  Thinking

# 157
Добро утро   bouquet Днес май ще излизам с джапанките  hahaha Лятната рокля ще си извадя, пък ако ще да ми се смеят и врабчетата  Whistling Но то не се издържа от жега  Sick

# 158
Добро утро и от мене.Абе като гледам маи днеска няма да е за ролки но пак ще е хубаво времето. Не знам какво съм си похапвала но можеше да минеш да ти дам  Laughing

# 159
Добро утро и от мен !!!
Защо да не е за рокли аз съм по рокля и с обувки

# 160
исках да кажа че е по хладничко и поне аз не бих си облякла че ми е по  хладно cry

# 161
afroditka1783 топличко ли е вътре в магазина че преди умирахме от студ и шефа като дойде и рече е не е студено сега какво искате.Много ясно че няма да му е студено като е влязъл за две минутки и си отива в офиса на топло а ние #Crazy

# 162
Аз не съм любител на топлото. Имам непоносимост и за това ми харесва тази температура навън сега  Crazy
Оня ден като излизахме си загубихме едно шише на бебчо и много ме беше яд, а вчера като излезнахме и отидохме да видим в Николачковото, се оказа, че сервитьорката (много добро момиче) я видяла на масата и я запазила.  Hug Добре, че все още се намират добри и съвестни хора  Peace

# 163
Аз си мислех че вече няма такива .Като бяхме миналата година в Румъния и вечерта пред хотела мъжът ми си беше забравил ръкавиците ,и на сутринта на пейката ни чакаше едно момче  да ни попита наши ли са.
Много се радвам _baby за теб знам какво е да загубиш нещо любимо

# 164
Кофти е. И аз се радвам за ръкавиците

Общи условия

Активация на акаунт