ВРАЦА - 9

• 10 872
  • 281
  •   1
Отговори
# 105
Ние пак бяхме навън  Grinning Утре го давали да вали, разбрах, но другата седмица, май ще е около 20 градуса и ми намирисва на разходки всеки ден  Flutter Аз си взех карта да пращам мечета за играта на памперс. Ако съм знаела за тези мечета, да съм имала и за жирафчето  ooooh! Така че бъдещи мамчета, като си купувате памперси изрязвайте мечоците от опаковките и ги събирайте, че памперс от време на време пускат игри и няма значение от кога са мечетата, стига да ги имате Peace Защо нямаше и на мен кой да ми  го каже по-рано  Sad

# 106
Аз тази седмица въобще на съм влизала, но имам да наваксвам, та:

Страхотна тема, _baby, браво!

ЧРД на Зузи-много щастие и любов! И разкажи къде и как празнува!

Ние днес, както обикновено ходихме на театър-това беше първия истински куклен театър. Бяха се постарали този път. В залата нямаше къде игла да се пусне  #Crazy А времето ме кефи отвсякъде  Heart Eyes

# 107
Добро утро!В момента правя палачинки и се надявам вятъра да поутихне за да излезем на разходка.Иначе на куклен театър не съм водила Цвети,но в градината имат всеки месец педставление.Не зная как ще издържи на едно място цялата постановка.Лошото е,че не харесваме старици,вещици и др.подобни,а почти във всяка приказка има такива персонажи.

# 108
Добро утро и от мен.Ние снощи имахме гости и сега малко ни се спинка ама малкия не е на същото мнение.Доста сте изписали от онзи ден не мога да смогна само да ви прочета. #Crazy
_baby  онзи ден май ви мернах и аз из града с малкато,но не бях сигурна,че сте вие и затова не ви се обадих. Каква ви е количката тъмно сиво с розово ли?

# 109
Добро утро
Хехехе да розовко със сиво ни е количката  Peace Кенгуру Виктория  Laughing Къде си ни скивала, че то като нашата количка са много  Whistling А аз толкова гледане и подбиране и мислене му ударих преди да я взема, и като тръгнах из центъра с нея на където се обърна всички с такива  ooooh! Е не се учудвам това е Враца все пак  hahaha

# 110
При ОББ в петък между 14-15 часа не съм сигурна точно.Тъкмо се прибирахме с децата.Ти беше с една черна дълга пола/ако си ти де/, а пък Валето беше с розово седеше си в количката и си разглеждаше.

# 111
Здравейте и от мен Simple Smile,
аз пък видях теб слаи в петък и май на 2 пъти Simple Smile но и аз не бях сигурна- първо при пиците на гарата и после при общината.

# 112
Да имам една дънкова черна пола (то само това ми става Blush hahaha)

# 113
Здравейте и от мен Simple Smile,
аз пък видях теб слаи в петък и май на 2 пъти Simple Smile но и аз не бях сигурна- първо при пиците на гарата и после при общината.
Да аз съм била купувах на каката да яде ама аз съм те изпуснала.
Хей момичета Славка се казвам като ме видите другия път обаждайте се,че аз съм малко притеснителна Embarassed Whistling

# 114
Както изглежда всички сме притеснителни  Blush Joy
Представям си каква мълчина ще е на първата ни среща  Whistling

# 115
аа едва ли ще си мълчим тогава Joy

# 116
Да почерпя, че днес ставаме на цели 6 месеца newsm44

# 117
Ммммм вкусно  Flutter
 Честито на Малинка Много здраве, щастие, усмивки и да я слушкате   bouquet

# 118
честито и от мен,да ти е жива и здрава и много палава  love001

# 119
OOoo Bubeto79 аз бях забравила...  bdbaloniЧестита ви половин годинка!!!   smile3525 за мама happy bd за бебе

Общи условия

Активация на акаунт