ВРАЦА - 9

• 10 885
  • 281
  •   1
Отговори
# 135
Bubeto79 Честита половин годишнина на Малинка да ти е жива и здрава и много да ви радва и занапред!

# 136
Добро утро  Hug
Аз днес ще ходя да си пускам меците по пощата за играчка от Памперс и да си взема едно подаръче Електронно зарче, което спечелих от един френски сайт с игрички. Това съм спечелила до сега http://mimkaaz.multiply.com/photos/album/3/Prizee.com, а след няколко месеца още Joy

# 137
добро утро.имах тежка нощ,не можах да спя добре,въртях се като пумпал.чак сутринта заспах,но"прекарасните"съседи ме събудиха с виковете си.а за днес нямам никакви планове,в кухнята ме чака пълна мивка със съдове за миене.евентуално ще излизам чак следобяд  Laughing

Последна редакция: пн, 25 фев 2008, 10:28 от litle angels

# 138
Здравейте и от мен,до сега четох какво сте писали.Да кажа и аз относно хлебарките в родилното има ги.В края на есента ходих на свиждане на една приятелка,имаше проблем с бременноста и я бяха настанили в началните стаи които са.Малеее докато седях там да я видя минаха сума ти хлебарки,даже ходят по масите,по храната,като видях и направо ми стана мъка какво родилно е.Някои казват че причината за хлебарките била, че всеки си носи храна и си я държи в стаите ,а не в хладилници някакви,но не знам до колко това е причината и колко не.

# 139
Здравеите и от мене. Вчера се отдадохме цял ден на риболов и за това не съм влизала, исписали сте сума нещо. Първо Честита 1/2 год. на Малинка   bouquet да е жива и здрава.
А относно хлебарките.  ooooh! Поне от моето наблюдение като студентка Където има храна ги има и тях и няма изчистване, и до някаде са прави че като се държат в стаите ги превличат. Да ви кажа честно и в магазините хранителните и заведенията е пълно но повече в кухните и в складовете. Работих и видях лично. Sick

# 140
Хвана ли по малко рибка и за нас  smile3534

# 141
Абе като за първи път беше добре хванахме 20 рибки по 7-8 см и 2-3 по големички а заклетите рибари с които бяхме се записаха само с по 2-3 от по 6-7 см. Голям смях падна Joy Joy Joy и беше доста весело но има да си опитаме  chef Party

# 142
Леле като гледам днеска форума е много пуст и няма кои да пише. В това хубаво време май всички са навън newsm68 smile3501

# 143
а аз така преядох със спагети преди малко,ама нали съм лакома Joy

# 144
Добро утро от мене, Като гледам времето ще е много хубаво дават го до 17 C

# 145
Добро утро и от мен Това е моето състояние Sick Като започне да се затопля времето и се поболявам  Mr. Green Добре, че принцесата е здрава  Praynig Вчера щях да си взимам едно подаръче от пощата, ама те са го върнали, а преди да го разбера ме разкарваха като луда

# 146
Добро утро!!!
Ох толкова болести,немога да повярвам как се изправих на крака.От миналата сряда първо аз после Марти ,Миранда и накрая мъжо,като той е още на легло.Гаден грип несъм боледувала от 10 годишна а това ме повали буквално за часове.Момичета пазете се че е още по улиците този гаден вирус.
Затова пък времето е страхотно  familyПриятна разходка на всички

# 147
добро утро и от мен.днес ще ходя за последното изследване за кръвната група,и утре ще ходя да ги занеса на Петкова,ще искам да видя и бебето Laughing дано най-после се разбере какво ще е Joy

# 148
Добро утро и от мен.Въпреки,че за мен не е никак добро Калоян от вчера след обяд е с 38,5-39,5 гр.Т направо ужас.Гаден грип.При нас хвана първо каката,но нея направо я започнах с Фервекс и  не успя да вдигне Т, но малкия направо ужас.Милия само плаче.
Мами пазете децата,че докторката каза,че половината град е болен.Сега му давам Остиококциум/дано правилно съм го написала/.
Сега спи миличкия,че цяла нощ се измъчи не спа въобще искаше да го гушкам ама как като е с такава висока Т.
afroditka1783 тебе май те видях ти на ДНА ли работиш?Сутринта като закарахме каката на училище и май те зърнах там.
Хубав ден ви желая!

# 149
Здравейте и от мен.Аз си умрях от кеф че вчера успях да се разходя в хубавото време.Принципно излязах да си купя някои дрешки,но се оказа,че не можахме да обиколим за 1час магазините и ни отне малко повечко време,наложи се да питам да ме освободят от работа за следобяд.Въпреки всичко се радвам,че успяхме да свършим работа,но за сметка на това на края започнаха да ме болят стъпалата,нямах търпение да се прибера и да се опъна.А днес като гледах прогнозата за времето го даваха да стига до 22-23 градуса.
Пожелавам ви приятна разходка на тези които ще правят.

Общи условия

Активация на акаунт